Bizonyítvány a számítógépes biztonságban és az adatvédelmi törvényben

Általános információk

Program leírás

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben

  • megérteni a törvények és a politika hatását
  • felmérheti az üzleti vagy szervezet internetes biztonsági és adatvédelmi programját
  • értékelje az iparág legjobb gyakorlatát az állami, szövetségi és nemzetközi cybersecurity és adatvédelmi szabályok mellett,
  • döntéseket hozhat és tanácsot adhat a vezető döntéshozóknak arról, hogyan lehet üzleti vagy szervezeti irányítást kialakítani annak érdekében, hogy gyorsan alkalmazkodhassanak a folyamatosan változó kockázatokhoz, megfeleléshez, jogi és politikai környezethez.

A program három tanfolyamot foglal magába összesen kilenc hitelórával, és teljes körű online, távoktatási formában kínálják, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy a kurzusokat olyan időkben végezzék el, amelyek a legjobban illeszkednek az ütemtervükhöz. Minden tanfolyam 14 hétig tart, és egyidejűleg is el lehet végezni, hogy mind a három kurzus egy akadémiai félévben befejezhető legyen.

Minden diáknak meg kell tennie a Cybersecurity törvényt

Cyber ​​Crime

3 Online

Cyber ​​War, Intelligence

3 Online

Kiberbiztonság

3 Online

Cybersecurity keretek

3 Online

Cybersecurity törvény

3 Online

Cyberspace törvény

3 Online

Elektronikus felfedezés

3 Online

Globális magánjogi törvény

3 Online

Egészségügyi megfelelés

3 Online

Technológia, adatvédelem és törvény

3 Online

Az Albany Law School online kurzusa általában aszinkron. Ez azt jelenti, hogy a tanulás online egy Learning Management System (LMS) (azaz Canvas) programon keresztül történik, ahol a diákok egymással kölcsönösen kommunikálnak olyan megbeszéléseken és feladatokon keresztül, amelyeket egy képzett jogi professzor támogat. Az ilyen aszinkron tanulási környezet lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a tanfolyam tartalmát saját menetrendjük alapján elérjék, ami ideális azok számára, akik foglalkoztatottak vagy más kötelezettségeik vannak.

Bár a tanfolyamok nagyfokú rugalmasságot kínálnak, hiszen a diákok bármikor bejelentkezhetnek és részt vehetnek a nap folyamán, ezek a kurzusok nem önállóak. A hallgatók rendszeresen és folyamatosan részt vesznek a tanfolyam minden moduljában. Az összes online tanfolyam határidőket is tartalmaz, amelyek a vitákhoz, kvízekhez, írásbeli feladatok benyújtásához és más tanulási tevékenységek befejezéséhez szükségesek.

Az online diplomás bizonyítvány programban szerzett kilenc kredit a mesterképzésre alkalmazható a Cybersecurity és az adatvédelmi jog területén.

* A belépéshez nem szükséges belépési vizsga.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through ... Tovább

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through experienced-based learning, engaged scholarship, and a robust network of alumni and supporters. Learning at Albany Law School is a joint venture between students and faculty members, supported by staff, administrators, alumni, and the Board of Trustees. Our students develop a sophisticated understanding of legal policy and doctrine, a broad range of professional competencies, and a deep commitment to justice and ethical values. Kevesebb