A JD / MBA program egy közös szak a Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen és a Hofstra Egyetemen Frank G. Zarb School of Business. A program általában befejeződött négy év alatt, de a diákok is teljes a program kevesebb időt vesz nyári ülésszak és / vagy téli intersession tanfolyamok és keresi a hitelt bizonyos üzleti képzések hozott, mint az alapképzésben.

A JD / MBA program biztosít a hallgatók:

 • tudás a közigazgatási eljárás szükséges ügyvédi folytató pályára az üzleti és non-profit intézmények;
 • speciális jártasságot területeken kiegészítő törvény, például a számviteli, banki, pénzügyi, befektetési, marketing, ingatlan és az adózás; és
 • ismerete gazdasági következményeit jogi eljárások.

Maurice A. Deane School of Law követelmények

A program követelményeinek teljesítését a törvény részben a tananyag a következők:

 • Befejezése szükséges első éves gyakorlat tanfolyamok, 30 kredit
 • Befejezése szükséges felső szintű képzés (alkotmányjog I & II, szakmai felelősség), 8 vagy 9 kredit
 • Befejezése jóváhagyott Business School kredit 9 kredit
 • Befejezése további jog jóváírásokat teljes összegnek legalább 87 kredit (beleértve a 9 jóváhagyott Business School kredit)
 • Befejezése írása Követelmények az 1. és 2.
 • Befejezése a készségek követelmény

A JD / MBA program nyitott a teljes idejű joghallgatók.

A Law School megadja ig összesen 9 Law School kredit kurzusok szükséges összes JD / MBA hallgatók. A diákok kaphatnak tanulmányi hitel felé JD fokozat csak Business School tanfolyamokat jóvá a kar a Law School. A Law School anyakönyvvezető fenntart egy listát az ilyen jóváhagyott képzések.

Továbbá, annak érdekében, hogy a Business School-hitelek elfogadható a Law School felé 87 szükséges hitel óra, (1) a hallgató kap legalább egy C + folyamán, és (2) A hallgató teljesítse a JD / MBA tantervek és megkapja az MBA fokozatot szerzett.

Nem osztályzatokat Business School kurzusokat kell számítani a hallgató Law School GPA.

Frank G. Zarb School of Business követelmények

A program követelményeinek teljesítését az üzleti része a tananyag bontani öt különböző összetevőből áll:

 • Komponens: Állandó lakóhely szükséges, nincs hitel
 • II komponens: Alapvető kompetenciák, 2-6 kredit
 • Komponens III: Advanced Core, 24 kredit
 • Component IV: The Major koncentrációkat, 6 kredit
 • V. alkotóelem: Capstone, 3 kredit

(Kilenc kredit a Law School átkerül egyeztetve ügyvezető igazgatója Graduate Business Programok Jeffrey D. H) Mivel a fő kompetencia tanfolyamok a Business School, a diákok, akik már megszerezték egyetemi üzleti fok lesz más tervei tanulmány mint azok, akik még nem tették meg. Így a diákok, akik ki kell töltenie bizonyos alapvető kompetencia tanfolyamok a Business School többletköltségek tandíjat díjakat.

A Business School elfogadja 9 kredit jóváhagyott tanfolyam a JD programot felé MBA diplomát. Az ügyvezető igazgató a Graduate Business Programok Jeffrey D. H fenntart egy listát az ilyen jóváhagyott képzések.

Felhívjuk figyelmét, hogy a diákok a JD / MBA program nem megengedett, hogy tanfolyamok az Kitüntetések / EMBA program, és nem regisztrálja a teljes munkaidőben nap MBA képzések.

Ütemezés és Tandíj

A kreditek száma a JD / MBA program hallgató vesz a Frank G. Zarb School of Business a második, harmadik és negyedik év függ a hallgató egyetemi jelentős-e bármely kurzus került sor a nyári ülés, vagy a tél intersession.

Mindenesetre félév, amelyben a hallgató regisztrált osztályok mind a Maurice A. Deane School of Law és a Business School, a hallgató köteles, hogy találkozzanak a kari tanácsadója professzor Miriam Albert, és ügyvezető igazgatója Graduate Business Programok Jeffrey D. H A legnagyobb számú kreditet minden Law School hallgatója vehet bármely félévben 17.

A diákok a JD / MBA program fizet teljes munkaidőben Law School tandíjat az első évben, és fizetni az akkor aktuális JD / MBA per hitel aránya Law School osztályok és az MBA per hitel aránya Business School osztályok három éves együttes tanulmány.

Ha a hallgató ösztöndíjat kapott a Law School, ő fog kapni az összeget (pl $ 20.000) az első évben, majd $ 40.000 (képviselő Law School év 2 és 3) arányosan az elkövetkező három évben a kombinált vizsgálat .

Átruházása minden fokozat függ átruházásáról a másikat, és a JD és MBA fok nem adható, amíg az összes természetesen a követelményeknek eleget mindkét program alatt. A diákok nem akadályozza-certified amíg mindkét fok ruházták. A diákok ki kell töltenie a JD / MBA program öt éven belül.

A csomagolás a diákok pénzügyi támogatást fogja kezelni mind a Law School Hivatal Pénzügyi támogatás és a Hofstra Egyetem Hallgatói Pénzügyi szolgáltatás irodában, attól függően, hogy a diákok tanfolyam terhelést.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

15 további kurzus Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020