Doktora jogi tudomány (SJD)

Általános információk

Program leírás

A Doctor of Jogi Science (SJD) fokozat egy poszt LL.M. mértékben, hogy elnyerte befejeztével a mélyreható, kiadvány minőségű, értekezés ami eredeti és kreatív hozzájárulás a szakirodalom.

Egy SJD jelöltet kell lennie tartózkodás egy tanévre, amely idő alatt ő / ő meg kell felelnie az ő vagy a bizottság elnöke rendszeresen (legalább havonta egyszer), hogy megvitassák a jelölt fejlődését és jövőbeli lépéseket a kutatási folyamat. A jelöltnek meg kell időszakonként jelentést készített vázlatokat, hogy a bizottság elnöke a felülvizsgálat comment, és felülvizsgálata. A jelöltnek azt is rendszeresen konzultál a többi bizottság tagjai kutatási tanácsot és visszajelzést írás folyamatban van.

Miután az időszakban, tartózkodás, egy SJD jelölt továbbra is saját kutatás el a jogi egyetemet. Ez idő alatt, a SJD jelölt továbbra is, hogy rendszeresen az ő vagy a bizottság elnöke (pl. több alkalommal szemeszterenként), hogy megvitassák a tanuló fejlődését és jövőbeli lépéseket a kutatási folyamat.

Egy SJD pályázó köteles írásban előrehaladási jelentést minden félévben, mind míg a tartózkodási és a távol, a jogi egyetemre.

Részvétel osztályok, programok és konferenciák kapcsolatos a jelölt kutatási lehet ajánlása vagy előírása alapján a bizottság elnöke. Egy SJD jelölt ellenőrzi JD tanfolyamok jóváhagyásával az Associate Dean.

Egy SJD jelölt is szükség lehet bemutatni saját kutatás egy kar kollokvium (akár a munka folyamatban van, vagy a végtermék).

Miután jelentős befejezése a dolgozat, hogy az elégedettség a bizottság elnöke, a SJD jelölt benyújtja saját disszertációját jóváhagyásra az egész bizottságnak. A végtermék legyen egy mélyreható, kiadvány minőségű papírt, hogy az előlegek ismeretek terén. Bár a minőség nem mérhető mennyiség, várható, hogy a végső kézirat lesz 150-300 oldal hosszú. Benyújtása után az utolsó papír, a jelölt megvédeni saját disszertációját előtt 3 tagú bizottság (elnöke a bizottság elnöke). Az előadás és a szóbeli védekezés nyitott lesz a törvény iskolai közösség. A jóváhagyást követően a bizottság, a kari szavaz a átruházásáról SJD mértékben. A mértékét kell kitölteni a 4 éves időtartamra, vagy annál kevesebb.

Utoljára frissítve May 2014

Az iskoláról

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Tovább

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Kevesebb