Costa Rica

Mintegy Costa Rica

Ott 's rengeteg tudni Costa Rica ha egy diák. Ön is tudja, ez az ország, a közép-amerikai, egy gyönyörű turisztikai célpont egy trópusi érzést és barátságos kultúra. Azok számára, akik szeretnének tanulni itt van lehetőségük erre beleértve törvény tanfolyamok. Az ország, a környezettudatos és békeszerető ember, van egy erős gazdaság. És miközben rengeteg oka lehet, hogy várja a pihenni, akkor is azt szeretné, hogy jöjjön ide dolgozni, mint egy ügyvéd. Ehhez pedig meg kell vizsgálni a Costa Rica-i jogi rendszer, valamint az oktatási rendszer. Costa Rica jogi diplomát állnak a hallgatói utazóknak, akik szeretnék szánni az időt, hogy őket üldöző. Mi a jogrendszer Costa Rica? A jogrendszer Costa Rica egyik alapja a római büntető rendszer. Négy ágak kormány, az igazságügyi, végrehajtási, valamint a választási Tribune.Három szintje van a bírósági rendszerek, beleértve a kerületi bíróságok, fellebbviteli bíróságok, valamint a legfelsőbb bíróság. Azok, akik belépnek ebbe a rendszerbe gyakran találják magukat töltenek sok időt rács mögött, mivel nincs jelentése kínálják. Ennek ellenére, a Costa Rica-i kormány nem nevez ki, és hagyja jóvá az ügyvédek, hogy képviselje az embereket vádolt bűncselekmény.

Jogot tanul Costa Rica

Mi az a jogi diplomát Costa Rica? Annak érdekében, hogy a munka, mint egy ügyvéd Costa Rica, az egyének kell töltenie az alapvető iskolai végzettség, a Bachelor 's Degree, majd a Masters of Law, más néven mesterképzés. Nagyon gyakori, hogy az egyének válassza külön hangsúlyt belül ez a törvény. A leggyakoribb ezek közül a nemzetközi jog, gazdasági jog, és az emberi jogok. Törvény felsőoktatásban Costa Rica Ahhoz, hogy egy jogi diplomát Costa Rica, az egyének valószínűleg beiratkozik egy, az ország 's jogi egyetemen, vagy jogi kar egyetemen. Néhány diák nem utazik más területekre és a nemzetközi jogi egyetemek egy fejlettebb oktatás, de a diákoknak meg kell Costa Rica-i képzési át a szakvizsga az országban. A University of Costa Rica 's jogi egyetemre mestere ' s szintű program, amelyhez egy további két vagy három éves képzést a hallgató szerezzen saját diplomát.Mint egy növekvő gazdaságban, és nagy jogrendszer, munkát találni Costa Rica, mint egy ügyvéd van lehetőség. Egyszer egy diák befejezi ő diplomát a területen, és leül a szakvizsga, akkor azután lehetséges, hogy az egyén elkezd dolgozni egy ügyvédi iroda. Van igény a jól képzett ügyvédek, de, ellentétben az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, és más országokban, ügyvédi nem mindig jelentős mennyiségű pénzt. A nemzetközi diákok is szívesen a legtöbb felsőoktatási intézmények az országban, de a diákoknak meg kell szereznie a vételi iskola, majd beszerezni a tanuló vízumot utazás előtt a Costa Rica.