Jd / MA jog és diplomácia (dual degree)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Diplomáciai Iskola és Seton Hall School of Law kínálnak közös szak vezető fok Master of Arts Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok és Juris Doctor. A közös diplomát, amely egyedülálló lehetőséget a diákoknak, hogy összekapcsolják a jogi képzés egy alapos ismerete a politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális dinamikáját a nemzetközi ügyek. Egy versenyképes munkaerőpiacon, közös diplomát címzettek rendelkeznek a képzés és szaktudás, hogy tegyék látszanak. A program lehet kitölteni négy év és egy nyáron, hanem az ötéves általában megkövetelt külön befejezése mindkét fok.

Tanterv

Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok komponens (30 kredit)

 • DIPL 6000 - Nemzetközi kapcsolatok elmélete
 • DIPL 6001 vagy DIPL 6180 - Politika a kulturális és etnikai pluralizmus vagy összehasonlító Külpolitika
 • DIPL 6002 vagy DIPL 6004 - Nemzetközi szervezetek vagy békekötés és Békefenntartó
 • DIPL 6105 vagy DIPL 6155 - Nemzetközi politikai gazdaságtan és a Speciális Gazdasági szempontból a nemzetközi kapcsolatok
 • DIPL 6104 vagy DIPL 6130 - Art and Science International Negotiation vagy nemzetközi biztonsági
 • DIPL 7111 - Szakmai *
 • DIPL XXXX - Diplomácia Választani
 • A diák egy hivatalnoki helyettesítheti Diplomácia választható a szakmai követelménynek.

Törvény Component (85 kredit)

Részeként a Law School tanfolyam, a diákok ki kell töltenie az alábbi követelményeknek:

 • Nemzetközi Jogi Tanulmányok Group (12 kredit)
 • Független kutatások (2 kredit - WRTG 9142), vagy a második Advanced írása szükséglet természetesen levonni a Nemzetközi Jogi Tanulmányok Group.

Belépés

Diákok kell benyújtaniuk külön kérelmeket mind Seton Hall Diplomáciai Iskola és a Seton Hall Law és el kell fogadni a felvételi minden iskolában. Diákok kell tüntetniük minden egyes alkalmazás kívánnak figyelembe kell venni a JD / MA közös szak.

Alkalmazza a Diplomáciai Iskola és a nemzetközi kapcsolatok

A jelentkezőknek ki kell tölteniük az elsődleges alkalmazási információkat, csatolja a jelenlegi önéletrajz és nyilatkozat a cél. További dokumentumok, beleértve ajánlólevél, LSAT pontszámok és átiratok lesz kivont Law School alkalmazás. Kérjük, forduljon Daniel Kristo igazgatója Graduate Felvételi, a daniel.kristo@shu.edu vagy (973) 275-2142, befejezésekor az alkalmazás, hogy a Seton Hall Law, és bármilyen további kérdése van az Diplomáciai Iskola.

Alkalmazás a Seton Hall School of Law

Kérjük, forduljon a Seton Hall-törvény Felvételi Hivatal (973) 642-8687 kérdésekkel.

Csak egy jelentkezési díj van szükség; hallgatók kérhetnek kérelem díjmentességre a Diplomáciai Iskola része a kérelmet.

Alkalmazás / Beiratkozási lehetőségek

 • JD / MA jelöltek, akik elfogadják, hogy a két program egyszerre kell beiratkozni csak jogi képzések során az első évben a tanulmányok és beiratkozik egy kombinációja jog / diplomácia tanfolyamok követően.
 • Diákok, akik beiratkozik a MA önálló program pályázhatnak a JD / MA program első évében a tanulmányok. Ha elismerte, hogy a JD program a jelentkezőknek kell beiratkozni csak jogi tanfolyamokat a következő évre, és folytassa a beiratkozási kombinációja jog / diplomácia tanfolyamok követően.
 • Diákok, akik beiratkozik a JD önálló program először pályázhatnak a JD / MA program első évében a jogi tanulmányok.
 • Diákok kell lennie a jó tanulmányi állt a program kezdeti regisztrációs (JD vagy MA), annak érdekében, hogy megkapja venni a közös szak.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Just minutes from New York City and in the heart of Washington, D.C., Seton Hall's School of Diplomacy and International Relations is an ideal place to study global affairs and practice diplomacy firs ... Tovább

Just minutes from New York City and in the heart of Washington, D.C., Seton Hall's School of Diplomacy and International Relations is an ideal place to study global affairs and practice diplomacy first hand in a professional, dynamic and culturally rich setting. Kevesebb