A banki és pénzügyi jog diplomaprogramja 1984 óta a pénzügyi szolgáltatási törvény élvonalában van. Ez a legrégebbi LLM program az Egyesült Államokban, és kezdete óta több mint 2000 ügyvédet képzett a vezető pozíciókban Egyesült Államok és a világ minden tájáról. Diplomataink globálisan befolyásolják a kormányzati szervek, ügyvédi irodák, vállalatok, pénzügyi intézmények és nem kormányzati szervezetek pozícióit.

Ebben a programban olyan oktatást kívánunk biztosítani, amely mind releváns, mind gyakorlati jellegű. Ehhez összegyűjtöttünk egy pénzügyi szolgáltatást nyújtó szakembert, aki saját területükön mesterek, akiknek szenvedélyük, elkötelezettségük és elkötelezettségük a fiatal ügyvédek tanítására és képzésére. A tantervi tevékenységünk teljes körű merülést biztosít a diákok számára a pénzügyi jog területén, szakmai gyakorlatokon, szakmai megbeszéléseken, előadásokon és a banki és pénzügyi jog felülvizsgálatának személyzetén keresztül való lehetőséggel, a nemzet legrégebbi hallgatói jogirendjével. ehhez a témához.

Az ajtók nyitva állnak a komoly szakemberek számára, akik szeretnék megragadni egy lehetőséget karrierjére az új pénzügyi szolgáltatások világában. Ha megosztjuk a nézőpontunkat és látjuk a lehetőségeket, ahol mások válságot látnak, kérjük, hogy csatlakozzon hozzánk a programban. Biztosíthatom önöket, hogy élvezni fogja.

A kizárólag posztgraduális tanulmányokra tervezett tanterv

A mai globális gazdaságban a pénzügyi szolgáltatók ügyfeleinek szabályozási, tranzakciós és megfelelőségi igényeinek kezeléséhez szükséges ismeretekkel és készségekkel rendelkezünk, a diplomásoknak világszerte befolyásos pozíciói vannak - bankokban, kormányokban, ügyvédi irodákban, vállalatokban, pénzügyi intézményekben és multilaterális és nem kormányzati szervezetekben . Mivel az első LLM-et banki tevékenységben adtuk meg

A tanulmányi program, amely a banki jog, az értékpapírjog és az általános pénzügyi szolgáltatási törvény területén szabályozási kurzusokra és tranzakciós kurzusokra összpontosít, a banki és pénzügyi jogtudományi fokozathoz vezet. A diákok úgy is dönthetnek, hogy tanulmányaikat a rendelkezésre álló programkoncentrációk egyikére összpontosítják.

Az osztályteremen túl, a diákok kiegészíthetik tanfolyamukat azáltal, hogy előadásokon, konferenciákon és kerekasztal-beszélgetéseken keresztül a napi pénzügyi szolgáltatásokra összpontosítanak. Számos konferenciát és előadást támogatnak olyan csoportokkal, mint például az American Bar Association, a Boston Bar Association és a Clearing House Association.

Büszkék vagyunk arra is, hogy bejelenti, hogy elindította a Pénzügyi Szolgáltatások Megfelelőségének Tanúsítványát, amely a banki diplomás program első kínálata.

109396_Capture.JPG

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus Boston University School of Law »

Utoljára frissítve Április 18, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 8 félév
Részidős oktatás
Nappali
Deadline
Kérj Információt
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
End Date

Graduate Program in Banking and Financial Law