Emberi jogok és igazságszolgáltatás

Általános információk

Program leírás

LLM emberi jogok és a jog érvényesülésén alapuló

Nottingham Law School jelentős a tudomány, az az emberi jogok és az igazságosság. A tanfolyam párhuzamot a történeti és kortárs jelentősége ezeknek a szempontból a jog, különösen a növekedés, mint téma a hazai és a nemzetközi jelentőségű az elmúlt évtizedekben.

A LLM Emberi jogok és jogérvényesülés

Az LLM emberi jogok és jogérvényesülés alapul jelentős szakértelmet oktatók Nottingham Law School, különösen annak Központ Conflict, jogok és jogérvényesülés.

A tanfolyam segít fejleszteni erős elemző megértése kulcsfontosságú jogi kérdések területén, különös tekintettel az európai és a nemzetközi emberi jogok és a fő szempontok a nemzetközi igazságszolgáltatási rendszerében.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Tanulmányozza a legfontosabb kérdéseket az európai és a nemzetközi emberi jogok és az igazságosság.
 • Fedezze fel testi épségét jogokat, mint például az élethez való jog, az eljárási jogokat, mint például a jogot, hogy a tisztességes eljáráshoz, és kifejező jogokat, mint a vallásszabadság.
 • Használja ki szoros kapcsolatokat a mi Központ Conflict, jogok és jogérvényesülés
 • Tanulmányozza teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben.
 • Vegyen részt egy nemzetközi nyári iskola, és fedezze törvény európai szemszögből.
 • Ösztöndíjak.
 • Egyedi modulok tanulmányozhatók a folyamatos szakmai fejlesztés (CPD) díjakért.

Modulok

Meg fogja tanulni hat tanított modulok, majd egy disszertáció. Válassz:

 • Nyilvános nemzetközi és a humanitárius jog
 • A terrorizmus és a nemzetközi válasz
 • A sértettek jogait és a helyreállító igazságszolgáltatás
 • Emberi jogok európai
 • Elmélet és a nemzetközi jog elveinek
 • Expression Jogok
 • Az emberi jogok és a büntető igazságszolgáltatás
 • Diszkriminációs törvény a foglalkoztatás
 • Nemzetközi Büntetőbíróság és a nemzetközi bűnözés
 • Az adatok és a magánélet védelme

Tudod, hogy akár két modult egy másik téma, kivéve Olaj, gáz és bányatörvény, de azt javasoljuk, hogy válassza ki modulokat a fenti lehetőségek, ha lehetséges.

Akkor kezdődik a dolgozat befejezése után ezek a modulok.

Értékelés

Minden esetben, modulok értékelése révén egy darab természetesen a munka. Ez rendszerint úgy valósul meg egy problémamentes vagy esszé jellegű kérdés, de változik a modul. Akkor be és kapnak visszajelzést értékelések során az egyes modulok.

A disszertáció 18.000 és 20.000 szavakat és kutatott és írt függetlenül irányítása alatt a szakértő akadémikus.

Hogyan tanulni?

A tanév az LLM tanfolyamok három részre szakadt: a két tízhetes szempontjából (Term egyik fut az elejétől a tanév, amíg a karácsonyi szünetben, két távon közötti karácsony és húsvét), és a nyári időszakban.

A nappali tagozatos hallgatók - akik a tanfolyamot több mint egy tanév - tanulmány három modul minden távon és töltse ki a dolgozat a nyár folyamán.

Részmunkaidős diákok - akik a tanfolyamot több mint két tanévben - tanulmány három modulból egész Feltételek és kettes minden évben (összesen hat), a munka megkezdése kutatja a dolgozat az első nyári időszakban, és befejezték a második.

A teljes munkaidőben és a részmunkaidőben módok modul tanítják egész héten. Attól függően, hogy menetrendet akkor várhatóan részt több mint egy nap. Modulok kivételesen átütemezett miatt természetesen igényeinek.

Szemináriumok által vezetett tudósok, de általában megkövetelik, hogy végezzen átfogó irányított előkészítő munkát, és gyakran járnak rövid előadások vagy egyéb hozzájárulást.

Belépési követelmények

UK

 • Jó jogi fokozat, 2,2 vagy magasabb.
 • Azok a pályázók, akiknek az első fokozata nem törvény, kötelesek bizonyítani, hogy elkötelezettek az LLM témában, amit tanulmányozni kívánnak.
 • A pályázóknak más tudományágak fogadja majd a megfelelő körülmények között, különösen, ha van tapasztalata a területen, még akkor is, ha nem az ügyvédek.

Megadjuk ezeket a minimális belépési követelményeket, de egyénileg értékeljük Önöket, hogy képesek vagyunk a kurzus előnyeire. Néha kínálunk helyeket a nem szabványos beiratkozási képesítések, valamint ipari vagy szakmai tapasztalatok alapján.

Nemzetközi

Elfogadjuk az iskolák, főiskolák és egyetemek képesítését a világ minden tájáról az UG és PG fokozatba való belépéshez. Ha nem biztos abban, hogyan a nemzetközi minősítés megfelel a követelményeknek kurzus keresse fel a nemzetközi képesítések oldalon.

Alapítvány tanfolyamok

Ha meg kell csinálni egy alapítvány természetesen, hogy megfeleljen a követelményeknek természetesen kérjük keresse Nottingham Trent International College (NTIC). Ha már tanult az Egyesült Királyságban egy iskola vagy főiskola, és szeretné tudni, hogy el tudjuk fogadni a minősítés keresse fel alapítvány tanfolyamok oldalon.

Angol nyelvi felvételi követelményeket

Ha az angol nem az első nyelved, meg kell mutanod, hogy az Ön nyelvi készségei elég erősek az intenzív tudományos tanulmányokhoz. Ehhez a kurzushoz általában az alábbiak egyikére van szükség:

 • IELTS 6.5, minimum 5,5 minden készség.
 • Ugyanilyen angol nyelvű képesítést.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Tovább

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Kevesebb
Nottingham , Nijmegen + 1 Több Kevesebb