2 Pre-Law {lawstudies-diploma:singular} Összes megtekintése

Az oklevél egy olyan oktatási program, amelyet gyakran alkalmaznak a különböző oktatási fázisok közötti szakadék áthidalására vagy extra szakmai képzés biztosítására. Diplomákat lehet felajánlani posztgraduális vagy posztgraduális szinten. Ez a tanulmányi program általában egy vagy két évig tart. Mi az oklevél az előjogban? Ez egy tudományos út, amelynek célja a… Tovább

Az oklevél egy olyan oktatási program, amelyet gyakran alkalmaznak a különböző oktatási fázisok közötti szakadék áthidalására vagy extra szakmai képzés biztosítására. Diplomákat lehet felajánlani posztgraduális vagy posztgraduális szinten. Ez a tanulmányi program általában egy vagy két évig tart.

Mi az oklevél az előjogban? Ez egy tudományos út, amelynek célja a diákok felkészítése a jogi egyetemre. Ha a tudósok nem rendelkeznek a szükséges beiratkozási képesítéssel, hogy bejussanak a jogi egyetemre, akkor képesek lesznek ezt az oklevelet elfogadni, mielőtt a jogi egyetemre jelentkeznek. Mivel ez a program csak a hallgatókat állítja elő, gyakran széles körűen néz ki a törvényt. A résztvevők megismerhetik a jog különböző formáit, például a bűncselekményeket, a bűncselekményeket és a szerződést. Az oklevélhez szükséges pontos tanfolyamok hasonlóak lehetnek az érdekképviselethez és a joghoz, a jogi hagyományokhoz, a büntetőeljáráshoz, a joghoz és a bizonyítékokhoz, valamint az összehasonlító környezetvédelmi joghoz és a fenntartható fejlődéshez.

Ez az oklevél biztosítja a résztvevőknek a jogtudomány sikeréhez szükséges készségeket és ismereteket. Sok diák javíthatja kommunikációs, elemzési és szervezési készségeit. Ezek a képességek még az embereket is jobban teljesítik magánéletüket.

Egy okleveles program költsége iskolától az iskoláig és évről évre változhat. A pályázók becslést kaphatnak azáltal, hogy közvetlenül kapcsolatba lépnek az iskolával.

A legtöbb hallgató az előítélethez kapcsolódó oklevelet alkalmazza, mint a továbbtanulási lépés. Nevezetesen, a tudósok gyakran részt vesznek a jogi iskolában való részvételben. Egyes diákok azonban úgy döntenek, hogy ez az út nem felel meg nekik. Ebben az esetben ez az oktatás segíthet abban, hogy belépjenek a karrierbe, mint politikai döntéshozók, törvényhozók vagy mediátorok. Természetesen a diplomások más végzettsége és a korábbi munkatapasztalat befolyásolhatja a rendelkezésre álló karrierek típusát.

Diplomákat kínálnak egyetemeken és főiskolákon szerte a világon. Lehet, hogy akár online tanfolyamra is beiratkozhat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kensington and Chelsea College
London, Egyesült Királyság

Ez az út olyan hallgatók számára készült, akik egyetemi tanulmányi diplomát kívánnak tanulmányozni, de nem rendelkeznek a szükséges beiratkozási képesítéssel.

Ez az út olyan hallgatók számára készült, akik egyetemi tanulmányi diplomát kívánnak tanulmányozni, de nem rendelkeznek a szükséges beiratkozási képesítéssel. -
Diploma
Nappali
35 hetek
Angol
Campus
 
Kensington and Chelsea College
London, Egyesült Királyság

Ez az út olyan hallgatók számára készült, akik egyetemi tanulmányi diplomát kívánnak tanulmányozni, de nem rendelkeznek a szükséges beiratkozási képesítéssel. A diploma minden ... +

Ez az út olyan hallgatók számára készült, akik egyetemi tanulmányi diplomát kívánnak tanulmányozni, de nem rendelkeznek a szükséges beiratkozási képesítéssel. A diploma mindenki által elismert felsőoktatási intézmények: az elmúlt évben minden sikeres diák ment jogot tanulni az egyetemen. Sok diák továbbra is olvasni jog neves egyetemek, mint a SOA, Cambridge, királyok és Exeter ... -
Diploma
Nappali
35 hetek
Angol
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here