Diplomamunka a szellemi tulajdonban

Általános információk

Program leírás

Ennek a kurzusnak az egyedülálló tulajdonsága, hogy teljes egészében online megvalósulhat, eltávolítva azt a szükségletet, hogy a diákok részt vehessenek a szemtől szemben.

A diplomások olyan témákat választhatnak ki, amelyek megértik az Ausztráliában és Új-Zélandon a bejegyzett védjegyek rendszerét, beleértve az Ausztráliában és Új-Zélandon a nem lajstromozott védjegyek, valamint a megtévesztő vagy tisztességtelen kereskedelmi magatartás elleni védelemhez kapcsolódó védelmi eszközök védelmét. rendszerek, értelmezése és érvényessége, ideértve a szabadalmi leírások és követelések tartalmát és következményeit, valamint a kapcsolódó bizalmas információkat és know-how-t, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy tanácsot adjanak a szabadalmi jogsértés, az érvényesség és a megfelelőségi tervezési jog és gyakorlat Ausztráliában és Új Amely lehetővé tette számukra, hogy tanácsot adjanak az Ausztráliában és Új-Zélandon a védjegyjogosultok és a Trans-Tasman szabadalmi ügyvivőinek a formatervezési jogsértés, az érvényesség és a megfelelés jogi eljárása és a szakmai magatartás szabályozása tekintetében. A diplomások választhatnak az opcionális témák közül, beleértve a szerzői jogot, a szellemi tulajdonjog globális vonatkozásait, a szellemi tulajdont és a hagyományos ismereteket, a szellemi tulajdont és az emberi jogokat, valamint a szellemi tulajdon kereskedelmi forgalomba hozatalát.

Attól függően, hogy a tantárgyak, a diplomások kérheti nyilvántartásba vétség védjegy ügyvéd Ausztráliában, és teljesíthetik az oktatási követelményeket a nyilvántartásba vétel, mint a Trans-Tasman szabadalmi ügyvivő Ausztráliában és Új-Zélandon. A művészeti ügyintézők vagy a média szakemberei növelhetik a karrierlehetőségeket a szellemi tulajdonjogok kereskedelmi felhasználásában vagy irányításában szerzett szakértelem építésével. Egyéb karrierlehetőségek: IP ügyvéd, IP portfóliókezelő, politikai döntéshozó és kormányzati szabályozó. Ez a kurzus lehetővé teszi a tengerentúli regisztrált ügyvédek számára, hogy vállalják a szükséges tantárgyakat, amelyeket a Trans-Tasman IP Ügyvédi Testület az ausztrál vagy az új-zélandi regisztrálásra megkövetel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Tovább

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Kevesebb