Jd (teljes munkaidős)

Általános információk

Program leírás

Felvételi

A döntés, hogy részt vegyen jogi egyetemre is szilárd, okos, és az megfelel befektetés a saját és a jövő. Az összetett világban álló számos komoly kihívás, hogy szükség van a hozzáértő, etikai és könyörületes jogászoknak erősebb, mint valaha.

Közelében található a szívében Washington, DC, a város, mint senki más, és középpontjában a nemzet jogrendszer, A Catholic University of America Columbus School of Law (CUA törvény) az egyik legjobb választás lehet, hogy ha a cél az, hogy végzős a készségek - mint például a kritikus jogi elemzés, jogi írás, és a hatékony szóbeli érdekképviseleti-, amelyek elengedhetetlenek a sikeres joggyakorlat a 21. században.

Minden alkalommal, a mi megközelítésünk, hogy a jogi oktatás lehet összefoglalni a három szó: praktikus, koncentrált, és csatlakoztatva. Gyakorlati azt jelenti, akkor tanulhatnak; középpontjában kínál lehetőséget, hogy válasszon a sok közül különböző területeken jogi tanulmány tanulmányi hangsúlyt; csatlakoztatott leírja professzorok, akik a személyes érdeke akkor a diákok, akik kezelik egymást, mint a család, és a támogató öregdiák-hálózat.

alkalmazás áttekintés

Jelentkezés Első év Felvételi

Ahhoz, hogy jogosult a felvételi, a kérelmezők a kapott egy egyetemi diploma főiskolai vagy egyetemi akkreditált egyik regionális szövetségek és bizonyította kielégítő teljesítményt a Law School Felvételi Test (LSAT). Az előnyös határidőt, hogy a kérelmezők a nappali és esti divíziókkal március 15. Az első éves hallgató kezdi meg tanulmányait csak az őszi félévben.

A legtöbb esetben az alkalmazások teljes, ha a következő érkezett:

  • Az alkalmazás egy 65 $ vissza nem térítendő jelentkezési díj (A jelentkezési díj az aktuális felvételi ciklus is lemondott);
  • Személyes nyilatkozat;
  • Egy hivatalos jelentés a LSAC Bizonyítvány Assembly Service (CAS) tartalmazó jelentés átirat elemzés és LSAT pontszámot.
  • Legalább egy, de legfeljebb két ajánlólevelet. Minden betű kell benyújtani közvetlenül LSAC.
  • Egy megjegyzés a nemzetközi pályázók: átiratok főiskolák és egyetemek kívül az Egyesült Államokban vagy Kanadában kell értékelni a szervezet, mint a World Education Services vagy Oktatási Bizonyítvány értékelők. Azt is elfogadja a nemzetközi átiratok a Law School Felvételi Tanács Bizonyítvány Assembly Service.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kérelmezők, akiknek anyanyelve nem az angol, és akinek alapképzésben nem kapta az iskolában, ahol az angol a tanítás nyelvén, meg kell tennie a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL). Az eredményeket meg kell küldeni közvetlenül a Law School.

Koncentrációja

Koncentrációk ösztönözze és támogassa a fokozott tudományos fókusz területen belül az érdeklődés, de nem eredményeznek a hitelesítést. Ezek közé tartozik megalapozó követelményeket, a menü választani, egy felső osztály írásban követelmény és az átmenet a gyakorlat során követelmény. Minden koncentrációt egy kijelölt kar tagja koordinátorának tanácsot hallgatók vonatkozó Természetesen kiválasztása.

CUA Law kínál koncentrációja a következő szakterületeken:

polgári peres

A koncentráció polgári peres egyesíti a lehetőséget, hogy elsajátítsák a jogi doktrína a platform készségek megszerzésére, mint a rövid megfogalmazása, közvetlen és határokon tanúkihallgatás, és szóbeli érvelést mind a tárgyalás és fellebbviteli szinten.

büntető Perek

A büntető bíráskodási koncentráció tájékoztatja a munkáltatókat, hogy a hallgató rendelkezik a készségek, tapasztalatok, és a képzés szükséges, hogy azonnal megkezdik a tárgyalóteremben, mint egy ügyész, védő, vagy bírósági törvény jegyző. A koncentráció magja a gyakorlati tapasztalat a tanuló kap a tényleges pert.

Családi jog

A nemzet egyre nagyobb az igény rutinos jogászok, akik a gyakorlatban családi jog a különböző beállításokat, beleértve az ügyvédi irodák, jogi szolgáltatók, valamint a gyermekjóléti szolgálatnál. Ez a koncentráció felkészíti a tanulókat azáltal, hogy sokféle speciális kurzusok és a képzés.

szellemi tulajdon

A technológia folyamatosan fejlődik, és egy alapos alapozó a szellemi tulajdon segít minden ügyvédi. Ez az IP-koncentráció kínál változatos tananyag, beleértve osztályok összpontosító szabadalmak, szerzői jogok, védjegyek, kereskedelmi titkokat, a szellemi tulajdon nemzetközi, számítógépes gyakorlat, művészeti törvény, és a szórakozás törvény.

Munkaerő és foglalkoztatás

A Munkaügyi és Foglalkoztatási koncentráció segíti motivált diákok szakmai pályára jártas minden szempontból ez a lenyűgöző és dinamikus jogterületet. Tanfolyam egy mix a kötelező és választani osztályok, amely olyan témákban, mint nem, Jog és politika; Bevándorlási törvény és politika; Labor Relations Law a közszférában; és törvényes jogok Fogyatékosok.

értékpapír rendelet

Ez a koncentráció a program célja, hogy megfelelnek az érdekeit és biztosítja a szakmai felkészítés azokat a fiatalokat, akik megtalálják lenyűgöző feltárása, hogy az üzleti és ipari teremteni az eszközöket finanszírozni működésüket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... Tovább

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Kevesebb