Read the Official Description

Global Ph.D. Program

Az új, Ph.D. a program célja, hogy hozzon létre egy valós kutatási közösség a tudósok, akiknek munkája figyelemmel kísérik, és vezérli a legjobb nemzetközi normák terén.

MIÉRT A GLOBAL PH.D. PROGRAM

A tőkefedezeti Ph.D. program

Católica Global School of Law is fogadnak jelentkezéseket képzett jelölteket a globális Ph.D. Program. Elfogadott jelentkezők megkapják a teljes tandíjat mentességet, és a havi ösztöndíj számított fedezni a megélhetési költségek, mint doktorandusz hallgatók Lisszabonban.

Követően nyilvános pályázat közül a doktori programok a tudományágak, a program választotta ki egy nemzetközi szakértői testület átfogó finanszírozás Alapítvány Tudományos és Technológiai (FCT).

Középpontjában a törvény és a globális környezet, és az angol a munkanyelve a mértékben épít a nagy sikert aratott a Católica a LL.M. programokat. Egy rendkívül szelektív diákcsoport a felvétele minden évben a világ egyik legfényesebb csatlakozni Católica Global School of Law Ph.D. diákok. Doktorjelöltek kapnak közvetlen hozzáférést biztosít a csillagok kar, hogy tanítani Católica Global School of Law. Ezek javát valamint egy kiterjedt árfolyamai megállapodások és tudományos protokollokat Católica Global School of Law tart a magas rangú jogi iskolák az Egyesült Államokban, Európában és Latin-Amerikában. Ph.D. diákokat arra biztatják, hogy tölteni legalább egy évet külföldön, látogatói ösztöndíjas egy partner intézmény fogják finanszírozni kell.

A Global Ph.D. Program testesíti meg egy új modell a doktori tanulmányok jogban a kontinentális Európában. A program tiszteli a hagyományait illetően doktori disszertáció, mint a jelentős és eredeti hozzájárulást a jogtudomány bizonyítja, hogy az a jelölt, hogy végezzen független, magas színvonalú kutatás. Ellentétben a hagyományos modell, ami azonban pedig kizárólag a hajlandóság és a természetes, hogy az a jelölt, hogy készítsen egy értekezés légkörben magányos szellemi bezártság, a program célja, hogy hozzon létre egy valós kutatási közösség a tudósok, akiknek munkája figyeli és irányítja A legjobb nemzetközi normák terén.

A cél a program célja, hogy vonzza egy kiválasztott csoportja a tehetséges fiatal tudósok, amely kizárólag a saját doktori tanulmányait, és lehetővé teszi számukra, hogy írjon szigorú, olvasható, az eredeti, ésszerű méretű disszertációk négy év alatt. A doktori tekinthető korai, hanem a fejlett lépés egy tudós karrierjét. Ennek megfelelően, a program elkötelezett aziránt, hogy az idő múlásával átalakítsa a Law School egy hiteles szállítója junior tudósok a globális törvény oktatás piacán, ráadásul kiszolgáló egyéb funkciók - például a szállító magasan képzett és kifinomult köztisztviselők, ügyvédek és jogi tanácsadók - mely doktori természetesen a törvény alkalmas arra, hogy.

Program információ

A Global Ph.D. Program a törvény két szakaszra oszlik: a két féléves PhD tanfolyam ennek megfelelő 60 ECTS és a hat féléves dolgozat elkészítése szakaszában megfelelő 180 ECTS. A cél a doktori kurzus célja, hogy felkészítse a jelölt, hogy készítsen egy dolgozat javaslatot [30 ECTS]. A diákok kötelesek megtenni a három kötelező tanfolyamok ebben a szakaszban: a szemeszter hosszú Módszertan Seminar [10 ECTS], egy szemeszter hosszú Research Workshop [10 ECTS], és az egy évig tartó tudományos vita Forum [10 ECTS].

A módszertan szeminárium vizsgálja a természet a jogi érvelés, az igazság-feltételei jogi érvelést, a történelem a jogi gondolkodás és a különböző források más tudományágak hasznos a tanulmány a törvény. Ez egy "anyacsavarok" természetesen a kutatók ezen a területen.

A Research Workshop célja, hogy a doktorjelöltek megfogalmazni és végrehajtani egy kutatási javaslatot, valamint hogy végezzen formák kutatások fontos a tanulmány a jog és a globális környezet, azaz a hagyományos könyvtári kutatás, online kutatás, és az empirikus kutatás.

A tudományos vitafórum kerül megrendezésre minden két hétben; áll a papír előadása a vendég akadémiai vita követ nyitott az egész kutatói közösség, a Law School és a Kutatási Központ. Részvétel A fórum kötelező doktorjelöltek azzal a céllal, hogy kiteszik őket élvonalbeli jogtudomány különböző területein a jog és embroiling őket a kultúra tudományos vitát.

A PhD kurzus csúcspontja a dolgozat javaslatot, amely a dokumentum legfeljebb 63000 karakter azonosítja a javasolt Az értekezés témájához, ami megmagyarázza a módszer (vagy módszerek) fogadott el, amely egy rövid irodalmi áttekintés, és felvázolja a építőkövei a jövő dolgozat. A dolgozat javaslatot értékelik egy bizottság, amelynek tagjai a felügyelő és a két professzor által kinevezett tudományos testületének a Law School. Jóváhagyása A javaslat mozog a jelölt a második szakaszban a program - készül egy disszertáció.

A tantervi szerkezete dolgozat előkészítő szakaszban rugalmas, hogy megfeleljen az igényeinek minden jelölt. Minden jelölt és az ő / ő felügyelő, és a segítségével egy oktató, meg kell dönteni, hogy mit tanfolyam megfelelő mivel az előbbi célok és a téma az ő / ő értekezését. Mindenesetre, a jelölt várhatóan minden évben jelentést az elért az ő / ő munkája, és a felügyeleti hatóság szorosan nyomon követi és támogatja a tagjelölt végig ebben a szakaszban.

Mentori a tanulók

Mentori biztosított egy Tutor az első szakaszban a program, és a korábbi, és a felügyelő, ha a jelölt bevételt a második szakaszban. A Tutor közül van kiválasztva a CGSL kar. A tanár feladata, hogy támogassa és nyomon Ph.D. jelöltek. Az első szakaszban a program, a Tutor (i) megfelel minden jelöltnek, hogy megtudjuk, az ő / ő kutatási menetrend, és hogy segítsen neki / neki, hogy egy dolgozat javaslatot; (Ii) irányítja őt / neki, hogy kar tagjai, akik közzéteszik a területen; (Iii) segíti a jelölt kiválasztása a medence potenciális felügyelők; (Iv) azt sugallja, a jelenléti kurzusok, szemináriumok és konferenciák mellett a hivatalos tanterv, amely valószínűleg gazdagítják a jelölt tudását és hitelezési nagyobb figyelmet a / saját kutatási célok; (V), és választ a jelentkezők kérdések és aggodalmak a tantervi mechanika és az igazgatási struktúra a program. Összegezve, a Tutor személyesíti meg az intézményi támogatás, hogy a törvény iskolai támogatások minden jelölt már az első napon a programba.

Felügyelők várhatóan szorosan figyelemmel kíséri a munkájához supervisees. Ebben az értelemben az értekezés előkészítő szakaszban a jelöltek várhatóan találkozik a felügyelők havonta, hogy értékelje a jelölt haladás, hogy megvitassák szövegek és tesztelni érveket, hogy dolgozzon ki kutatási stratégiák, és meg kell vizsgálni tervezet fejezetei a dolgozat. Felügyelők várhatóan felelősséget a jelölt munkáját, és az utóbbiak tekintik a felügyelők elsődleges partnerek egész dolgozat előkészítő szakaszban.

Nemzetközi együttműködés

CGSL van-megállapodások és a tudományos protokollok a nagy horderejű törvény iskolák szerte a világon.

Egyesült Államok: Cornel Law School, Duke Law School, University of Iowa College of Law, University of Illinois College of Law, University of Houston Law Center, Washington University, St. Louis Law School.

Európa: Antwerpeni Egyetem Jogtudományi Kar, EBS Wiesbaden Law School, Fribourg University Law School, IE Law School, King 's College London - A Dickson Poon Law School, Leuven Jogtudományi Karán - a Maastrichti Egyetem, az Oslói Egyetem és Jogtudományi Kar, Tilburg Law School , School of Law - Utrecht Egyetemen.

Brazília: Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (São Paulo) e Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (Rio de Janeiro).

Ennek része a folyamatos stratégia megfizetni doktoranduszok state-of-the-art források fejlesztése, CGSL kovácsolt partnerségek a jogi egyetemen, a University of Michigan és a University of Georgetown, az Egyesült Államokban, hogy megkönnyítse a felvételi a mi Ph.D. jelöltek, mint meghívott kutatók, hogy azok a jogi egyetemen. CGSL is rendelkezik külön megállapodást kötött Tilburg Law School Hollandiában, amely lehetővé teszi a doktorjelöltek részt Ph.D. szemináriumok felajánlott ott.

ÖSZTÖNDÍJAK és tandíj

GLOBAL PHD PROGRAM tandíj és díjak - 2013-14

Nevezési díj: 150 € Részvételi díj: 385 € Első félév Tandíj: 1,925 € 50%-a fizetendő márciusáig, 3. 2014: 962,50 € 50%-ig befizetve június 3 2014: 962,50 € Második félév tandíj: € 1,925 50%-át kell fizetni, míg szeptember 3 2014: 962,50 € 50%-át kell fizetni, amíg december 3. 2014: 962,50 € 3. a 8. félév (5 hónap minden félévben (275 € / hó)): € 8.250 további félév, míg a benyújtása dolgozat: € 275/per hónapban benyújtása A disszertáció: € 650 Összes kifizetés: € 13,560

Alkalmazási info

Csak azok a pályázók, akik megfelelnek az alábbi követelményeket kell figyelembe venni a felvételi:

1.A alapvető jogi diplomát (LL.B., Licenciatura, JD, vagy azzal egyenértékű), vagy kivételes esetben a szomszédos fegyelem, ha a jelölt állítólagos kutatás esik a kereszteződésekben a jog és a fegyelem a kérdésre.

2.A mester jogi diplomát, vagy kivételes esetben a pre-Bologna főiskolai diplomát párosul kiemelkedő tanulmányi eredménye.

3.Proficiency angol hitelesítette a TOEFL pontszám 600 a papír-alapú teszt, vagy 100 az internet-alapú teszt, vagy IELTS 7.0, nyert két éven belül alkalmazása előtt, vagy a Cambridge Certificate of Proficiency Englishwith a extraszűz A.

 • Befejezése legalább egy jelentős tudományos szöveget, amely lehet a diplomamunkám vagy szöveges hasonló hatálya alá.

A pályázatokat kell benyújtani a Felvételi Iroda, és tartalmaznia kell a következőket:

 • Hivatalos átiratát (angol vagy portugál) által kiadott felsőoktatási intézmény (ek), hogy a jelölt részt vett.
 • Egy önéletrajz.
 • A személyes adatok legfeljebb 1000 szó megmagyarázza a jelölt indítékait, hogy vegyenek részt a programban.
 • Az előzetes kutatási javaslat nem több, mint 3000 szó.
 • Két ajánlólevél.
 • Jelentős darab tudományos írás, amely lehet a diplomamunkám vagy hasonló szöveget.
 • A kitöltött jelentkezési lapot.
 • A fénymásolt vagy digitális változata a kérelmező azonosító okmány.
 • Három fotó
 • Befizetésének igazolását a jelentkezési díj.
Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Católica Global School of Law »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
8 félév
Nappali
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date