i-LLM LPC - Részidős

Az i-LLM LPC részmunkaidős kurzus támogatja azokat, akik jogi végzettséggel vagy GDL-vel rendelkeznek, és támogatják az online tanulás lehetőségét.

 • Mérlegelje tanulmányait más kötelezettségvállalásokkal a 22 hónapos online tanfolyamunkkal (alkalmi részvétel szükséges)
 • Tegye a kurzusokat a szakterületek érdeklődésére a választható tárgyak széles választékán keresztül
 • Nyerjenek el egy LPC-vel és egy Mester-díjat (LLM) felár nélkül

A legfrissebb rendelkezésre álló adatok szerint a 2017/17-es teljes munkaidős, 2017/17-es gyorsított LPC hallgatók 97% -a 2017 nyarán diplomázott munkaviszonyt, képzési szerződést vagy további tanulmányokat szerzett a tanfolyam sikeres elvégzésétől számított kilenc hónapon belül.

Tanfolyam követelmények

Ahhoz, hogy felvehesse helyét a mi LPC-jünkön, meg kell felelnünk a Solicitors Regulatory Authority (SRA) által meghatározott jogalkalmazási tanfolyam (LPC) megkezdésére vonatkozó követelményeknek - lásd alább. E jogosultsági követelmények be nem tartása azt jelenti, hogy az egyetemnek nincs lehetősége arra, hogy lemondjon helyéről a tanfolyamon.

Ha Ön nem EGT-tagú diák, akkor vízumot is igényel a teljes tanfolyam időtartama alatt - lásd az alábbi vízumkövetelményeket.

Law University LPC kiválasztási kritériumok
 • Akadémiai profil és eredmény, általában legalább egy tényleges vagy előre jelzett második osztályú kitüntetett jogtudomány vagy GDL / CPE / MA törvény *
 • Az angol nyelv megfelelő tanítása a kurzus sikeres elvégzéséhez - lásd az alábbi angol nyelvű követelményeket
 • A kérelemben feltárt minden különleges körülmény
Akadémiai vagy egyéb hivatkozások

* Ez a követelmény teljesül: A) A minősítő jogi fokozat megítélése. A jogi végzettségnek meg kell felelnie bizonyos tudományos normáknak annak érdekében, hogy jogosult legyen. Ez magában foglalja a megfelelő átvilágítást a hét jogi alapismeretek - közjog, I. (szerződés) kötelezettségek, II. Kötelezettségek (büntetés), büntetőjog, földjog, tőke

A Jogtudományi Egyetem teljes mértékben megfelel az esélyegyenlőségi jogszabályoknak, és aktívan ösztönzi a jogi szakmán belüli sokszínűséget. A beiratkozási folyamatunk tisztességesen működik, és célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy a lehető legjobban kihasználhassák tehetségüket. Örömmel mondja meg nekünk a lehető legkorábbi esetleges különleges igényeket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megvitassuk, hogyan tudunk megfelelni az Ön igényeinek.

A tanfolyam elejéig teljesítenie kell az összes alkalmassági követelményt - ennek hiánya akadályozhatja meg a belépést a kurzusra. Ha úgy gondolja, hogy ez problémát jelenthet (például ha késik az értékelési eredmények), kérjük, minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot a Felvételi Felügyelettel a 0800 289997 (Egyesült Királyság), 44 (0) 1483 216000 (nemzetközi) telefonszámon, vagy e-mailben a felvételi engedély @. ac.uk.

Jövő gyakornok Ügyvédek

Az SRA nemrégiben konzultált a rendelet számos változtatásával kapcsolatban, beleértve a hallgatók azon követelményének megszüntetését, hogy az LPC megkezdése előtt kérjék a hallgatók beiratkozását és az egyetemi képesítés megszerzésének jóváhagyását.

Ha Önnek képzési szerződést ajánlottak fel, győződjön meg arról, hogy a Solicitors Regulatory Authority (SRA) ellenőrzi a "karakterét és alkalmasságát", hogy ügyvéd legyen.

Ez legalább hat hónapig tarthat, ha Önnek:

 • Elkötelezett bizonyos bűncselekményekért
 • Bűnösnek találták egy akadémiai bűncselekmény miatt
 • Súlyos pénzügyi kérdéseket (pl. Csőd, önkéntes egyezségek vagy megyei bírósági ítéletek)
 • Ellentétes a szabályozási következményekkel
 • Megmutatta minden olyan viselkedést, amelyet nem várnánk el egy ügyvédtől (például a tisztességtelen, erőszakos vagy diszkriminatív viselkedés)

Kérjük, tekintse meg a 2011-es SRA alkalmassági tesztet további információkért, és töltse ki a támogathatósági jelentkezést, ha bármilyen kérdésről el kell mondania számukra.

Ha nincs semmi mondanivalója az SRA-nak, akkor erről értesítheti őket, ha Ön és a munkáltatója tudatja velük, hogy a képzésnek meg kell kezdődnie.

Ha az SRA döntését az LPC kezdési dátuma előtt nem erősítik meg, akkor folytathatja a kurzust, de ezt a saját pénzügyi kockázatára vállalhatja. Ha bármilyen problémája merül fel a karakterrel és a megfelelőséggel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az SRA-val a 0370 6062555 telefonszámon vagy a http://www.sra.org.uk/contact-us/ címen.

A korábbi ismeretek akkreditálása

Ha korábban már tanulmányozta a BVC-t vagy a BPTC-t, akkor mentesülhet az LPC bizonyos elemei alól. További információkért kérjük, látogasson el az SRA webhelyére, és vegye fel a kapcsolatot a felvételi csapatunkkal a 0800 289997 (Egyesült Királyság), 44 (0) 1483 216000 (nemzetközi) e-mailben vagy az e-mail címen: admissions@law.ac.uk

Angol nyelvi követelmények

Ha az Egyesült Királyságon kívül diplomát szerzett, és nem "többségi angol nyelvű országból" származik, kérjük, adja meg a jóváhagyott angol nyelvvizsga egyikének hitelesített másolatát.

Elhelyezkedés

Online. Kötelező részvétel szükséges az induláshoz, és választható London Bloomsbury, Birmingham és Manchester campusokon. Értékelés az alábbiak közül: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

19 további kurzus The University of Law Postgraduate Programmes »

Utoljára frissítve November 10, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
márc. 2020
szept. 2020
Duration
22 hónapok
Részidős oktatás
Price
13,165 GBP
belföldi; nemzetközi: 13 165 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date