A Doctor of Jogi Science (SJD) fokozat egy poszt LL.M. mértékben, hogy elnyerte befejeztével a mélyreható, kiadvány minőségű, értekezés ami eredeti és kreatív hozzájárulás a szakirodalom.

Egy SJD jelöltet kell lennie tartózkodás egy tanévre, amely idő alatt ő / ő meg kell felelnie az ő vagy a bizottság elnöke rendszeresen (legalább havonta egyszer), hogy megvitassák a jelölt fejlődését és jövőbeli lépéseket a kutatási folyamat. A jelöltnek meg kell időszakonként jelentést készített vázlatokat, hogy a bizottság elnöke a felülvizsgálat comment, és felülvizsgálata. A jelöltnek azt is rendszeresen konzultál a többi bizottság tagjai kutatási tanácsot és visszajelzést írás folyamatban van.

Miután az időszakban, tartózkodás, egy SJD jelölt továbbra is saját kutatás el a jogi egyetemet. Ez idő alatt, a SJD jelölt továbbra is, hogy rendszeresen az ő vagy a bizottság elnöke (pl. több alkalommal szemeszterenként), hogy megvitassák a tanuló fejlődését és jövőbeli lépéseket a kutatási folyamat.

Egy SJD pályázó köteles írásban előrehaladási jelentést minden félévben, mind míg a tartózkodási és a távol, a jogi egyetemre.

Részvétel osztályok, programok és konferenciák kapcsolatos a jelölt kutatási lehet ajánlása vagy előírása alapján a bizottság elnöke. Egy SJD jelölt ellenőrzi JD tanfolyamok jóváhagyásával az Associate Dean.

Egy SJD jelölt is szükség lehet bemutatni saját kutatás egy kar kollokvium (akár a munka folyamatban van, vagy a végtermék).

Miután jelentős befejezése a dolgozat, hogy az elégedettség a bizottság elnöke, a SJD jelölt benyújtja saját disszertációját jóváhagyásra az egész bizottságnak. A végtermék legyen egy mélyreható, kiadvány minőségű papírt, hogy az előlegek ismeretek terén. Bár a minőség nem mérhető mennyiség, várható, hogy a végső kézirat lesz 150-300 oldal hosszú. Benyújtása után az utolsó papír, a jelölt megvédeni saját disszertációját előtt 3 tagú bizottság (elnöke a bizottság elnöke). Az előadás és a szóbeli védekezés nyitott lesz a törvény iskolai közösség. A jóváhagyást követően a bizottság, a kari szavaz a átruházásáról SJD mértékben. A mértékét kell kitölteni a 4 éves időtartamra, vagy annál kevesebb.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus Suffolk University Law School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020