close

Szűrők

Lásd a találatokat

Üzleti jog {lawstudies-diploma:singular} Megteintése

Az egyetemek olyan hallgatók számára adnak oklevelet, akik különböző kurzusokon sikeresen teljesítették tanulmányaikat. Ez egy oklevelet tanúsító oklevél, és tipikusan felkészíti a végzettségeket a belépő szintű posztokra a tanulmányi területen. Mi az oklevél az üzleti jogban? Ez egy olyan program, amelynek célja, hogy felkészítse a hallgatókat az üzleti életben v… Tovább

Az egyetemek olyan hallgatók számára adnak oklevelet, akik különböző kurzusokon sikeresen teljesítették tanulmányaikat. Ez egy oklevelet tanúsító oklevél, és tipikusan felkészíti a végzettségeket a belépő szintű posztokra a tanulmányi területen.

Mi az oklevél az üzleti jogban? Ez egy olyan program, amelynek célja, hogy felkészítse a hallgatókat az üzleti életben való karriertől. A hallgatókat rendszerint bemutatják a terület alapjaihoz. Megtanulhatják az üzleti élet alapjait, a vállalkozás fő struktúráit és a cégalapítással kapcsolatos jogi fogalmakat. Az egyik tananyag magában foglalhatja a vállalati szervezet, a nemzetközi kereskedelem, a vállalati felelősség, a szerződések jogát, a társasági jogot és a vitarendezést.

A diákok jártasak lehetnek a kutatások végzésében és a jogi dokumentumokon való munkavégzésben. Mivel a legalesek sokak számára megfélemlítenek, a jogi dokumentumok ismertsége meglepőnek tűnik a folytatásban. Sok diák azt is megtanulja, hogy jobban szervezett egyének.

Az üzleti jogban szerzett oklevél akár 1-2 évig is eltelhet. Számos egyetem nemzetközileg kínál oktatást ezen a területen. Ez a költségeket meglehetősen jelentősen megváltoztatja. Egy adott érdeklődési központ képes részletesebb árazási információkat adni.

Jellemző, hogy az üzleti jogi diploma magában foglalja a karrier-központú képzést, amely felkészíti a hallgatókat olyan pozíciókra, mint a paralegal, a pénzügyi elemző vagy a vállalati tanácsadók. Egyéb karrierlehetőségek közé tartozhatnak a megfelelésért felelős tisztségviselő, jogi vezető, tanácsadói asszisztens vagy jogi tisztviselő. A diplomások is találhatnak lehetőségeket a tudásfeldolgozó outsourcing (KPO), a jogi folyamatok kiszervezése (LPO) vagy a különböző ügyvédi irodákban. Egyesek egy szenvedélyt fedeznek fel ezen a területen, és diplomájukat a fejlettebb fokozatok kiindulópontjaként használják.

Az egyéneknek lehetősége van arra, hogy az online üzleti jogban diplomát szerezzenek. A távoktatási programok rugalmasságot biztosítanak azok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak, miközben tovább folytatják tanulmányaikat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Leadership Community College KSA
Jeddah, Szaúd-Arábia

Diploma of Business (szakirány törvény)

Diploma of Business (szakirány törvény) -
Diploma
Nappali
2 év
Angol
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba