Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben

  • megérteni a törvények és a politika hatását
  • felmérheti az üzleti vagy szervezet internetes biztonsági és adatvédelmi programját
  • értékelje az iparág legjobb gyakorlatát az állami, szövetségi és nemzetközi cybersecurity és adatvédelmi szabályok mellett,
  • döntéseket hozhat és tanácsot adhat a vezető döntéshozóknak arról, hogyan lehet üzleti vagy szervezeti irányítást kialakítani annak érdekében, hogy gyorsan alkalmazkodhassanak a folyamatosan változó kockázatokhoz, megfeleléshez, jogi és politikai környezethez.

A program három tanfolyamot foglal magába összesen kilenc hitelórával, és teljes körű online, távoktatási formában kínálják, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy a kurzusokat olyan időkben végezzék el, amelyek a legjobban illeszkednek az ütemtervükhöz. Minden tanfolyam 14 hétig tart, és egyidejűleg is el lehet végezni, hogy mind a három kurzus egy akadémiai félévben befejezhető legyen.

Minden diáknak meg kell tennie a Cybersecurity törvényt

Cyber ​​Crime

3 Online

Cyber ​​War, Intelligence

3 Online

Kiberbiztonság

3 Online

Cybersecurity keretek

3 Online

Cybersecurity törvény

3 Online

Cyberspace törvény

3 Online

Elektronikus felfedezés

3 Online

Globális magánjogi törvény

3 Online

Egészségügyi megfelelés

3 Online

Technológia, adatvédelem és törvény

3 Online

Az Albany Law School online kurzusa általában aszinkron. Ez azt jelenti, hogy a tanulás online egy Learning Management System (LMS) (azaz Canvas) programon keresztül történik, ahol a diákok egymással kölcsönösen kommunikálnak olyan megbeszéléseken és feladatokon keresztül, amelyeket egy képzett jogi professzor támogat. Az ilyen aszinkron tanulási környezet lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a tanfolyam tartalmát saját menetrendjük alapján elérjék, ami ideális azok számára, akik foglalkoztatottak vagy más kötelezettségeik vannak.

Bár a tanfolyamok nagyfokú rugalmasságot kínálnak, hiszen a diákok bármikor bejelentkezhetnek és részt vehetnek a nap folyamán, ezek a kurzusok nem önállóak. A hallgatók rendszeresen és folyamatosan részt vesznek a tanfolyam minden moduljában. Az összes online tanfolyam határidőket is tartalmaz, amelyek a vitákhoz, kvízekhez, írásbeli feladatok benyújtásához és más tanulási tevékenységek befejezéséhez szükségesek.

Az online diplomás bizonyítvány programban szerzett kilenc kredit a mesterképzésre alkalmazható a Cybersecurity és az adatvédelmi jog területén.

* A belépéshez nem szükséges belépési vizsga.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Albany Law School »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
6 - 12 hónapok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019