Szerződési jog az üzleti vezetők számára

Ez a szerződésjogi kurzus lehetővé teszi a vezetők számára, hogy hatékonyabban kommunikáljanak és működjenek a nemzetközi üzleti környezetben azáltal, hogy javítják az angol nyelven megfogalmazott nemzetközi szerződések olvasásának, megértésének és kezelésének képességét.

Meg fogod érteni az angol szerződési jog alapelveit és a nemzetközi szerződések alapját képező általános jogelveket. Látni fogja, hogy mindez hogyan vonatkozik a szerződések értelmezésének és megfogalmazásának módjára, valamint hogy megértsük, hogyan épül fel és értelmezhető a szerződéses felelősség.

Ez a szerződésjogi rövid kurzus nagy részvételű, és lehetőséget nyújt arra, hogy gyakorlati gyakorlatokon keresztül interaktív tanuláshoz vegyen részt a kurzusvezetővel és egymással. A résztvevők saját szerződéseire és a folyamatban lévő munkára is összpontosít.

Tanfolyam követelmények

  • Oktatás - Egyetemi diploma vagy ezzel egyenértékű felsőoktatási végzettség vagy releváns szakmai tapasztalat
  • Angol nyelv - Közös európai keret (CEF) B2 * szint vagy azzal egyenértékű (minden tanítási és tanulási anyag csak angol nyelven érhető el)

* Kérjük, vegye figyelembe azokat a személyeket, akiknek B1-es angol nyelvtudata van, és a további tanulmányok megfelelő bizonyítékai.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Június 2, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
5 napok
Nappali
Price
1,790 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date