Jd koncentráció gazdasági jog kitüntetéssel

Általános információk

Program leírás

Beiratkozott hallgatók a Business Law Kitüntetések Koncentráció kapnak útmutatást és képzést a tárgykörökben alapvető a gyakorlatban a tranzakciós ügyvéd és / vagy vállalati falatnak, továbbá a használati speciális, kapcsolódó témakörben az általuk választott.

Professzorok Miriam Albert J. Scott Colesanti és Ronald J. Colombo szolgálhat kar koncentráció tanácsadók erre koncentráció. Koncentráció kari tanácsadók módosíthatja a koncentrációs követelmények kivételes körülmények értesítése a dékán.

Iránymutatást a hallgató koncentrációs kar tanácsadója fontos eleme a sikeres a koncentráció. A koncentráció kari tanácsadó jóvá kell hagynia a hallgató részt vesz a koncentráció. A diákok találkozzanak tanácsadó amint találják magukat érdekel a koncentráció, de semmi esetre sem később, mint a pálya kiválasztása határideje a negyedik félév tanulmányi (vagy ötödik félév tanulmányi részmunkaidős diák). Egy tanácsadó engedélyezheti a hallgató beiratkozik a koncentráció egy későbbi időpontban, de csak miután megállapította, hogy a hallgató lehet reálisan megfelelnek a követelményeknek a koncentráció érettségi előtt.

Miután beiratkozott a koncentráció, a diákok meg kell felelniük a saját kari tanácsadója legalább egyszer szemeszterenként, azt megelőzően félév során kiválasztási határidőt, annak érdekében, hogy megtervezzék természetesen kiválasztás és vizsgálja felül a folyamatban teljesítésében Koncentráció követelményeinek. A hallgató koncentrációs kar tanácsadója is megvizsgálja és jóváhagyja a koncentráció írásban követelmény.

Mivel a per a magától értetődő Koncentráció jelentkezési lap, a diákok a koncentráció van szükség, hogy a három fő szükséges tanfolyamokat, az egyik igényel ügyességi pályán, és legalább három időmérő választható kurzusok. Diákok is ki kell tölteni egy írás követelmény a koncentráció által tanfolyam (1), amely eleget tesz vagy írása szükséglet 1 vagy 2 a tanfolyamon, vagy (2) keresztül bármely Journal feljegyzés vagy független tanulmány, üzleti jog témakörben vagy témakörökben, által jóváhagyott hallgató koncentráció kar tanácsadója. Akkor megengedett az írás használt eleget ennek a követelménynek, hogy az ugyanazon írási által használt hallgató kielégíteni másik Law School követelmény (például írás-szükséglet 1 vagy 2).

Karrier az üzleti jog közül a legnagyobb kihívást a jogi szakma. Sőt, néhány karrierje nehéz és versenyképes sikeresen belépni. Ebből az okból, nem lenne bölcs dolog a legtöbb diák számára, hogy céltudatosabban karriert az üzleti jog. 2. Minden érdekelt tanuló, minden eszközzel, hogy tanfolyamok területén az üzleti jog megállapítása érdeklődés, a készségek fejlesztése és fen szakértelem -, de a hallgatók többsége is rendelkeznie kell szem előtt más lehetőségeket, és meg kell kerek ki a jogi képzés igazítsuk el jól az ilyen lehetőségeket. Beiratkozott a Business Law Kitüntetések koncentráció nem lenne teljes mértékben összhangban van az ilyen tanácsot.

Emiatt minimum GPA 3.3 van szükség annak érdekében, hogy beiratkozik a Business Law Kitüntetések koncentráció, és a hallgató végzős GPA 3.3 annak érdekében, hogy igazoltan elvégezte a koncentrációt. Igaz, a GPA 3,3 vagy nagyobb az igény nem tartható fenn az egész tanuló időt a koncentráció; egy diák alá csökken ez a minimum nem bocsátható el az a koncentráció, akkor ő egyszerűen nem keresnek tanúsítás elvégzése Koncentráció ha ő végül a diplomások egy GPA 3,3 vagy nagyobb.

A koncentráció fenntartja twen hely, amelyet használnak a kommunikációhoz és a programozás. Minden koncentrációt regisztráltak regisztrálj az oldalon ( "Business Law Kitüntetések koncentráció").

Utoljára frissítve júl. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Tovább

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Kevesebb