Dual Degree in Law and Management

Általános információk

Program leírás

Kettős diplomát jog és menedzsment

  • Ez feljogosítja a diákokat a jogi szakmák gyakorlására és a magán- és közszféra szervezeteinek vezetésével kapcsolatos szakmák gyakorlására.
  • Két iskolán alapul, amelyek évtizedek óta szakembereket képeztek a mai világ kihívásainak való megfeleléshez szükséges ismeretekkel, készségekkel és attitűdökkel.

A Jogi és Menedzsment Dual Degree Program lehetővé teszi, hogy 5 éven belül két egyetemi diplomát szerezzen különböző, de egymást kiegészítő területeken: jogi és szakirányú diplomát. Ez egy olyan program, amely a katolikus Porto két referenciaiskola, a Jogtudományi Kar és a Porto Katolikus Üzleti Iskola közötti partnerségből származik.

A Dual Degree lehetővé teszi a jogi diplomát, hogy üzleti elképzeléseket és érzékenységet szerezzen a szervezeti világ felé, növelve a multidiszciplináris csapatokban való munkaképességét, ahol a két terület ismerete, érzékenysége és artikulációja szükséges.

A Dual Degree pedig a jogi menedzsment fokozatot készíti el az alapvető jogi keretek és eszközök területén, és figyelembe veszi a szervezetek előtt álló kihívások interdiszciplináris jellegét, elősegítve a valóság integrált látását.

136065_AD0158068_Easy-Resize.com.jpg

címzettek

Azok a hallgatók, akik szeretnék elérni a törvény minden szakmai kilépését és a menedzsment minden kijáratát, bemutatva magukat a munkaerőpiacra, ideális képzést biztosítva a pénzügyi és pénzügyi tanácsadáshoz, az üzleti joghoz, az elemzéshez, a tervezéshez és a strukturáláshoz műveletek, szerződések és tárgyalások, pénzügyi audit, szabályozás, vállalati szolgáltatások és intézményi kapcsolatok.

Tanulási terv

A jogi és menedzsment kettős fokozatú program lehetővé teszi két fokozat - egyet a jogi és egy igazgatósági - elvégzését összesen 10 félévig.

A tanulmányi terv 55 tárgyat foglal magában, amelyek lehetővé teszik a jogi diplomának (240 ECTS) és a vezetési fokozat (180 ECTS) teljesítését.

működés

A jogi és menedzsment kettős fokozatú programja napközben működik a Foz da Católica Porto campus létesítményein.

Az uralkodó oktatási nyelv a portugál, néhány tantervi egységet angolul tanítanak. Az angol nyelv egyre nagyobb jelentőséggel bír az üzleti világban, mivel ez már ma is alapvető követelmény minden szakember számára a jog és a menedzsment területén.

Másrészről a jogi és menedzsment kettős fokozatú program egyik célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik képesek dolgozni, nem csak Portugáliában (vagy portugál nyelvű országokban), hanem a világ bármely más részén is. a katolikus egyetem angol nyelvű tanításában tett beruházás megfelel a munkaerőpiac elvárásainak. Így minden tanuló köteles a Dual Degree Program során részt venni (és jóváhagyni) három angol nyelvű tantervi egységet, nevezetesen: angol jogi és üzleti, nemzetközi közjogi és szervezeti elméletet és üzleti politikát. Ezeken kívül más tantárgyakat is taníthatnak angolul.

136068_AD0157707_Easy-Resize.com.jpg

Hozzáférési feltételek

A jogi és menedzsment kettős fokozatú programhoz való hozzáféréshez előzetesen be kellett vezetni a jogi diploma és a menedzsment fokozatába.

Hozzáférés a menedzsment fokozatához

  • Tartsunk középiskolát vagy jogilag egyenértékű képesítést;
  • Elvégeztük a felvételi vizsgát (19) Matematika A, 2019-ben, 2018-ban vagy 2017-ben.

Hozzáférés a joghoz

  • Tartsunk középiskolát vagy jogilag egyenértékű képesítést;
  • A Portugál Katolikus Egyetemen végezték el a szakmai alkalmasság előfeltételét az eredményekkel;
  • Legalább az alábbi bejárási vizsgák egyikét töltötték be: (11) Történelem, vagy (16) A vagy B matematika, vagy (18) angol - 2019-ben, 2018-ban vagy 2017-ben.

Mindkét fokozatba való felvétel után sorozatos lesz a jogi és menedzsment kettős fokozatú programhoz való hozzáféréshez.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Tovább

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Kevesebb