Ismerje meg az angol-amerikai közjogok bonyolultságát, mielőtt megtanulná, hogyan alkalmazza azt üzleti kontextusban. Két vezető nemzetközi intézmény (Northwestern Pritzker School of Law és IE Law School ) szakértelmével a résztvevők átfogó képet kapnak az üzleti jog gyakorlatáról.

Az ügyvezető LL.M. a közös diplomaművész a két legfelsőbb nemzetközi jogi iskola ismereteire épül: Északnyugat-Pritzker IE Law School és IE Law School . Ez az LL.M. mélyrehatóan megvizsgálja az angol-amerikai közös jogot, amely kiterjed a nemzetközi alkalmazásra és az üzleti gyakorlatra vonatkozó alapvető irányítási készségekre.

Az ügyvezető LL.M. A tanulmányi tervet úgy tervezték, hogy megkérdőjelezze a már bevált szakembereket, hogy készségeiket a következő szintre állítsák. A programban számos olyan kulcsfontosságú területet fog felfedezni, amelyek javítják a jelenlegi jogi fejlemények és az ágazati készségek általános megértését, valamint az ügyfelek üzleti gyakorlatának mélyreható áttekintését.

Gyors tények

 • Formátum: Intenzív kampányszakaszok Online szekciók
 • Bevitel: szeptember
 • Campus: Online Madrid Chicago
 • Angol nyelv
 • Hossz: 9 hónap
 • Felvételi időszak: Gördülő felvételi folyamat

Az ügyvezető LL.M. a ... Tapasztalt szakemberek, akik erős jogi háttérrel rendelkeznek egy nem amerikai jogrendszerben. Ez a program a magasan képzett személyek széles skáláját egyesíti, különböző nézőpontokkal és világképekkel.

Keresek… Hosszabbítsuk ki a hálózatot a hasonló gondolkodásúak körében. Annak érdekében, hogy előrelépjenek a szektorban, a résztvevőknek készen kell állniuk az angol-amerikai jogrendszer és a nemzetközi alkalmazás feltárására.

Ahhoz, hogy… Legyen szó akár a jelenlegi szerepedről, akár új kihívásról van szó, sok karrierlehetőség van, többek között:

 • Jogi
 • A házon belüli ügyvéd
 • Jogi tanácsadó
 • Üzleti fejlesztés vezető vezetője
 • Vállalati stratégia és kutatás vezetője
 • Jogi tanácsadó
 • Stratégia, globális m

Lakossági opció Chicagóban

A diákok, akik hosszabb időt vehetnek igénybe a munkából, és akik több időt szeretnének egy hagyományos tantermi környezetben, esetleg fontolóra vehetik a Chicagói Lakossági Opciót. Ez a lehetőség a hagyományos végrehajtó program első félévét ötvözi a Northwestern Law-ben tartózkodó teljes tavaszi félévgel (január-május). Ebben az opcióban a résztvevők választhatnak a lakossági JD és LLM hallgatók széles körű tanfolyamai közül az északnyugati törvényben.

Egyedi részmunkaidős program

Ez az egyedülálló végrehajtó LLM rugalmas a résztvevők számára a világ minden tájáról, így folytathatják szakmai és személyes kötelezettségeiket az LLM-fokozat és az MBA-tanúsítvány megszerzése közben. A program egyesíti az intenzív kampuszszakaszokat Chicagóban és Madridban, mindegyik körülbelül két héttel hosszabb, váltakozva az on-line tanfolyamokkal a legmodernebb tanfolyam platformunk segítségével.

Első időszak: Nyár Madridban (2,5 hét)

Az ügyvezető LLM program szeptemberben egy rövid bevezetőjével indul a közös joghoz, majd jobbra mozog az üzleti ügyvéd számára alapvető témákba.

Második időszak: Madridi bukás (2 hét)

A résztvevők ősszel visszatérnek Madridba, hogy folytassák tanulmányaikat a nemzetközi szakemberek érdeklődésére számot tartó, fejlettebb területeken, valamint további két irányítási és üzleti adminisztrációs területen.

Harmadik időszak: tavasz Chicagóban (2,5 hét)

A program Chicagóban ér véget, ahol a résztvevők összeállnak a végső kampuszidőszakra, amely május közepén kerül megrendezésre.

Karrier

Az Executive LLM Program a mai gyakorlati ügyvédnek olyan eszközöket biztosít, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szakmai siker következő szintjére lépjenek.

A program páratlan lehetőséget kínál az üzleti kapcsolatok és barátságok megteremtésére a diákokkal és hasonló szakemberek alumíniumaival a világ minden tájáról. Az ügyvezető LLM hallgatók az IE és az északnyugati intézmények alumni szövetségének részét képezik. A program során a résztvevők kölcsönhatásba lépnek a legfelsőbb karokkal, akik információt nyújtanak a területükön bekövetkezett legújabb fejleményekről.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus IE Law School »

Utoljára frissítve April 10, 2019
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
Duration
9 hónapok
Részidős oktatás
Price
39,700 EUR
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az árakat évente felülvizsgálják és változhatnak.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019