Globális PhD program

Általános információk

Program leírás

Global Ph.D. Program

Az új, Ph.D. a program célja, hogy hozzon létre egy valós kutatási közösség a tudósok, akiknek munkája figyelemmel kísérik, és vezérli a legjobb nemzetközi normák terén.

MIÉRT A GLOBAL PH.D. PROGRAM

A tőkefedezeti Ph.D. program

Católica Global School of Law is fogadnak jelentkezéseket képzett jelölteket a globális Ph.D. Program. Elfogadott jelentkezők megkapják a teljes tandíjat mentességet, és a havi ösztöndíj számított fedezni a megélhetési költségek, mint doktorandusz hallgatók Lisszabonban.

Követően nyilvános pályázat közül a doktori programok a tudományágak, a program választotta ki egy nemzetközi szakértői testület átfogó finanszírozás Alapítvány Tudományos és Technológiai (FCT).

Középpontjában a törvény és a globális környezet, és az angol a munkanyelve a mértékben épít a nagy sikert aratott a Católica a LL.M. programokat. Egy rendkívül szelektív diákcsoport a felvétele minden évben a világ egyik legfényesebb csatlakozni Católica Global School of Law Ph.D. diákok. Doktorjelöltek kapnak közvetlen hozzáférést biztosít a csillagok kar, hogy tanítani Católica Global School of Law. Ezek javát valamint egy kiterjedt árfolyamai megállapodások és tudományos protokollokat Católica Global School of Law tart a magas rangú jogi iskolák az Egyesült Államokban, Európában és Latin-Amerikában. Ph.D. diákokat arra biztatják, hogy tölteni legalább egy évet külföldön, látogatói ösztöndíjas egy partner intézmény fogják finanszírozni kell.

A Global Ph.D. Program testesíti meg egy új modell a doktori tanulmányok jogban a kontinentális Európában. A program tiszteli a hagyományait illetően doktori disszertáció, mint a jelentős és eredeti hozzájárulást a jogtudomány bizonyítja, hogy az a jelölt, hogy végezzen független, magas színvonalú kutatás. Ellentétben a hagyományos modell, ami azonban pedig kizárólag a hajlandóság és a természetes, hogy az a jelölt, hogy készítsen egy értekezés légkörben magányos szellemi bezártság, a program célja, hogy hozzon létre egy valós kutatási közösség a tudósok, akiknek munkája figyeli és irányítja A legjobb nemzetközi normák terén.

A cél a program célja, hogy vonzza egy kiválasztott csoportja a tehetséges fiatal tudósok, amely kizárólag a saját doktori tanulmányait, és lehetővé teszi számukra, hogy írjon szigorú, olvasható, az eredeti, ésszerű méretű disszertációk négy év alatt. A doktori tekinthető korai, hanem a fejlett lépés egy tudós karrierjét. Ennek megfelelően, a program elkötelezett aziránt, hogy az idő múlásával átalakítsa a Law School egy hiteles szállítója junior tudósok a globális törvény oktatás piacán, ráadásul kiszolgáló egyéb funkciók - például a szállító magasan képzett és kifinomult köztisztviselők, ügyvédek és jogi tanácsadók - mely doktori természetesen a törvény alkalmas arra, hogy.

Program információ

A Global Ph.D. Program a törvény két szakaszra oszlik: a két féléves PhD tanfolyam ennek megfelelő 60 ECTS és a hat féléves dolgozat elkészítése szakaszában megfelelő 180 ECTS. A cél a doktori kurzus célja, hogy felkészítse a jelölt, hogy készítsen egy dolgozat javaslatot [30 ECTS]. A diákok kötelesek megtenni a három kötelező tanfolyamok ebben a szakaszban: a szemeszter hosszú Módszertan Seminar [10 ECTS], egy szemeszter hosszú Research Workshop [10 ECTS], és az egy évig tartó tudományos vita Forum [10 ECTS].

A módszertan szeminárium vizsgálja a természet a jogi érvelés, az igazság-feltételei jogi érvelést, a történelem a jogi gondolkodás és a különböző források más tudományágak hasznos a tanulmány a törvény. Ez egy "anyacsavarok" természetesen a kutatók ezen a területen.

A Research Workshop célja, hogy a doktorjelöltek megfogalmazni és végrehajtani egy kutatási javaslatot, valamint hogy végezzen formák kutatások fontos a tanulmány a jog és a globális környezet, azaz a hagyományos könyvtári kutatás, online kutatás, és az empirikus kutatás.

A tudományos vitafórum kerül megrendezésre minden két hétben; áll a papír előadása a vendég akadémiai vita követ nyitott az egész kutatói közösség, a Law School és a Kutatási Központ. Részvétel A fórum kötelező doktorjelöltek azzal a céllal, hogy kiteszik őket élvonalbeli jogtudomány különböző területein a jog és embroiling őket a kultúra tudományos vitát.

A PhD kurzus csúcspontja a dolgozat javaslatot, amely a dokumentum legfeljebb 63000 karakter azonosítja a javasolt Az értekezés témájához, ami megmagyarázza a módszer (vagy módszerek) fogadott el, amely egy rövid irodalmi áttekintés, és felvázolja a építőkövei a jövő dolgozat. A dolgozat javaslatot értékelik egy bizottság, amelynek tagjai a felügyelő és a két professzor által kinevezett tudományos testületének a Law School. Jóváhagyása A javaslat mozog a jelölt a második szakaszban a program - készül egy disszertáció.

A tantervi szerkezete dolgozat előkészítő szakaszban rugalmas, hogy megfeleljen az igényeinek minden jelölt. Minden jelölt és az ő / ő felügyelő, és a segítségével egy oktató, meg kell dönteni, hogy mit tanfolyam megfelelő mivel az előbbi célok és a téma az ő / ő értekezését. Mindenesetre, a jelölt várhatóan minden évben jelentést az elért az ő / ő munkája, és a felügyeleti hatóság szorosan nyomon követi és támogatja a tagjelölt végig ebben a szakaszban.

Mentori a tanulók

Mentori biztosított egy Tutor az első szakaszban a program, és a korábbi, és a felügyelő, ha a jelölt bevételt a második szakaszban. A Tutor közül van kiválasztva a CGSL kar. A tanár feladata, hogy támogassa és nyomon Ph.D. jelöltek. Az első szakaszban a program, a Tutor (i) megfelel minden jelöltnek, hogy megtudjuk, az ő / ő kutatási menetrend, és hogy segítsen neki / neki, hogy egy dolgozat javaslatot; (Ii) irányítja őt / neki, hogy kar tagjai, akik közzéteszik a területen; (Iii) segíti a jelölt kiválasztása a medence potenciális felügyelők; (Iv) azt sugallja, a jelenléti kurzusok, szemináriumok és konferenciák mellett a hivatalos tanterv, amely valószínűleg gazdagítják a jelölt tudását és hitelezési nagyobb figyelmet a / saját kutatási célok; (V), és választ a jelentkezők kérdések és aggodalmak a tantervi mechanika és az igazgatási struktúra a program. Összegezve, a Tutor személyesíti meg az intézményi támogatás, hogy a törvény iskolai támogatások minden jelölt már az első napon a programba.

Felügyelők várhatóan szorosan figyelemmel kíséri a munkájához supervisees. Ebben az értelemben az értekezés előkészítő szakaszban a jelöltek várhatóan találkozik a felügyelők havonta, hogy értékelje a jelölt haladás, hogy megvitassák szövegek és tesztelni érveket, hogy dolgozzon ki kutatási stratégiák, és meg kell vizsgálni tervezet fejezetei a dolgozat. Felügyelők várhatóan felelősséget a jelölt munkáját, és az utóbbiak tekintik a felügyelők elsődleges partnerek egész dolgozat előkészítő szakaszban.

Nemzetközi együttműködés

CGSL van-megállapodások és a tudományos protokollok a nagy horderejű törvény iskolák szerte a világon.

Egyesült Államok: Cornel Law School, Duke Law School, University of Iowa College of Law, University of Illinois College of Law, University of Houston Law Center, Washington University, St. Louis Law School.

Európa: Antwerpeni Egyetem Jogtudományi Kar, EBS Wiesbaden Law School, Fribourg University Law School, IE Law School, King 's College London - A Dickson Poon Law School, Leuven Jogtudományi Karán - a Maastrichti Egyetem, az Oslói Egyetem és Jogtudományi Kar, Tilburg Law School , School of Law - Utrecht Egyetemen.

Brazília: Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (São Paulo) e Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (Rio de Janeiro).

Ennek része a folyamatos stratégia megfizetni doktoranduszok state-of-the-art források fejlesztése, CGSL kovácsolt partnerségek a jogi egyetemen, a University of Michigan és a University of Georgetown, az Egyesült Államokban, hogy megkönnyítse a felvételi a mi Ph.D. jelöltek, mint meghívott kutatók, hogy azok a jogi egyetemen. CGSL is rendelkezik külön megállapodást kötött Tilburg Law School Hollandiában, amely lehetővé teszi a doktorjelöltek részt Ph.D. szemináriumok felajánlott ott.

ÖSZTÖNDÍJAK és tandíj

GLOBAL PHD PROGRAM tandíj és díjak - 2013-14

Nevezési díj: 150 € Részvételi díj: 385 € Első félév Tandíj: 1,925 € 50%-a fizetendő márciusáig, 3. 2014: 962,50 € 50%-ig befizetve június 3 2014: 962,50 € Második félév tandíj: € 1,925 50%-át kell fizetni, míg szeptember 3 2014: 962,50 € 50%-át kell fizetni, amíg december 3. 2014: 962,50 € 3. a 8. félév (5 hónap minden félévben (275 € / hó)): € 8.250 további félév, míg a benyújtása dolgozat: € 275/per hónapban benyújtása A disszertáció: € 650 Összes kifizetés: € 13,560

Alkalmazási info

Csak azok a pályázók, akik megfelelnek az alábbi követelményeket kell figyelembe venni a felvételi:

1.A alapvető jogi diplomát (LL.B., Licenciatura, JD, vagy azzal egyenértékű), vagy kivételes esetben a szomszédos fegyelem, ha a jelölt állítólagos kutatás esik a kereszteződésekben a jog és a fegyelem a kérdésre.

2.A mester jogi diplomát, vagy kivételes esetben a pre-Bologna főiskolai diplomát párosul kiemelkedő tanulmányi eredménye.

3.Proficiency angol hitelesítette a TOEFL pontszám 600 a papír-alapú teszt, vagy 100 az internet-alapú teszt, vagy IELTS 7.0, nyert két éven belül alkalmazása előtt, vagy a Cambridge Certificate of Proficiency Englishwith a extraszűz A.

 • Befejezése legalább egy jelentős tudományos szöveget, amely lehet a diplomamunkám vagy szöveges hasonló hatálya alá.

A pályázatokat kell benyújtani a Felvételi Iroda, és tartalmaznia kell a következőket:

 • Hivatalos átiratát (angol vagy portugál) által kiadott felsőoktatási intézmény (ek), hogy a jelölt részt vett.
 • Egy önéletrajz.
 • A személyes adatok legfeljebb 1000 szó megmagyarázza a jelölt indítékait, hogy vegyenek részt a programban.
 • Az előzetes kutatási javaslat nem több, mint 3000 szó.
 • Két ajánlólevél.
 • Jelentős darab tudományos írás, amely lehet a diplomamunkám vagy hasonló szöveget.
 • A kitöltött jelentkezési lapot.
 • A fénymásolt vagy digitális változata a kérelmező azonosító okmány.
 • Három fotó
 • Befizetésének igazolását a jelentkezési díj.
Utoljára frissítve jan. 2016

Az iskoláról

atólica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education ... Tovább

atólica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three state of the art programmes (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programmes has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world,with its LL.M. programmes being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Kevesebb