Ennek a kurzusnak az egyedülálló tulajdonsága, hogy teljes egészében online megvalósulhat, eltávolítva azt a szükségletet, hogy a diákok részt vehessenek a szemtől szemben.

A diplomások olyan témákat választhatnak ki, amelyek megértik az Ausztráliában és Új-Zélandon a bejegyzett védjegyek rendszerét, beleértve az Ausztráliában és Új-Zélandon a nem lajstromozott védjegyek, valamint a megtévesztő vagy tisztességtelen kereskedelmi magatartás elleni védelemhez kapcsolódó védelmi eszközök védelmét. rendszerek, értelmezése és érvényessége, ideértve a szabadalmi leírások és követelések tartalmát és következményeit, valamint a kapcsolódó bizalmas információkat és know-how-t, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy tanácsot adjanak a szabadalmi jogsértés, az érvényesség és a megfelelőségi tervezési jog és gyakorlat Ausztráliában és Új Amely lehetővé tette számukra, hogy tanácsot adjanak az Ausztráliában és Új-Zélandon a védjegyjogosultok és a Trans-Tasman szabadalmi ügyvivőinek a formatervezési jogsértés, az érvényesség és a megfelelés jogi eljárása és a szakmai magatartás szabályozása tekintetében. A diplomások választhatnak az opcionális témák közül, beleértve a szerzői jogot, a szellemi tulajdonjog globális vonatkozásait, a szellemi tulajdont és a hagyományos ismereteket, a szellemi tulajdont és az emberi jogokat, valamint a szellemi tulajdon kereskedelmi forgalomba hozatalát.

Az elvégzett tantárgyaktól függően a diplomások Ausztráliában védjegyjogosultként is lajstromozhatnak, és Ausztráliában és Új-Zélandon Trans-Tasman szabadalmi ügyvivőjeként teljesíthetik a legtöbb oktatási követelményt. A művészeti ügyintézők vagy a média szakemberei növelhetik a karrierlehetőségeket a szellemi tulajdonjogok kereskedelmi felhasználásában vagy irányításában szerzett szakértelem építésével. Egyéb karrierlehetőségek: IP ügyvéd, IP portfóliókezelő, politikai döntéshozó és kormányzati szabályozó. Ez a kurzus lehetővé teszi a tengerentúli regisztrált ügyvédek számára, hogy vállalják a szükséges tantárgyakat, amelyeket a Trans-Tasman IP Ügyvédi Testület az ausztrál vagy az új-zélandi regisztrálásra kötelez.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus University of Technology Sydney »

Utoljára frissítve November 25, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
1 - 1.5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- AUD / 24cp munkamenetben
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date