Executive LL.M.

Általános információk

Program leírás

Ismerje meg az angol-amerikai közjogok bonyolultságát, mielőtt megtanulná, hogyan alkalmazza azt üzleti kontextusban. Két vezető nemzetközi intézmény (Northwestern Pritzker School of Law és IE Law School ) szakértelmével a résztvevők átfogó képet kapnak az üzleti jog gyakorlatáról.

Az ügyvezető LL.M. A közös végzettség mélyrehatóan áttekinti az anglo-amerikai közjogot, lefedve annak nemzetközi alkalmazását és az üzleti életben alkalmazott joggyakorláshoz kapcsolódó alapvető irányítási készségeket.

Az ügyvezető LL.M. A tanulmányi tervet úgy tervezték, hogy megkérdőjelezze a már bevált szakembereket, hogy készségeiket a következő szintre állítsák. A programban számos olyan kulcsfontosságú területet fog felfedezni, amelyek javítják a jelenlegi jogi fejlemények és az ágazati készségek általános megértését, valamint az ügyfelek üzleti gyakorlatának mélyreható áttekintését.

Gyors tények

  • Formátum: Intenzív kampányszakaszok Online szekciók
  • Bevitel: szeptember
  • Campus: Online - Madrid - Chicago
  • Angol nyelv
  • Hossz: 9 hónap
  • Felvételi periódus: folyamatos felvételi folyamat

Az ügyvezető LL.M. tapasztalt szakemberek számára, akiknek erős jogi háttere van egy nem amerikai jogrendszerben. Ez a program a magasan képzett egyének széles spektrumát egyesíti, változatos perspektívákkal és világnézettel.

Néhány karrierlehetőség a következő:

- Házon belüli ügyvéd

- Jogi tanácsadó

- üzletfejlesztési vezető

- A vállalati stratégia és kutatás vezetője

- Jogi tanácsadó

- Stratégia, globális M&A-fejlesztési menedzser

Miért tanulmányozza az Executive LL.M.

- Egyedi részidős program

Ez az egyedülálló végrehajtó LL.M. rugalmas a résztvevők számára a világ minden tájáról, így folytathatják szakmai és személyes elkötelezettségüket, miközben megszerezhetik LL.M. diploma és MBA bizonyítvány. A program egyesíti az intenzív campus-periódusokat Chicagóban és Madridban, mindegyik körülbelül két hét hosszú, felváltva az on-line tanfolyamokkal, a legkorszerűbb tanfolyam-platformon keresztül.

- Bővítse szakmai jövőjét az Egyesült Államokban

IE Law School továbbra is a jogi oktatás élvonalában marad. Örökké az innováció szükségességének köszönhetően az Executive LL.M diplomáink. Mostantól jogosult a kaliforniai ügyvédi vizsga * megszerzésére, függetlenül attól, hogy származási országukban képesítést szereznek-e vagy sem, feltéve, hogy érvényes jogi diplomával rendelkeznek, és megfelelnek az ügyvédi kamara összes egyéb követelményének. Míg az IE Law School nem garantálja a sávvizsga megfelelőségét a program hallgatói számára bármely államban, a Kaliforniai Állami Ügyvédi Kamara értesítette a Northwestern Law-t, hogy a jelenlegi végrehajtó LL.M. képes lesz egy hallgató számára a kaliforniai bárvizsga megszerzésére.

* Az oszlopfelvételi követelményekre vonatkozó átfogó útmutatóban további információkat talál az oszlopvizsga jogosultsági követelményeiről bármely államban.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world.

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world. Kevesebb