JD / MBA program

Általános információk

Program leírás

Az University of Alabama School of Law és az alabamai Manderson Graduate School of Business világszínvonalú oktatóinak és erőteljes öregdiák hálózatainak támogatásával a JD / MBA program négyéves tantervet kínál tanfolyamok kínálatában és tapasztalati lehetőségeiben. Alabama JD / MBA hallgatói szigorú osztályokba merülnek, és valós üzleti és jogi helyzetekben vesznek részt azzal a lehetőséggel, hogy kapcsolatba léphessenek a legfontosabb vezetőkkel és gyakorló ügyvédekkel.

A résztvevő hallgatók a multidiszciplináris tanulmányokból jönnek ki, nagyon piacképes készségekkel, amelyek a mai globális környezetben elért sikerhez igazítják őket.

A JD / MBA program interdiszciplináris jellege miatt a hallgatókat arra ösztönzik, hogy teljes mértékben használják ki a mindkét iskolában rendelkezésre álló összes forrást, beleértve például az akadémiai tanácsadókat és a karrier-szolgáltatási irodákat.

Ha új és stratégiai módszert keres az egymást keresztező üzleti és jogi világ felfedezésére, ha a csapat- és esetalapú tanulás egyensúlyát keresi, ha fontosnak tartja a karoddal való szoros kapcsolatot és a kis létszámú osztályokat, és ha páratlan értékre vágyik felsőoktatási dollárjáért, Alabamához tartozik.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable c ... Tovább

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable cost in a supportive and diverse environment. The school has nearly 400 JD students and a 6.4 to 1 student to faculty ratio, 7 clinical programs, and first-year JD students currently representing 24 states and 50 undergraduate institutions. Kevesebb