JD / MBA közös programot

Általános információk

Program leírás

A JD / MBA program egy közös szak a Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen és a Hofstra Egyetemen Frank G. Zarb School of Business. A program általában befejeződött négy év alatt, de a diákok is teljes a program kevesebb időt vesz nyári ülésszak és / vagy téli intersession tanfolyamok és keresi a hitelt bizonyos üzleti képzések hozott, mint az alapképzésben.

A JD / MBA program biztosít a hallgatók:

 • tudás a közigazgatási eljárás szükséges ügyvédi folytató pályára az üzleti és non-profit intézmények;
 • speciális jártasságot területeken kiegészítő törvény, például a számviteli, banki, pénzügyi, befektetési, marketing, ingatlan és az adózás; és
 • ismerete gazdasági következményeit jogi eljárások.

Maurice A. Deane School of Law követelmények

A program követelményeinek teljesítését a törvény részben a tananyag a következők:

 • Befejezése szükséges első éves gyakorlat tanfolyamok, 30 kredit
 • Befejezése szükséges felső szintű képzés (alkotmányjog I & II, szakmai felelősség), 8 vagy 9 kredit
 • Befejezése jóváhagyott Business School kredit 9 kredit
 • Befejezése további jog jóváírásokat teljes összegnek legalább 87 kredit (beleértve a 9 jóváhagyott Business School kredit)
 • Befejezése írása Követelmények az 1. és 2.
 • Befejezése a készségek követelmény

A JD / MBA program nyitott a teljes idejű joghallgatók.

A Law School megadja ig összesen 9 Law School kredit kurzusok szükséges összes JD / MBA hallgatók. A diákok kaphatnak tanulmányi hitel felé JD fokozat csak Business School tanfolyamokat jóvá a kar a Law School. A Law School anyakönyvvezető fenntart egy listát az ilyen jóváhagyott képzések.

Továbbá, annak érdekében, hogy a Business School-hitelek elfogadható a Law School felé 87 szükséges hitel óra, (1) a hallgató kap legalább egy C + folyamán, és (2) A hallgató teljesítse a JD / MBA tantervek és megkapja az MBA fokozatot szerzett.

Nem osztályzatokat Business School kurzusokat kell számítani a hallgató Law School GPA.

Frank G. Zarb School of Business követelmények

A program követelményeinek teljesítését az üzleti része a tananyag bontani öt különböző összetevőből áll:

 • Komponens: Állandó lakóhely szükséges, nincs hitel
 • II komponens: Alapvető kompetenciák, 2-6 kredit
 • Komponens III: Advanced Core, 24 kredit
 • Component IV: The Major koncentrációkat, 6 kredit
 • V. alkotóelem: Capstone, 3 kredit

(Kilenc kredit a Law School átkerül egyeztetve ügyvezető igazgatója Graduate Business Programok Jeffrey D. H) Mivel a fő kompetencia tanfolyamok a Business School, a diákok, akik már megszerezték egyetemi üzleti fok lesz más tervei tanulmány mint azok, akik még nem tették meg. Így a diákok, akik ki kell töltenie bizonyos alapvető kompetencia tanfolyamok a Business School többletköltségek tandíjat díjakat.

A Business School elfogadja 9 kredit jóváhagyott tanfolyam a JD programot felé MBA diplomát. Az ügyvezető igazgató a Graduate Business Programok Jeffrey D. H fenntart egy listát az ilyen jóváhagyott képzések.

Felhívjuk figyelmét, hogy a diákok a JD / MBA program nem megengedett, hogy tanfolyamok az Kitüntetések / EMBA program, és nem regisztrálja a teljes munkaidőben nap MBA képzések.

Ütemezés és Tandíj

A kreditek száma a JD / MBA program hallgató vesz a Frank G. Zarb School of Business a második, harmadik és negyedik év függ a hallgató egyetemi jelentős-e bármely kurzus került sor a nyári ülés, vagy a tél intersession.

Mindenesetre félév, amelyben a hallgató regisztrált osztályok mind a Maurice A. Deane School of Law és a Business School, a hallgató köteles, hogy találkozzanak a kari tanácsadója professzor Miriam Albert, és ügyvezető igazgatója Graduate Business Programok Jeffrey D. H A legnagyobb számú kreditet minden Law School hallgatója vehet bármely félévben 17.

A diákok a JD / MBA program fizet teljes munkaidőben Law School tandíjat az első évben, és fizetni az akkor aktuális JD / MBA per hitel aránya Law School osztályok és az MBA per hitel aránya Business School osztályok három éves együttes tanulmány.

Ha a hallgató ösztöndíjat kapott a Law School, ő fog kapni az összeget (pl $ 20.000) az első évben, majd $ 40.000 (képviselő Law School év 2 és 3) arányosan az elkövetkező három évben a kombinált vizsgálat .

Átruházása minden fokozat függ átruházásáról a másikat, és a JD és MBA fok nem adható, amíg az összes természetesen a követelményeknek eleget mindkét program alatt. A diákok nem akadályozza-certified amíg mindkét fok ruházták. A diákok ki kell töltenie a JD / MBA program öt éven belül.

A csomagolás a diákok pénzügyi támogatást fogja kezelni mind a Law School Hivatal Pénzügyi támogatás és a Hofstra Egyetem Hallgatói Pénzügyi szolgáltatás irodában, attól függően, hogy a diákok tanfolyam terhelést.

Utoljára frissítve júl. 2016

Az iskoláról

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Tovább

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Kevesebb