A Bachelor of Laws (LLB) programot, valamint a Masters of Laws, Masters of Environmental Law és PhD, várja USP School of Law. Ezek a programok kifejezetten összpontosít jogrendszerében a dél-csendes-óceáni térségben, különösen a USP 12 tagországai: Cook-szigetek, Fidzsi-szigetek, Kiribati, Marshall-szigetek, Nauru, Niue, Szamoa, Salamon-szigetek, Tonga, Tokelau, Tuvalu és Vanuatu. Szintén szerepel a programban, hogy értik a törvények a régió egykori császári hatalmak, mint Ausztrália, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és Franciaországban. Az iskola egy erős kutatási profil számos területen, beleértve a környezetvédelmi jog és a politika, a szokásjog és a földtörvény.

Fidzsi logo

A Bachelor of Laws (LLB), a University of the South Pacific akkreditált keresztül Fidzsi Board jogászképzés, Ami alatt működik a hatóság a Jogi szakemberek rendelet 2009. Az oklevél által elismert testület kielégítőnek az egyetemi követelményeket a felvételi, mint egy jogi szakembert Fidzsi. A Fidzsi-akkreditáció is elfogadott ügyként egyezmény a más jogrendszerekben az USP régió céljából felvételi joggyakorlat e jogrendszerekben.

LCA logo

Ezen túlmenően, a LLB tanfolyamokat is akkreditált Jog Felvételi Tanácsadó Bizottságának a törvény Tanács Ausztráliában.

A Bachelor of Laws mértékben kínálnak, mint a face-to-face négyéves program Emalus Campus, hanem az is felajánlott online a távolság és rugalmas tanulási mód.

lady-igazságosságot 2388500_960_720

Különleges Felvételi követelmények:

El kell ismerni, hogy a Bachelor of Laws a személy jogosult: a) fogadott el a szenátus által elismert formája 7 vagy azzal egyenértékű vizsgálat 60% (vagy azzal egyenértékű) angol nyelven; vagy b) teljesülnek az érett hallgatói felvételi kritériumokat; vagy c) A főiskolai diplomát az USP, vagy főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű végzettség, amely legalább három év nappali tagozatos képzés valamely más elismert felsőoktatási intézmény. (Felvett hallgatók a jelen szakaszban ismert Graduate nevezők).

A program követelményei:

A Bachelor of Laws áll 32 tanfolyamok, ebből 8 100-szintű, 8 vannak 200-szintű, és 16 300-szintű.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
szept. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020, szept. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020, szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date