Doktori Program Jog

European University Institute (EUI)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori Program Jog

European University Institute (EUI)

Doktori Program törvényben

A Jogi Osztály ajánlatok egy négy éves Ph.D. program oklevél, a doktori. Az LL.M. diplomát sikeres befejezése az első évben a Ph.D. programot.

A kutatók nyomon strukturált kutatási program és a képzés. A széles körű szemináriumok és workshopok kínálják kulcsfontosságú területeken, amelyek közül sok kapcsolódó kutatási projektek a Jogi OsztályVagy interdiszciplináris és közösen szervezett egyéb szervezeti egységek a EUI.

A kutatók tapasztalatokat szerezzenek bemutató munkáját, és arra ösztönzik, hogy vegyenek részt konferenciákon, workshopokon és a tanszék nagyon aktív munkacsoportjainak. Lehet gazdagítani a programot kutatási missziókat világszerte vagy csere programok partnerintézményekkel.

Kutatási témák

A minisztérium program kiterjed az uniós joggal; alkotmányos jog; nemzetközi gazdasági jog; emberi jogok; verseny, munkajogi és szociális jogi; jogi informatika; jogelméleti és filozófia; valamint az európai és a nemzetközi magánjog.

Ezek a területek tükröződnek a területeken felügyelet által támogatott tanszék, valamint a magas szintű kutatási és tézisek által a tanszéken.

Jelentkezési határidő

A pályázatok benyújtásának határideje a 2015-2016 tanévben Január 31, 2015. Jelentkezési lap, kutatási javaslat, referencia levelek és egyéb szükséges dokumentumokat meg kell kapnia éjfélig (közép-európai idő szerint) ezen a napon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Olaszország - Firenze
Kezdet: okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Olaszország - Firenze
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt