Btec oklevél az üzleti jog

Általános információk

Program leírás

2.1

Belépő a LCC Diploma Program nyitva áll a diákok 4 alkalommal évente. Új diákok számára, hogy regisztráljon a Diploma Program azt tanácsolják, hogy töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot a legkorábbi lehetséges, hogy képes regisztrálni a korlátozottan rendelkezésre álló hely a megkívánt félévben.

Felvételi követelmények Belépési LCC

Belépő a felvételi a Diploma of Business egyaránt nyitva állampolgárai Szaúd-Arábiában és kitelepültekkel valamennyi tengerentúli országok.

Jelenleg a belépés kizárólag a férfi hallgatók. A tervek szerint nyílt beismerése a női hallgatók szeptember 2017.

Felvételi Felvételi követelményeket a Diploma of Business Programok a diákoknak a minimum életkor 18 év.

A diák, hogy elvégezte az alábbi felvételi követelményeket:

  • Befejezése 5O szint tárgyai és 1 A "Levels fenn vagy
  • Befejezése egy amerikai diploma vagy
  • Befejezése Szaúd High School Diploma (arab vagy angol nyelven), vagy
  • Befejezését bizonyítvány vagy diploma nemzetközi érettségi vagy
  • Befejezése Intermediate Education (FA / F.Sc / I.Com/ ICS) akár pakisztáni táblák vagy az indiai központi Board of Secondary Education

A diákok a hiánya az angol nyelv ismeretét nyelvet lehet szükség a teljes kurzust üzleti angol nyelv Oxfordban Academy, hogy elérjék a pass jegyeit Grade 5.5 IELTS vagy TOEFL IBT 65 vagy TOEFL PBT 350.

Alternatívaként a diákok fogják tanácsolni, hogy regisztráljon a gyorsított "Key to College" program LCC így a kívánt szintű jártasságot az angol nyelv.

A diákok szívesen hívja a LCC felvételi irodában regisztrálni, hogy egy találkozót, hogy részt vegyen egy nyílt napos túra LCC és bemutatja a Diploma Program minden csütörtökön 04:30.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Leadership Community College (LCC), with the Oxford Academy for English and Business Studies (established in 2005), is a leader in quality community college education for high school students and ... Tovább

The Leadership Community College (LCC), with the Oxford Academy for English and Business Studies (established in 2005), is a leader in quality community college education for high school students and working professionals. Kevesebb