close

Szűrők

Lásd a találatokat

Szellemi Tulajdonjogi LLM {lawstudies-diploma:singular} Tekintsd meg

Diplomák kínálnak alternatívát a hagyományos képzési programok nyújtanak rövidebb útvonalon kezdeni a szakmai karrierjét. Általában a közösségi kollégiumokon vagy online programokon keresztül, az okleveleket általában egy-két évig lehet befejezni. Ezt szem előtt tartva, mi a diploma a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályokban? A szellemi tulajdonjogok programjaiban… Tovább

Diplomák kínálnak alternatívát a hagyományos képzési programok nyújtanak rövidebb útvonalon kezdeni a szakmai karrierjét. Általában a közösségi kollégiumokon vagy online programokon keresztül, az okleveleket általában egy-két évig lehet befejezni.

Ezt szem előtt tartva, mi a diploma a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályokban? A szellemi tulajdonjogok programjaiban a diákok megtanulják az egyének és a vállalatok szabadalmaztatott, védett és / vagy szerzői joggal védett tulajdonának védelméhez szükséges összetett jogi követelményeket. A szellemi tulajdonról szóló törvény lehetővé teszi a személyek vagy társaságok számára, hogy egy egyedi márkanévre, koncepcióra vagy találmányra hivatkozzanak, a törvény által védett követeléssel. A szellemi tulajdonra vonatkozó oklevél azt tanítja, hogy mi a szellemi tulajdonjog, vagy hogyan nem védett a szellemi tulajdonjog, hogyan kezeljük az IP-bitorlási ügyeket, a szerzői jog és a védjegy közötti különbségeket, a nemzetközi IP-jogot és sok más releváns témát.

A szellemi tulajdonjogokra szakosodott szakemberek számos technikailag széles körben alkalmazható készséget kapnak. Ezek a tehetségek magukban foglalják azt a képességet, hogy felismerjék, hogy mit jelent a szabadalom megsértése vagy bármilyen jogsértés. Az egyéb készségek magukban foglalják a kiváló képességeket a tárgyalásokban és még jobb képességeket a közvetítésben és a vitarendezésben.

A programköltségek iskolánként eltérőek, de általában a program és a tanfolyam hossza határozza meg. Egyéni iskola változó költségsértésekkel jár, és több információt tud nyújtani.

A szellemi tulajdonjogra vonatkozó oklevél elvégzése során a szellemi tulajdonhoz fűződő ügyvédként folytathatja az IP jogsértési ügyeket folytató karrierjét, az oklevél számos más előrelátó pályafutást kínál. Például egy felvételi stúdióvezető kiterjedt tudást alkalmazna a szellemi tulajdonjogról a zenészeik rögzített eszközeinek védelme érdekében. A kiadó alkalmazni fogja a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályokat, hogy megfelelő szerzői jogot biztosítson az adott kiadóházban közzétett összes kéziratban.

A diákok arra törekedhetnek, hogy nemzetközi egyetemre utazzanak, hogy több kultúrális tapasztalatot szerezzenek, amikor tanulmányoznak, vagy választhatnak egy egyetemet az otthonukhoz közelebb. Az online lehetőségek lehetőséget nyújtanak arra, hogy tovább bontsanak. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University of Technology Sydney
Sydney, Ausztrália

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyeteme ... +

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyetemek közül elsőként teljesíti az Ausztráliában és Új-Zélandon nyilvántartásba vett regisztrált Trans-Tasman szabadalmi ügyvivőnek szóló teljes oktatási követelményeket, a Trans-Tasman IP Ügyvédi Testületnél, valamint Ausztráliában jelöli az ügyvédet. -
Diploma
Nappali
Részidős
Angol
jan. 2021
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba