Read the Official Description

JD


Az idő alapítvány, Sergio Arboleda Egyetem szánták, humanista intézmény. 2010-ben meg egy új kihívás: hogy felajánl egy jogi doktor kolumbiai képes egyesíteni a legjobb a jelenlegi minősítési idő és a kutatás, a címet, hogy megfeleljen a szükségleteit és igényeit a gazdaság és a nemzeti társadalom.

&nbsp


Időbeli szerkezete doktori.

A JD program időtartama összesen három és fél év, amelynek során a hallgató fut 95 tanulmányi hitelek, amelyek biztosítani a tananyagfejlesztés és a kutatás.

Ebben az időszakban a PhD, amellett, hogy figyelembe véve a doktori és a Master szemináriumok, tanfolyamok Theory, tanfolyamok konszolidáció és a különböző módszertani tanfolyamok, hogy csinál egy kutatást szakmai külföldön, amely lehetővé teszi, hogy nemzetközi környezetben dolgozni doktori disszertáció, amelyet meg kell tenni, hogy venni a három bíró, nemzeti és / vagy nemzetközi, melyik lesz elbírálásáért felelős a relevancia, az eredetiség és az innováció, amely hozzájárul a hozzájárulását az új tudás, a tudomány a törvényt.Nagy mesterek

Ahogy az epicentruma a Doktori Program törvény, Universidad Sergio Arboleda különbözteti tudományos útmutatást és irányát PhD kutatómunka részéről nagymesterei jog, amely nemzetközileg elismert tanárok tartozó kiemelkedő egyetemek és a kapcsolódó tudományos Az Universidad Sergio Arboleda. Ennek alapja az a szoros és egyre Nagymesterek az ő PhD, amely lehetővé teszi számukra, hogy "élő " és a "gazdag " a tapasztalat, és ezek ismerete, a szoros és közvetlen munka őket, a kutatócsoportok bevonásával kutatási pályázatok és projektek a vonalak a kutatócsoportok az egyetem Sergio Arboleda.

&nbsp

&nbsp

Általános követelmények kiválasztás és felvételi

Az lenne része a doktori program kell:

1.. Miután kiemelkedő átlagosan jegyzetek, a tanulmány egyetemi vagy egyetemi diploma jogi az ügy.

Kettő. Igazolása a tudás egy idegen nyelv, amely lehetővé teszi, hogy elemezze a tudományos szövegeket.

Három. Érvelve, írásban öt oldalt:

a. Ennek oka az a motiváció, a doktori tanulmány, b. Benyújtásának elmulasztása korábbi doktori disszertáció témája a másik egyetemen, és nem a korábbi kiadvány alapú dokumentum PhD, c.A lehetséges témák a doktori értekezését, a vonatkozó jogi terület, amelyre a témáról tartozó, annak indoklásával, valamint azok összehangolása az egyik kutatási vonalak Sergio Arboleda Egyetemen.


Április. Küldje el egy interjúban. Amint a fenti követelményeknek, program menedzsment értékeli a ésszerűségét a javasolt dolgozat és annak jelentőségét, hogy a tanulmányi követelmények, a jogi és elveit az egyetem, az igazgató a doktori iskola teljes koncepció a felvételi A kutatás ezért a kérelmezőnek.Ha a kérelmező elismerte, meg kell felelniük a meghatározott közigazgatási eljárásokat a doktori iskola, hogy hivatalossá beiratkozási és regisztrációs diákként a program az Akadémiai Információs Rendszerben.

See 1 more programs offered by Universidad Sergio Arboleda »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date