Banki és Pénzügyi Jogtudományi Program

Általános információk

Program leírás

A banki és pénzügyi jog diplomaprogramja 1984 óta a pénzügyi szolgáltatási törvény élvonalában van. Ez a legrégebbi LLM program az Egyesült Államokban, és kezdete óta több mint 2000 ügyvédet képzett a vezető pozíciókban Egyesült Államok és a világ minden tájáról. Diplomataink globálisan befolyásolják a kormányzati szervek, ügyvédi irodák, vállalatok, pénzügyi intézmények és nem kormányzati szervezetek pozícióit.

Ebben a programban olyan oktatást kívánunk biztosítani, amely mind releváns, mind gyakorlati jellegű. Ehhez összegyűjtöttünk egy pénzügyi szolgáltatást nyújtó szakembert, aki saját területükön mesterek, akiknek szenvedélyük, elkötelezettségük és elkötelezettségük a fiatal ügyvédek tanítására és képzésére. A tantervi tevékenységünk teljes körű merülést biztosít a diákok számára a pénzügyi jog területén, szakmai gyakorlatokon, szakmai megbeszéléseken, előadásokon és a banki és pénzügyi jog felülvizsgálatának személyzetén keresztül való lehetőséggel, a nemzet legrégebbi hallgatói jogirendjével. ehhez a témához.

Az ajtók nyitva állnak a komoly szakemberek számára, akik szeretnék megragadni egy lehetőséget karrierjére az új pénzügyi szolgáltatások világában. Ha megosztjuk a nézőpontunkat és látjuk a lehetőségeket, ahol mások válságot látnak, kérjük, hogy csatlakozzon hozzánk a programban. Biztosíthatom önöket, hogy élvezni fogja.

A kizárólag posztgraduális tanulmányokra tervezett tanterv

A mai globális gazdaságban a pénzügyi szolgáltatók ügyfeleinek szabályozási, tranzakciós és megfelelőségi igényeinek kezeléséhez szükséges ismeretekkel és készségekkel rendelkezünk, a diplomásoknak világszerte befolyásos pozíciói vannak - bankokban, kormányokban, ügyvédi irodákban, vállalatokban, pénzügyi intézményekben és multilaterális és nem kormányzati szervezetekben . Mivel az első LLM-et banki tevékenységben adtuk meg

A tanulmányi program, amely a banki jog, az értékpapírjog és az általános pénzügyi szolgáltatási törvény területén szabályozási kurzusokra és tranzakciós kurzusokra összpontosít, a banki és pénzügyi jogtudományi fokozathoz vezet. A diákok úgy is dönthetnek, hogy tanulmányaikat a rendelkezésre álló programkoncentrációk egyikére összpontosítják.

Az osztályteremen túl, a diákok kiegészíthetik tanfolyamukat azáltal, hogy előadásokon, konferenciákon és kerekasztal-beszélgetéseken keresztül a napi pénzügyi szolgáltatásokra összpontosítanak. Számos konferenciát és előadást támogatnak olyan csoportokkal, mint például az American Bar Association, a Boston Bar Association és a Clearing House Association.

Büszkék vagyunk arra is, hogy bejelenti, hogy elindította a Pénzügyi Szolgáltatások Megfelelőségének Tanúsítványát, amely a banki diplomás program első kínálata.

109396_Capture.JPG

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of t ... Tovább

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of the BU Law learning experience is superior teaching and a supportive, dynamic learning environment in which teachers guide, inspire and challenge. BU Law professors are nationally acclaimed for their legal skills and scholarship, on the cutting edge in research, writing and advising to both the public and private sectors. But what uniquely defines them is their devotion to students, academically, professionally and individually. Kevesebb