close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Üzleti jogi tanulmányok {lawstudies-diploma:singular} Megtekintése

Az oklevél leggyakrabban egy-kétéves, a közösségi főiskolai vagy egyetemi intézményekben felajánlott fokozatot jelent, és hídként szolgálhat a felsőoktatásban. Diplomák is kiváló programok a szakoktatás és a folyamatos karrier-oktatás. Tehát mi a diploma az üzleti jogi tanulmányok terén? Ez a program sajátos oktatást biztosít a kereskedelmi és kereskedelmi tevékeny… Tovább

Az oklevél leggyakrabban egy-kétéves, a közösségi főiskolai vagy egyetemi intézményekben felajánlott fokozatot jelent, és hídként szolgálhat a felsőoktatásban. Diplomák is kiváló programok a szakoktatás és a folyamatos karrier-oktatás.

Tehát mi a diploma az üzleti jogi tanulmányok terén? Ez a program sajátos oktatást biztosít a kereskedelmi és kereskedelmi tevékenységeket befolyásoló jogi területeken mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. A témák közé tartoznak az esetjog és a peres eljárások, a verseny, a jogszabályi megfelelés, a közgazdaságtan, az üzleti struktúrák, a szellemi tulajdon és az adótörvény mint olyan témák, amelyek folyamatosan befolyásolják a kereskedelmi és vállalati működést. Minden kurzust úgy terveztek, hogy átadja a szükséges ismereteket ahhoz, hogy sikeresen navigálhasson a bonyolult üzleti kérdésekben.

Ezenkívül a program az élethosszig tartó készségek előmozdítására összpontosít. Sokan, akik diplomát szereznek az üzleti jogi tanulmányokban, sokkal szervezetten és prioritásossá válnak, ugyanakkor alapvető készségeket is szereznek olyan területeken, mint a szerződéselemzés és az átvilágítás.

Az okleveles program szintjétől függően a költségek ingadozhatnak. Számos tényező befolyásolhatja a program költségeit, beleértve a program hossza, a hallgatói közelség és a tantermi médium.

Míg egyesek, akik diplomát szereznek az üzleti jogi tanulmányokban, közvetlenül egy jogi programba és egy ügyvédi pályára lépnek, mások úgy döntenek, hogy újabb készségüket különböző ágazatokra cserélik. Például a kereskedelemben és az üzleti menedzsmentben dolgozó kormányzati alkalmazottak hasznosnak tartanák a jogi alapokat a vállalatokra vonatkozó szabályozás kialakításakor. Számos vezérigazgató és más C-szintű vezetők hasznosnak találják a kereskedelmi jog gyakorlati ismeretét, amikor fontos döntéseket hoznak az üzleti struktúra és a bővítés terén.

Számos akadémiai környezet már nagyon rugalmas tanulási lehetőségeket kínál. Ezek a lehetőségek közé tartozik a helyi on-campus tanfolyamok, a külföldi tanulmányok, vagy az iskolába online. További információért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University of Technology Sydney
Sydney, Ausztrália

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyeteme ... +

UTS szakértelmet és hírnevet szerzett a szabadalmi és védjegy szakmák igényeinek megfelelő tanfolyamok biztosításában. Az UTS Szellemi Tulajdonosi Program az ausztrál egyetemek közül elsőként teljesíti az Ausztráliában és Új-Zélandon nyilvántartásba vett regisztrált Trans-Tasman szabadalmi ügyvivőnek szóló teljes oktatási követelményeket, a Trans-Tasman IP Ügyvédi Testületnél, valamint Ausztráliában jelöli az ügyvédet. -
Diploma
Nappali
Részidős
Angol
jan. 2021
Campus
Leadership Community College KSA
Jeddah, Szaúd-Arábia

Diploma of Business (szakirány törvény)

Diploma of Business (szakirány törvény) -
Diploma
Nappali
2 év
Angol
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba