Áttekintés

Függetlenül attól, hogy többet szeretne megtudni a munkája jogi és etikai szempontjairól, felismeri, hogy a jogi és etikai alapú képesítés milyen hatással lehet az előléptetési lehetőségekre, vagy egyszerűen érdeklődik az egészségügyi jogszabályok iránt, ez a kurzus az Ön számára.

A kurzus célja, hogy megismerje és megbecsülje a törvényt és az etikát, ahogyan azok a szakmai gyakorlatra vonatkoznak. Segít megérteni a jogi és etikai fogalmakat, a terminológiát és a jogforrásokat.

A tanfolyam lehetővé teszi, hogy tanulmányozzon egy időben és helyen a saját választása, és a ritmus, amely kényelmes az Ön számára, és a legtöbb diplomás befejezte a tanulmányait, miközben teljes munkaidőben egészségügyi szakemberek.

 • A forgalmas egészségügyi szakemberek számára készült
 • Kifejezetten azok számára, akiknek az első fokozata egészségügyben van, és nem törvény
 • Olyan alkalmazások, akik orvostudományi, ápolási, gyógyszertári, fogászati ​​stb
 • A program nyitva áll az elsőfokú végzettséggel nem rendelkezőknek is, de releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, amely magában foglalja az NHS Menedzsereket is
 • Teljes egészében a saját országában lehet teljesíteni, Dundee-be utazni nem feltétlenül szükséges

57380_medical-appointment-doctor-healthcare-40568.jpeg

Hogyan fogják megtanítani?

A modulokat a diákok munkatársai és az online támogatás kombinációja biztosítja egy online virtuális tanulási környezetben, a My Dundee néven. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáférjen az összes szükséges anyaghoz és feladathoz.

Hogyan fogják értékelni

A tanfolyamot végző magánszemélyeket írásbeli feladatok és online vizsgaértékelések alapján értékelik.

Mit fog tanulni?

Összesen 180 kredit szükséges az LLM teljesítéséhez az egészségügyi törvény és etika területén. Az első évben két kötelező modul van, melyek mindegyike 30 kredit értékű. Két félév tart fenn szeptembertől decemberig, és január-április. A hallgatók a félév elején kezdhetik meg a programot.

1. év

A 2 kötelező modul az első évben:

 • Bevezetés a törvényhez és az etikához (30 kredit)
 • Az egészségügyi ellátás jogi szempontjai (30 kredit)

2. év

Ön választhat, hogy tanulmányozza a két modul egy olyan listából, amely jelenleg tartalmazza:

 • Ellentmondások az egészségügyben
 • Gyógyszerészeti termékek jogi és etikai kérdései (30 kredit)
 • Gyermekek és sérülékeny felnőttek kezelése (30 kredit)

3. év

Ahhoz, hogy elnyerjék az LLM fokozatot, a harmadik és utolsó tanulmányi évében egy "Jogi Kutatási Skills" (10 kredit) értékű modulot vesz fel, és ír egy értekezést.

A program korábbi munkatársai a dolgozat témájára összpontosították: eutanázia, őssejtkutatási anyag / magzati konfliktus, kockázatkezelés, klinikai vizsgálatok és gyógyszeripari termékek felelőssége.

A disszertáció témája az Ön választása, a kijelölt felügyelő jóváhagyásával. Az Ön felügyelete útmutatást ad az etikai jóváhagyás (ha szükséges), a struktúra, a tartalom és a mérföldkő határideje tekintetében.

Karrier

Ez a kurzus célja azoknak, akik már dolgoznak egy egészségügyi ellátási környezetben, hogy karrierlehetőségeiket növeljék.

Belépési követelmény

Önnek rendelkeznie kell: MINDEN orvosi vagy fogorvosi diploma, VAGY egy felsőfokú végzettséggel rendelkező vagy egy másik egészségügyi alanyban, beleértve az ápolást, a gyógyszertárt, a fizioterápiát, legalább 2 éves időskorú tapasztalattal, vagy legalább 5 éves gyakorlattal egy egészségügyi szakmában PLUS két referenciát kollégáktól vagy munkáltatóktól, akik úgy vélik, hogy alkalmasak arra, hogy beiratkozzanak a PLUS alapinformatikai programokra (webböngészés, Word dokumentumok és a PowerPoint ismerete)

Angol nyelvi követelmény

IELTS Összességében 6.5

 • Hallgatás 6.0
 • Reading 6.0
 • Írás 6.0
 • Beszélő 6.0

Angol nyelvű programok

A Pre-Sessional és az Alapítvány programjait egész évben kínáljuk. Ezeket úgy tervezték, hogy felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra az Egyesült Királyságban, amikor még nem teljesítetted a nyelvi követelményeket a közvetlen beiratkozáshoz.

A Dundee-ről

Fantasztikus kultúra, gyönyörű tájak és híres barátságos emberek ... .Cotland szenvedély és innováció a szívében, és ezek csak néhány oka annak, hogy ez egy csodálatos hely az élet és a tanulmány.

Dundee a Tay folyó partján, Skócia keleti partján található. Rendszeresen jelenik meg az "életminőség" felmérések legmagasabb végén az Egyesült Királyságban - mindazt, ami nagyszerű a városi életben, de barátságos, kompakt és könnyen navigálható.

A Wall Street Journal Dundee-t a 2018-as évek egyik legfontosabb célpontjának nevezte el.

Dundee lakossága körülbelül 150 000 körül van. A diákok, akik a lakosság egyötödét alkotják, városunk a diákélet felé irányul.

A mi campusunk a Dundee élénk és szórakoztató West End szívében helyezkedik el, ahol üzletek, kávézók és éttermek találhatók az Ön küszöbén.

"A skót emberek kedvesek és barátságosak. Emlékszem az első napra, amikor megérkeztem, az a fickó, akinek találkoznia kellett velem, még nem volt ott. A taxis leejtett, kopogtam az ajtón, és nem volt ott, ezért vártam kívülről. Valaki jött és megkérdezte, hogy rendben vagyok-e, és meghívtam, amíg várták. Örömmel fogadott és ivott nekem, ezért kezdtem szeretni Dundee és Skócia népét az első naptól. " Willy William Mrema Tanzániából tanult és MSc Geotechnical Engineering-t tanult.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
University of Dundee - School of Social Sciences

6 további kurzus University of Dundee - School of Social Sciences »

Utoljára frissítve November 21, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
jan. 2020
szept. 2020
Duration
36 hónapok
Részidős oktatás
Price
7,875 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
End Date
aug. 2021
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
dec. 2020

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 2021

This is Dundee

Start your journey