JD / MPA

Általános információk

Program leírás

A Villanova Charles Widger Jogi Iskola és a Liberális Művészetek és Tudományok Főiskolája közösen kínálják a JD / MPA programot, amely lehetővé teszi a JD programba beiratkozott hallgatók számára, hogy három éven belül egyszerre szerezzenek MPA fokozatot.

Ez a duális képzés olyan hallgatók számára készült, akik érdeklődnek a közalkalmazotti karrier és az interdiszciplináris oktatás iránt, amely a jog, a közigazgatás és a menedzsment kapcsolatát vizsgálja. A JD fokozat követelményei mellett a JD / MPA hallgatók ki vannak téve a közigazgatás és szervezetek elméleti vonatkozásainak, valamint a pénzügyi és humántőke-menedzsmentnek, az adatelemzésnek és a vezetésnek.

A JD / MPA fokozat a diplomások számára biztosítja azokat az értékeket, szerepeket, készségeket és gyakorlatokat, amelyek segítenek abban, hogy kompetens jogi szakemberekké váljanak, akik etikus, intelligens, befogadó és kreatív közszolgálati vezetők is. A JD / MPA fokozat megszerzése megkülönbözteti a diplomásokat és előnyt jelent számukra, amikor versenyképes szövetségi, állami vagy helyi kormányzati szervekben, nonprofit vagy kvázi kormányzati szervezetekben és a magánszektorban folytatják a karriert.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

At Villanova Law, our broad-based legal education is grounded in academic rigor; practical, hands-on training; and a foundation in business that primes graduates for diverse and rewarding legal career ... Tovább

At Villanova Law, our broad-based legal education is grounded in academic rigor; practical, hands-on training; and a foundation in business that primes graduates for diverse and rewarding legal careers. Wherever your interests may lie—international law, corporate law, intellectual property law or public interest law—you will find programs that will prepare you for the future. Guided by our Where Law Meets Business philosophy, our programming infuses vital business principles, professional skills, ethical training and practical experiences into each student’s education. Through innovative coursework, six clinics and 275+ externship placements, Villanova students learn by doing—and graduate with the knowledge and skills needed for success in today’s competitive job market. Kevesebb