Főiskolai törvény (Ilb)

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Laws (LLB) programot, valamint a Masters of Laws, Masters of Environmental Law és PhD, várja USP School of Law. Ezek a programok kifejezetten összpontosít jogrendszerében a dél-csendes-óceáni térségben, különösen a USP 12 tagországai: Cook-szigetek, Fidzsi-szigetek, Kiribati, Marshall-szigetek, Nauru, Niue, Szamoa, Salamon-szigetek, Tonga, Tokelau, Tuvalu és Vanuatu. Szintén szerepel a programban, hogy értik a törvények a régió egykori császári hatalmak, mint Ausztrália, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és Franciaországban. Az iskola egy erős kutatási profil számos területen, beleértve a környezetvédelmi jog és a politika, a szokásjog és a földtörvény.

Fidzsi logo

A Bachelor of Laws (LLB), a University of the South Pacific akkreditált keresztül Fidzsi Board jogászképzés, Ami alatt működik a hatóság a Jogi szakemberek rendelet 2009. Az oklevél által elismert testület kielégítőnek az egyetemi követelményeket a felvételi, mint egy jogi szakembert Fidzsi. A Fidzsi-akkreditáció is elfogadott ügyként egyezmény a más jogrendszerekben az USP régió céljából felvételi joggyakorlat e jogrendszerekben.

LCA logo

Ezen túlmenően, a LLB tanfolyamokat is akkreditált Jog Felvételi Tanácsadó Bizottságának a törvény Tanács Ausztráliában.

A Bachelor of Laws mértékben kínálnak, mint a face-to-face négyéves program Emalus Campus, hanem az is felajánlott online a távolság és rugalmas tanulási mód.

lady-igazságosságot 2388500_960_720

Különleges Felvételi követelmények:

El kell ismerni, hogy a Bachelor of Laws a személy jogosult: a) fogadott el a szenátus által elismert formája 7 vagy azzal egyenértékű vizsgálat 60% (vagy azzal egyenértékű) angol nyelven; vagy b) teljesülnek az érett hallgatói felvételi kritériumokat; vagy c) A főiskolai diplomát az USP, vagy főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű végzettség, amely legalább három év nappali tagozatos képzés valamely más elismert felsőoktatási intézmény. (Felvett hallgatók a jelen szakaszban ismert Graduate nevezők).

A program követelményei:

A Bachelor of Laws áll 32 tanfolyamok, ebből 8 100-szintű, 8 vannak 200-szintű, és 16 300-szintű.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Tovább

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Kevesebb