Hivatalos Leírás

Felvételi

A döntés, hogy részt vegyen jogi egyetemre is szilárd, okos, és az megfelel befektetés a saját és a jövő. Az összetett világban álló számos komoly kihívás, hogy szükség van a hozzáértő, etikai és könyörületes jogászoknak erősebb, mint valaha.

Közelében található a szívében Washington, DC, a város, mint senki más, és középpontjában a nemzet jogrendszer, A Catholic University of America Columbus School of Law (CUA törvény) az egyik legjobb választás lehet, hogy ha a cél az, hogy végzős a készségek - mint például a kritikus jogi elemzés, jogi írás, és a hatékony szóbeli érdekképviseleti-, amelyek elengedhetetlenek a sikeres joggyakorlat a 21. században.

Minden alkalommal, a mi megközelítésünk, hogy a jogi oktatás lehet összefoglalni a három szó: praktikus, koncentrált, és csatlakoztatva. Gyakorlati azt jelenti, akkor tanulhatnak; középpontjában kínál lehetőséget, hogy válasszon a sok közül különböző területeken jogi tanulmány tanulmányi hangsúlyt; csatlakoztatott leírja professzorok, akik a személyes érdeke akkor a diákok, akik kezelik egymást, mint a család, és a támogató öregdiák-hálózat.

alkalmazás áttekintés

Jelentkezés Első év Felvételi

Ahhoz, hogy jogosult a felvételi, a kérelmezők a kapott egy egyetemi diploma főiskolai vagy egyetemi akkreditált egyik regionális szövetségek és bizonyította kielégítő teljesítményt a Law School Felvételi Test (LSAT). Az előnyös határidőt, hogy a kérelmezők a nappali és esti divíziókkal március 15. Az első éves hallgató kezdi meg tanulmányait csak az őszi félévben.

A legtöbb esetben az alkalmazások teljes, ha a következő érkezett:

  • Az alkalmazás egy 65 $ vissza nem térítendő jelentkezési díj (A jelentkezési díj az aktuális felvételi ciklus is lemondott);
  • Személyes nyilatkozat;
  • Egy hivatalos jelentés a LSAC Bizonyítvány Assembly Service (CAS) tartalmazó jelentés átirat elemzés és LSAT pontszámot.
  • Legalább egy, de legfeljebb két ajánlólevelet. Minden betű kell benyújtani közvetlenül LSAC.
  • Egy megjegyzés a nemzetközi pályázók: átiratok főiskolák és egyetemek kívül az Egyesült Államokban vagy Kanadában kell értékelni a szervezet, mint a World Education Services vagy Oktatási Bizonyítvány értékelők. Azt is elfogadja a nemzetközi átiratok a Law School Felvételi Tanács Bizonyítvány Assembly Service.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kérelmezők, akiknek anyanyelve nem az angol, és akinek alapképzésben nem kapta az iskolában, ahol az angol a tanítás nyelvén, meg kell tennie a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL). Az eredményeket meg kell küldeni közvetlenül a Law School.

Koncentrációja

Koncentrációk ösztönözze és támogassa a fokozott tudományos fókusz területen belül az érdeklődés, de nem eredményeznek a hitelesítést. Ezek közé tartozik megalapozó követelményeket, a menü választani, egy felső osztály írásban követelmény és az átmenet a gyakorlat során követelmény. Minden koncentrációt egy kijelölt kar tagja koordinátorának tanácsot hallgatók vonatkozó Természetesen kiválasztása.

CUA Law kínál koncentrációja a következő szakterületeken:

polgári peres

A koncentráció polgári peres egyesíti a lehetőséget, hogy elsajátítsák a jogi doktrína a platform készségek megszerzésére, mint a rövid megfogalmazása, közvetlen és határokon tanúkihallgatás, és szóbeli érvelést mind a tárgyalás és fellebbviteli szinten.

büntető Perek

A büntető bíráskodási koncentráció tájékoztatja a munkáltatókat, hogy a hallgató rendelkezik a készségek, tapasztalatok, és a képzés szükséges, hogy azonnal megkezdik a tárgyalóteremben, mint egy ügyész, védő, vagy bírósági törvény jegyző. A koncentráció magja a gyakorlati tapasztalat a tanuló kap a tényleges pert.

Családi jog

A nemzet egyre nagyobb az igény rutinos jogászok, akik a gyakorlatban családi jog a különböző beállításokat, beleértve az ügyvédi irodák, jogi szolgáltatók, valamint a gyermekjóléti szolgálatnál. Ez a koncentráció felkészíti a tanulókat azáltal, hogy sokféle speciális kurzusok és a képzés.

szellemi tulajdon

A technológia folyamatosan fejlődik, és egy alapos alapozó a szellemi tulajdon segít minden ügyvédi. Ez az IP-koncentráció kínál változatos tananyag, beleértve osztályok összpontosító szabadalmak, szerzői jogok, védjegyek, kereskedelmi titkokat, a szellemi tulajdon nemzetközi, számítógépes gyakorlat, művészeti törvény, és a szórakozás törvény.

Munkaerő és foglalkoztatás

A Munkaügyi és Foglalkoztatási koncentráció segíti motivált diákok szakmai pályára jártas minden szempontból ez a lenyűgöző és dinamikus jogterületet. Tanfolyam egy mix a kötelező és választani osztályok, amely olyan témákban, mint nem, Jog és politika; Bevándorlási törvény és politika; Labor Relations Law a közszférában; és törvényes jogok Fogyatékosok.

értékpapír rendelet

Ez a koncentráció a program célja, hogy megfelelnek az érdekeit és biztosítja a szakmai felkészítés azokat a fiatalokat, akik megtalálják lenyűgöző feltárása, hogy az üzleti és ipari teremteni az eszközöket finanszírozni működésüket.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus The Catholic University of America - Columbus School of Law »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő