JD

Universidad Sergio Arboleda

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

JD

Universidad Sergio Arboleda

JD


Az idő alapítvány, Sergio Arboleda Egyetem szánták, humanista intézmény. 2010-ben meg egy új kihívás: hogy felajánl egy jogi doktor kolumbiai képes egyesíteni a legjobb a jelenlegi minősítési idő és a kutatás, a címet, hogy megfeleljen a szükségleteit és igényeit a gazdaság és a nemzeti társadalom.

&nbsp


Időbeli szerkezete doktori.

A JD program időtartama összesen három és fél év, amelynek során a hallgató fut 95 tanulmányi hitelek, amelyek biztosítani a tananyagfejlesztés és a kutatás.

Ebben az időszakban a PhD, amellett, hogy figyelembe véve a doktori és a Master szemináriumok, tanfolyamok Theory, tanfolyamok konszolidáció és a különböző módszertani tanfolyamok, hogy csinál egy kutatást szakmai külföldön, amely lehetővé teszi, hogy nemzetközi környezetben dolgozni doktori disszertáció, amelyet meg kell tenni, hogy venni a három bíró, nemzeti és / vagy nemzetközi, melyik lesz elbírálásáért felelős a relevancia, az eredetiség és az innováció, amely hozzájárul a hozzájárulását az új tudás, a tudomány a törvényt.Nagy mesterek

Ahogy az epicentruma a Doktori Program törvény, Universidad Sergio Arboleda különbözteti tudományos útmutatást és irányát PhD kutatómunka részéről nagymesterei jog, amely nemzetközileg elismert tanárok tartozó kiemelkedő egyetemek és a kapcsolódó tudományos Az Universidad Sergio Arboleda. Ennek alapja az a szoros és egyre Nagymesterek az ő PhD, amely lehetővé teszi számukra, hogy "élő " és a "gazdag " a tapasztalat, és ezek ismerete, a szoros és közvetlen munka őket, a kutatócsoportok bevonásával kutatási pályázatok és projektek a vonalak a kutatócsoportok az egyetem Sergio Arboleda.

&nbsp

&nbsp

Általános követelmények kiválasztás és felvételi

Az lenne része a doktori program kell:

1.. Miután kiemelkedő átlagosan jegyzetek, a tanulmány egyetemi vagy egyetemi diploma jogi az ügy.

Kettő. Igazolása a tudás egy idegen nyelv, amely lehetővé teszi, hogy elemezze a tudományos szövegeket.

Három. Érvelve, írásban öt oldalt:

a. Ennek oka az a motiváció, a doktori tanulmány, b. Benyújtásának elmulasztása korábbi doktori disszertáció témája a másik egyetemen, és nem a korábbi kiadvány alapú dokumentum PhD, c.A lehetséges témák a doktori értekezését, a vonatkozó jogi terület, amelyre a témáról tartozó, annak indoklásával, valamint azok összehangolása az egyik kutatási vonalak Sergio Arboleda Egyetemen.


Április. Küldje el egy interjúban. Amint a fenti követelményeknek, program menedzsment értékeli a ésszerűségét a javasolt dolgozat és annak jelentőségét, hogy a tanulmányi követelmények, a jogi és elveit az egyetem, az igazgató a doktori iskola teljes koncepció a felvételi A kutatás ezért a kérelmezőnek.Ha a kérelmező elismerte, meg kell felelniük a meghatározott közigazgatási eljárásokat a doktori iskola, hogy hivatalossá beiratkozási és regisztrációs diákként a program az Akadémiai Információs Rendszerben.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kolumbia - Santa Marta, Magdalena
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kolumbia - Santa Marta, Magdalena
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt