Executive LL.M. nemzetközi üzleti jogban

Általános információk

Program leírás

Fejlett szakértelem szerzése a nemzetközi üzletágban.

A BU Law Ügyvezető LLM a Nemzetközi Üzleti Jog Programban világszerte gyűjti össze a gyakorlati szakemberek széles körét, számos jogi gyakorlatot, iparágat és vállalkozást. A program egyedülálló kombinált tanulási formátuma két hetes rezidens ülést foglal magában Bostonban és / vagy Budapesten, online oktatással, amely olyan rugalmasságot nyújt, amely ideális az elfoglalt szakemberek számára, akik fejlett szakértelemre törekednek, de nem tudnak részt venni a hagyományos kilenc hónapos lakossági programban. A program célja, hogy számos ütemezési lehetőséget biztosítson Önnek, és a tanfolyamok mind az Executive LLM fokozaton, mind pedig két tanúsítványon keresztül érhetők el.

Megtanulod a nemzetközi üzleti gyakorlat kulcsfontosságú doktrínáit az Egyesült Államok szemszögéből, amit a BU Law rendszeres tanári tagjai tanítanak, miközben bővíted a nemzetközi kapcsolatokat. BU Law Executive LLM programja kompromisszum nélküli vezetői tapasztalatokat kínál. Amerika legmagasabb rangú karja a világszínvonalú munkát nyújtja a határokon átnyúló munkához, kényelmes és rugalmas ütemezéssel.

Az Executive LLM Program egyedülálló lehetőséget kínál Önnek arra, hogy szakosodjon a nemzetközi üzleti gyakorlat fő témáira, amit az amerikai legfelsőbb jogi oktatási karok tanítanak, és ezt egy rugalmas struktúrán keresztül tesszük, amely megfelel a szakmai élet igényeinek. A program ötvözi a világszínvonalú tantermi oktatást innovatív internetes közvetítéssel, oly módon, hogy megfeleljen a mai legvalószínűbb LLM-jelöltek igényeinek: elfoglalt globális szakemberek, akiknek szakmai követelményei lehetetlenné teszik egy hagyományos LLM-rezidens teljesítését Bostonban.

A program formátuma lehetővé teszi, hogy több lakóhelyet vagy több online ajánlatot kezdjenek az egész évben. Míg a legtöbb diák három programot vesz igénybe, és egyszerre két kurzust vesz igénybe, akkor egyéni kurzusokat is végezhet, akár fokozatként, akár nem fokozatosan. Izgalmas kurzusajánlataink biztosítják a nemzetközi üzleti jog alapjait, és magukban foglalnak olyan opcionális tanfolyamokat is, mint például az USA

Három online koncentrációt kínálunk az ELLM részeként: vállalati kockázatkezelésben

Az Executive LLM tapasztalat, amely várja Önt, túlmutat a kiváló osztálytermi oktatáson és a korszerű távoktatáson. A diákok a lakóhelyi program időtartama alatt előzetes egyeztetést kapnak a campus közelében. Az ebédek kollokvium-sorozattal párosulnak a vendégelőadókkal, miközben lehetőséget biztosítanak arra, hogy a diákok együttműködhessenek és együttműködjenek a nemzetközi üzleti joggal foglalkozó szakemberekkel. Társadalmi és egyéb események tovább fokozzák a lakóhelyi élményt, lehetővé téve, hogy részese lehessen a Boston University School of Law közösségének, és fontos szakmai kapcsolatokat alakítson ki. A legfontosabb, hogy a tapasztalata nem korlátozódik a rövid távú Boston-látogatásokra vagy az online csereprogramokra: az egész életen át tart, hiszen több mint 18 000 ügyvédből álló, világszerte több mint 100 országban élő alumni közösséghez csatlakozik.

A mai nemzetközi szakember számára tervezett világszínvonalú diploma.

BU Law ügyvezető LL.M. A Nemzetközi Üzleti Jog program egy 20 kredites kevert tanulási diplomás program, amely a nemzetközi üzleti gyakorlat fő témáit érinti. Főbb jellemzők:

Rugalmasság és testreszabás

  • Végezze el a programot kevesebb, mint egy éven belül, vagy akár négy évig is tarthat.
  • Töltse ki Boston vagy Budapest rezidenciáját mindössze egy 6 hetes nyári ülésen, vagy terjessze ki a 2 hetes egyetemi moduljait egy év vagy több év alatt, vagy töltse ki a program egyharmadát teljesen online.
  • Folytassa a tanulást, miközben minimálisra csökkenti a szakmai, személyes és pénzügyi zavarokat az Ön és munkáltatója számára.

Igazi vezetői tapasztalat

  • Keressen egy nemzetközileg elismert LL.M. diplomát Amerika egyik vezető jogi iskolájában
  • Ismerje meg a szakterületen dolgozó szakembereket, beleértve a BU Law rendszeres tanári tagjai tagjait, következetesen az Amerika legjobbjai közé sorolva.
  • Építsd a lakóhelyi tantermi tapasztalataidat az edzés előtti és a program után kifejlesztett online tanulás után.
  • Csatlakozzon a gyakorlati BU Law világméretű alumni hálózatához.

Mi a költsége az Executive LLM programnak?

A tandíjat 2 960 USD / hitel (2018-2019 tanév) költséggel számoljuk fel. A program befejezéséhez húsz kredit szükséges. A tandíj magába foglalja a szálláshelyeket, a műhely ebédeket és a kiválasztott társadalmi, oktatási és hálózati eseményeket. A repülőjegy, a laptopok, a tananyagok és a járulékos költségek nem tartoznak ide. Az egyes modulokért felszámított tandíjhoz egy 60 dolláros hallgatói szolgáltatás díja, valamint egy hitel-technológiai díj 60 dollár. A tandíjat és a díjat a regisztráció során teljes egészében meg kell fizetni az egyes kurzusokhoz vagy szekciókhoz.

Felvételi képesítések

A jogosult pályázók általában az első fokozatot birtokolják, és magas szintű angol nyelvtudást mutatnak. Elsőbbséget élveznek azok a jelöltek, akik jelentős szakmai tapasztalattal és eredményekkel rendelkeznek. A kivételes jelölteket jogi fokozat nélkül is el lehet fogadni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of t ... Tovább

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of the BU Law learning experience is superior teaching and a supportive, dynamic learning environment in which teachers guide, inspire and challenge. BU Law professors are nationally acclaimed for their legal skills and scholarship, on the cutting edge in research, writing and advising to both the public and private sectors. But what uniquely defines them is their devotion to students, academically, professionally and individually. Kevesebb