CertHE törvény

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

CertHE törvény

A CertHE Law tanfolyamról

Ha szeretné kipróbálni az egyetemi tanulmányokat, akkor az online CertHE-tanfolyamunk önálló képesítéssel érhető el, vagy egy lépcsőfokként használható egy Bachelor diplomához. A kurzust úgy tervezték, hogy bemutassa az angol jogrendszer mind polgári, mind büntetőjogi szempontból, valamint a kulcsfontosságú büntetőjogi fogalmak és elvek alapján.

A tanulmány olyan specifikus joggal kapcsolatos kérdésekre épül, amelyek a kommunikáció, a prezentáció, az írás, az analitikus és a kritikai gondolkodási készségek fejlesztését végző funkcionális modulok keretében zajlanak.

A törvény széles körben elismert és elismert tantárgy, és a CertHE törvényünkön szerzett tudás sok lehetőséget nyit meg Önnek, hogy karrierjét a jogi területen belül és kívül is kifejthesse.

Miért kellene ezt a témát tanulmányozni?

Az online CertHE-tanfolyamunk rugalmas megközelítést biztosít a tanuláshoz, lehetővé téve Ön számára, hogy tanulmányaival együtt dolgozzon. A tantárgy-specifikus ismeretek mellett ez a kurzus segít fejleszteni a készségeket számos területen, beleértve a kutatást, a prezentációt és a kritikai gondolkodást.

Kapcsolódó tanfolyamok

  • LLB (Hons) törvény

Tanulás és értékelés

Az online CertHE jogi minősítéssel történő tanulmányozása felajánlja a szabadságot arra, hogy tanulmányozza, mikor és hol van Önnek. Megtanulhat otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol, ahol internet-hozzáféréssel rendelkezik.

Minden on-line egyetemi kurzusunknak normál tanulmányi időtartama van, amely jelzi, hogy mennyi idő telik el a tanulmányainak befejezéséhez.

Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint a szokásos tanfolyam időtartamát, a modulok megduplázásával bizonyos idő alatt a tanfolyam során, de a minimális tanulmányi időtartamok érvényesek.

Tanítási módszerek és stílus

A hagyományos egyetemi környezetektől eltérően az on-line kurzusaink virtuális tanulási környezetet használnak. A rendszer célja, hogy nyomon kövesse és kezelje a tanulási folyamatot valós időben, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagokhoz bárhová is.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. A tanulás teljes egészében online történik, és a tanulmányi program a munkájához és a személyes elkötelezettségekhez illeszkedik.

Ön az Ön online jogi tanfolyamán keresztül támogatja egy dedikált diák tanácsadó, és lehetősége van arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárával.

Az értékelés módszerei

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. A CertHE jogi feladatok alapja a valódi életmunka, és az oktatók folyamatosan értékelik.

A program kezdetétől mindig tudatában lesz az aktuális ideiglenes besorolási fokozatának, amely lehetővé teszi, hogy értékelje a jelenlegi tanulmányi módszerek sikerét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

  • világosan mutatja be a jegyeket a jegyzetfüzetedben, amelyet bármikor megtekinthetsz, amikor bejelentkezel a tanulási platformra;
  • a munka gyors felfordulása annak felmérése érdekében, hogy a gradebook mindig naprakész;
  • értékeli munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról;
  • biztosítja, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a diák tanácsadójával;
  • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában.

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Csakúgy, mint az a tény, hogy minden munkát gyakran értékelnek, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Karrier kilátások

Ha szakmai karrierjét szeretné fejleszteni, az online tanulmány az egyik legköltséghatékonyabb, kényelmesebb és legrugalmasabb módja annak, hogy megkapja a képesítést. A felsőfokú brit felsőoktatási intézménytől függetlenül fokozhatja mind az iskolai végzettségét, mind a karrierjét, függetlenül a földrajzi fekvéstől, a munkától vagy a személyes elkötelezettségektől.

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak arra, hogy karrierlehetőségeit és a potenciális keresőképességet olyan kulcskompetenciákkal bővítsük, amelyek közvetlenül áthelyezhetők a munkahelyre.

Karrier célállomások

A CertHE-törvényből nyert jogi ismeretek szerepet játszhatnak a pénzügyek, az emberi erőforrások, az oktatás, a helyi és a központi kormányzat, az önkéntes szektor vagy a menedzsment szerepében.

A CertHE-törvényt is használhatjuk egy olyan lépcsőfokként, amely az LLB (Hons) jogtudományi tanulmányaival foglalkozik, amelyet Angliában és Wales-ben minősítő jogi diploma (QLD) minősít, és az első lépés, ha szakmai gyakorlatot fontolgat.

Belépési követelmények

Úgy véljük, hogy az oktatásnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie, ezért nyitott belépési útvonalat kínálunk, ami azt jelenti, hogy nem szükséges korábbi tudományos végzettség, hogy elindítsuk CertHE törvényünket.

Lehetőséged lesz arra, hogy elindítsd a CertHE Law tanfolyamot, és mérje fel, hogy az első három hét alatt megfelelő-e Önnek. Ez idő alatt meg kell adnia az első megbízási készletét, hogy folytathassa tanulmányait.

Ha az angol nem az első nyelved, az angol nyelvű képességednek meg kell egyeznie az IELTS 6.0-es pontszámával. Ha nem rendelkezik IELTS vagy ezzel egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedj egy University of Essex Online tanfolyamon. Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb