Jd (részmunkaidős)

Általános információk

Program leírás

Alkalmazkodó, támogató, és a minőségi tanulási környezet

CUA törvény egy virágzó Részmunkaidős Esti Division JD Program. Úgy tervezték igényei köré dolgozó szakemberek keres, hogy kiegészítse a jelenlegi karrierjük elején vagy egy új, minden osztály felel 6:30-09:30, hétfőtől csütörtökig.

Az esti tagozatán sokféleségére funkciók a diákok, akik a szakemberek számos iparágban és háttérrel. Tartanak különböző mértékű, mint a PhD-k, MD, Masters, és alapdiplomával. Vannak, akik mindig is szerettem volna, hogy törekedjen a jogi diplomát, míg mások találtak egy jogi diplomát segítene nyitott új karrier lehetőségeket a maguk számára. És bizonyos esetekben azok a személyek, akik elsősorban a nevelő család, és most úgy döntött, hogy dolgozzanak a karrierjét.

A részidős esti Division JD Program négy év teljes körű és miután időgazdálkodási készségek egy plusz. CUA törvény tartalmaz egy támogató kar és a személyzet, hogy a tanulók a kiigazítás kezelésében jogi iskola tapasztalattal és teljes munkaidős állást. Beiratkozott hallgatók az esti osztály köteles legalább 11 félév hitel óra, és nem kevesebb, mint 8 félév óra hitel. Annak érdekében, hogy jogosultak legyenek érettségi beiratkozott hallgatók az esti tagozatán kell töltenie 84 félév óra hitel.

Diákok, akik az este Division felkérik, hogy vegyenek részt a különböző hallgatói szervezetek a CUA törvény. Van is egy esti Law Students Association (ELSA), amely 1993-ban alakult, hogy képviselje az esti-osztály a hallgatók, és elősegítik azok a tanórán kívüli tevékenységek, foglalkozni speciális tudományos aggodalmak, és fokozzák a jogi oktatás. ELSA dolgozik, hogy ösztönözze a méltányos hozzáférést biztosít az összes tudományos és tanórán kívüli tevékenységek, az esti joghallgatók, valamint szponzori tanulmányi és szociális programokat.

alkalmazás áttekintés

Jelentkezés Első év Felvételi

Ahhoz, hogy jogosult a felvételi, a kérelmezők a kapott egy egyetemi diploma főiskolai vagy egyetemi akkreditált egyik regionális szövetségek és bizonyította kielégítő teljesítményt a Law School Felvételi Test (LSAT). Az előnyös határidőt, hogy a kérelmezők a nappali és esti divíziókkal március 15. Az első éves hallgató kezdi meg tanulmányait csak az őszi félévben.

A legtöbb esetben az alkalmazások teljes, ha a következő érkezett:

  • Az alkalmazás egy 65 $ vissza nem térítendő jelentkezési díj (A jelentkezési díj az aktuális felvételi ciklus is lemondott);
  • Személyes nyilatkozat;
  • Egy hivatalos jelentés a LSAC Bizonyítvány Assembly Service (CAS) tartalmazó jelentés átirat elemzés és LSAT pontszámot.
  • Legalább egy, de legfeljebb két ajánlólevelet. Minden betű kell benyújtani közvetlenül LSAC.
  • Egy megjegyzés a nemzetközi pályázók: átiratok főiskolák és egyetemek kívül az Egyesült Államokban vagy Kanadában kell értékelni a szervezet, mint a World Education Services vagy Oktatási Bizonyítvány értékelők. Azt is elfogadja a nemzetközi átiratok a Law School Felvételi Tanács Bizonyítvány Assembly Service.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kérelmezők, akiknek anyanyelve nem az angol, és akinek alapképzésben nem kapta az iskolában, ahol az angol a tanítás nyelvén, meg kell tennie a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL). Az eredményeket meg kell küldeni közvetlenül a Law School.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... Tovább

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Kevesebb