Emberi jogi jogtanulmányok {lawstudies-diploma:singular} Találj

A diplomák rendkívül hasznosak azoknak a hallgatóknak, akik befejezték az alapképzést, és tovább szeretnék képesíteni képességeiket. Ezeket a programokat gyakran olyan egyének vesznek részt, akiknek szüksége van egy átalakítási kurzushoz, hogy az előzetes képzést egy új mezőre alkalmazzák. Mi az oklevél az emberi jogi jogi tanulmányokban? Ezek a programok egyesítik… Tovább

A diplomák rendkívül hasznosak azoknak a hallgatóknak, akik befejezték az alapképzést, és tovább szeretnék képesíteni képességeiket. Ezeket a programokat gyakran olyan egyének vesznek részt, akiknek szüksége van egy átalakítási kurzushoz, hogy az előzetes képzést egy új mezőre alkalmazzák.

Mi az oklevél az emberi jogi jogi tanulmányokban? Ezek a programok egyesítik az általános jogi tanulmányokat a humanitárius és etikai jogi oktatással. Néhány tanfolyam a filozófiára és a jogvédelem elméletére összpontosíthat, míg más osztályok több technikai területre is kiterjedhetnek, mint például az elemzés, a kutatás, a peres ügyek és a bevándorlási törvények. Sok diák megtanulja, hogy a jogi jogok eltérnek egymástól országonként, és néhány diplomás olyan nevelőórákat tart, amelyek egyes emberek jogaira összpontosítanak, például egy adott etnikumra, nemre vagy korcsoportra.

Az ilyen jellegű program kiegészítése számos módon segít a hallgatóknak, mind a jog területén, mind a mindennapi életben. A diplomások gyakran megtanulják, hogyan vizsgálják meg és tegyenek lépéseket az emberi jogok megsértése ellen, miközben egyre több kulturális tudatosságot és jobb védelmet nyújtanak a védelmi intézményeknek.

Diploma programok változó költség, attól függően, hogy milyen gyorsan a hallgató képes befejezni a szükséges tanfolyamot. Bárki, aki az árképzéssel kapcsolatos konkrét információt keres, az egyetemre kell jutnia, és közvetlenül érdeklődik.

Azok számára, akik érdeklődnek a törvényes pályafutás megkezdéséhez, az emberi jogi jogi tanulmányokban végzett oklevél nagyon hasznos lehet. A diplomások gyakran képesek bevándorló és munkavállalói jogokkal foglalkozó ügyvédként dolgozni, vagy a menedékkérők jogi tanácsadójaként dolgozni. Vannak olyan személyek, akik az emberi erőforrásokban és más kapcsolódó területeken vezetőként és oktatóként dolgoznak. Állásajánlatok és jogvédők is rendelkezésre állhatnak a nemzetközi és büntetőjogokra szakosodott cégeken belül, valamint a bántalmazás és zaklatás áldozatainak képviseletére összpontosító gyakorlatokon.

A diplomák kiválóak a fiatal szakemberek számára, mivel sok osztályt lehet online venni, és a diákok általában befejezhetik a programot, ahogy az ütemezés lehetővé teszi. További információkért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Université Catholique de Bukavu
Bukavu, Kongói Demokratikus Köztársaság

A Catholic University of Bukavu szervez DES (szakirányú tanulmányok diploma) az emberi jogok és a nemzetközi humanitárius jog a Regionális Központ az Emberi Jogokért és a nemz ... +

A Catholic University of Bukavu szervez DES (szakirányú tanulmányok diploma) az emberi jogok és a nemzetközi humanitárius jog a Regionális Központ az Emberi Jogokért és a nemzetközi humanitárius jog (CERDHO) a Jogi Kar . -
Diploma
Nappali
Francia
szept. 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here