LAWSTUDIES

Büntetőjog {lawstudies-diploma:singular} Megtekintése

Az oklevelet egy iskola vagy egyetem adja ki annak igazolására, hogy a címzett sikeresen elvégezte a tanfolyamot. Jellemzően 30-72 kreditet ért el, és célja, hogy a hallgatók rendelkezzenek az adott munkához szükséges készségekkel.

Mi a diploma a büntető igazságszolgáltatásban? Ez egy olyan program, amelynek célja egy alapítvány létrehozása a büntető igazságszolgáltatási pályafutás utáni tanulók számára. Az oklevél ebben a témában rendszerint egy adósság-, karrier-központú oktatás. A hallgatókat be lehet vezetni a büntető igazságszolgáltatás számos aspektusába, beleértve a kormányt, a bűnüldözést, a korrekciókat és a büntetőeljárást. Az egyének olyan kurzusokat vehetnek igénybe, mint például a nyomozás és a bűnüldözés, valamint a büntető igazságszolgáltatás lényeges elemei.

Sok diplomás fejleszti a kutatást, az írást és az együttműködést. Az a képesség, hogy szakmailag alaposan kutassanak egy témát, és tömören írott módon kommunikáljanak az ötletekkel, értékes készségek a munka biztosításához. Az ötletek összefogása és megosztása az otthoni és munkahelyi egyének javát szolgálhatja.

A büntető igazságszolgáltatási oklevél különböző időtartamú tanulmányokat igényelhet a programtól függően. Ez és sok más tényező befolyásolhatja a felvételi költségeket. Bölcs dolog kutatni és kapcsolatba lépni az egyetem felvételi hivatalával, mielőtt egy programot elköteleznének.

A büntető igazságszolgáltatási oklevél rendszerint felkészíti a diákokat számos belépő szintű pozícióra a bűnüldözés és a kapcsolódó területeken. Néhány pozíciónak további követelményei vannak, például háttérellenőrzések, fizikai alkalmassági szabványok és akadémiai képzés. A diplomások alkalmasak lehetnek a rendőrség, a fiatalkorú ügyvezetők, a pártfogó ügynökök vagy a pártfogó felügyelők számára. Azoknál az egyéneknél, akik érdeklődnek az oktatásuk elmélyítéséért, sok diploma-kredit lehet magasabb szintre.

Számos egyetem világszerte diploma van a büntető igazságszolgáltatásban. Az online fokozatok megszerzése kényelmes módja sok ember számára, hogy továbbtanulhassák tanulmányaikat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

1 Találatok Büntetőjog Filter

Az igazságosság tanulmányok diploma - a bűnüldöző

Bow Valley College
Diploma
<
Nappali
<
16 hónap
Angol
Campus

Ha lesz egy fontos része a rendszernek, amely az alapja a társadalom, így a különbség az igazságügy területén, és a közösség.

Tovább