Bucerius Jogi és Üzleti Master (LLM / MLB)

Általános információk

Program leírás

A program célja

Az egyéves Bucerius Master of Law és Business (LLM / MLB) az ideális program fiatal szakemberek számára, akik a jog és az üzlet kereszteződésén dolgoznak. A diplomások a nemzetközi vállalatokban, ügyvédi irodákban és más szervezetekben végzett munka szempontjából közvetlen hozzáértéssel rendelkeznek. A legmodernebb szakemberek csoportjába tartoznak, akiket rendszeresen képzettek arra, hogy interdiszciplináris megközelítést alkalmazzanak a jogi és irányítási kérdésekben. A Master of Law és Business program végzői megértik a bonyolult jogi helyzeteket, megragadják gazdasági dimenzióikat és hatékonyan működnek egy interkulturális környezetben. Eleget tesznek a vállalatok, ügyvédi irodák és nonprofit szervezetek növekvő igényeinek az interdiszciplinárisan képzett és nemzetközileg orientált fiatal szakemberek számára.

Egyedi tantervi koncepció: az életciklus-megközelítés

A jogi és üzleti mester egyedülálló tanterve követi a vállalkozás életciklusát, és fejlesztésének jogi és üzleti szempontjait egyaránt követi. Ez magában foglalja a vállalkozás alapítását is, amely a céget állami tulajdonú vállalkozásgá alakítja át, amely nemzetközi lesz, egy másik cég összeolvadása vagy megszerzése, valamint pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozás átalakítása.

A vállalkozás fejlesztése a strukturális gerincként a Jogi és Üzleti Mester szinergiákat teremt a különböző modulok között. Ennek eredményeként a diákok hatékonyabban tanulnak, és jobb általános megértést szereznek a jog és az üzleti kapcsolat kölcsönös összefüggéséről. A diákok elemzik a vállalkozói elképzelések megvalósítását, megvizsgálják az üzleti vállalkozás alapítását, és értékelik a vállalkozás nemzetközi növekedését és fejlődését.

A választható modulok lehetővé teszik a diákok számára, hogy további jogi és üzleti területeken elmélyítsék ismereteiket. A diplomamunka kötelező szakmai gyakorlata és írása a programhoz gyakorlati-orientált és kutatási komponenseket ad. Tanulmányaik fókuszától és tudományos hátterüktől függően a diplomások jogtudományi (LLM) vagy jogi és üzleti Master (MLB) kapnak.

13758_2015_9_Program_Structure.jpg

Belépés

Ahhoz, hogy jogosult legyen a felvételre, a pályázóknak meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

 • 3-4 éves alapképzés *
 • Legalább 1-3 év posztgraduális munkatapasztalat
 • Bizonyított érdeklődés vagy tapasztalat a jogi vagy üzleti területen
 • Bizonyított szabadidős érdekek
 • Kiváló angol nyelvtudás
 • A nemzetközi tapasztalat előnyös, de nem kötelező.

* A Bachelor fokozatot 240 ECTS (4 év) vagy azzal egyenértékűnek kell értékelni. 210 ECTS kreditfokozatot lehet figyelembe venni, ha a pályázó legalább kétéves posztgraduális munkatapasztalattal rendelkezik.

összefoglalás

 • Bucerius Law School , Németország legmagasabb rangú iskolája Bucerius Law School
 • Interdiszciplináris tanterv és nemzetközi hallgatói testület
 • Egyéves teljes munkaidős program teljes egészében angolul tanított
 • Bachelor vagy annál magasabb szakmai végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek számára
 • Kétfokozatú opciók: LLM (jogtudományok) vagy MLB (jogi és üzleti mester)
 • Erős karrierszolgáltatás és szakmai támogatás
 • Az egyetemek és a gyakorlat híres karja
 • Kiváló adminisztratív támogatás
 • Fókuszban a foglalkoztatással kapcsolatos ismeretek és készségek
 • Teljes és részleges ösztöndíjak állnak rendelkezésre
Utoljára frissítve Február 2019

Az iskoláról

In Germany, it is the first choice of law students and law firms alike. The academic community at Bucerius Law School distinguishes itself by its courage to endeavor in new and innovative directions a ... Tovább

In Germany, it is the first choice of law students and law firms alike. The academic community at Bucerius Law School distinguishes itself by its courage to endeavor in new and innovative directions as well as its common goal of striving for unparalleled excellence in legal education. Kevesebb