LAWSTUDIES

Büntetőjogi tanulmányok {lawstudies-diploma:singular} Megtekintése

A diploma-képzési programok értékes módot jelenthetnek a szakképzés szakmai tapasztalatainak áthidalására. A magasan koncentrált tanulmányi programokat egy-két éves pályára állítva, az oklevelek más módot kínálnak a szakemberek számára a szükséges karrier-készségek elérésére.

Akkor mi a diploma a büntetőjogi tanulmányokban? Ez az oklevélprogram elsősorban azoknak szól, akik pályára vagy továbbhaladásra törekszenek, mint tisztségviselők a bűnüldözés területén. A bűnügyi oklevelek átfogó oktatást nyújtanak a büntető igazságszolgáltatási rendszer struktúráira, alapelveire és feladataira, a rendőrségtől a bíróságok működéséig. Különösen a program jellemzően a közbiztonság fenntartásához szükséges jogterületek középpontjában áll, a bűnügyi gyanúsítottak vizsgálata, üldözése és jogszerű megszerzése során.

A bűnüldöző szervek személyzete és a diákok egy bűnügyi tanulmányi oklevél programban elvárják, hogy megtanulják a szakmai fejlődésüket támogató kulcsfontosságú készségeket Ezek a képességek magukban foglalják az erőszakmentes konfliktus de-eszkaláció és megoldás, de kiterjedhet olyan képességekre, mint a tanúinterjú és a túszulások tárgyalása.

A változó hosszúságú és különböző kurzusokat igénylő programok esetében a büntetőjogi tanulmányok különböző iskolákban különböző árszinteken szerezhetők meg. A változó intézmények tájékoztatást adnak árazási struktúrájukról és követelményeikről.

Mivel a bűnüldözés széles körű foglalkozásokra terjed ki, azok, akik a bűnügyi tanulmányokban oklevelet szereztek, több pályaválasztási lehetőséget is választhatnak. A diplomások helyi vagy állami szintű rendőri erők tisztségét kérhetik, vagy dönthetnek úgy, hogy a nemzetbiztonsági erők tagjaként belépnek egy szövetségi ügynökségbe. Ők akár biztonsági őröket is betölthetnek, vagy magánjellegű védelemben dolgozhatnak olyan kereskedelmi ügynökökkel, amelyek testőrei vagy helyiségek biztonsági szolgáltatásait nyújtják.

A diákoknak tisztában kell lenniük az iskolák és a program kiválasztásával kapcsolatos lehetőségekkel. Sok iskola kínálja a távoktatást és az online tanulást, míg mások hagyományosabb tantermi alapú megközelítést alkalmaznak. További információért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Büntetőjogi tanulmányok Filter

Az igazságosság tanulmányok diploma - a bűnüldöző

Bow Valley College
Diploma
<
Nappali
<
16 hónap
Angol
Campus

Ha lesz egy fontos része a rendszernek, amely az alapja a társadalom, így a különbség az igazságügy területén, és a közösség.

Tovább