Graduate Certificate in Trade Mark törvény és gyakorlat

Általános információk

Program leírás

Ennek a kurzusnak az egyedülálló tulajdonsága, hogy teljes egészében online megvalósulhat, eltávolítva azt a szükségletet, hogy a diákok részt vehessenek a szemtől szemben.

Ez a kurzus lehetővé teszi a diplomások számára, hogy megértsék az alapelveket: Ausztráliában és Új-Zélandon a bejegyzett védjegyek rendszerét, beleértve az Ausztráliában és Új-Zélandon zajló jogtalan eljárás és szakmai magatartás megtévesztő vagy tisztességtelen kereskedelmi magatartása elleni védett védjegyek és védett védjegyek védelmét a védjegyügyvédek és a Trans-Tasman szabadalmi ügyvivők szabályozása Ausztráliában és Új-Zélandon.

A diplomások ausztráliai és új-zélandi ausztrál védjegyügyvédként kereshetnek. Egyéb karrierlehetőségek: IP ügyvéd, védjegy portfolió menedzser, politikai döntéshozó és kormányzati szabályozó.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Tovább

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Kevesebb