• Időtartam (év): 4 év
 • Megszerzett képesítés: Bachelor of Laws (LLB)
 • A képesítés szintje: Bachelor diploma (1. ciklus)
 • Az oktatás nyelve: angol és görög
 • Tanulmányi mód: Teljes vagy részidős
 • Minimális ECTS kredit: 240

A program profilja

célok

A program célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy elsajátítsák az első jogi diplomát, amely lehetővé tenné számukra, hogy felvegyék a jogi szakmába, vagy jogi tanácsadóként dolgozzanak az ügyvédi képességek és képességek fejlesztésével, mint például a problémamegoldás, a kritikai gondolkodás, az önmotiváció és a törvény speciális ismerete. A programot a ciprusi Jogi Tanács elismerte a diplomamunka szakmai elismerése céljából, a DOATAP pedig Görögországban és más szervezetekben. Együttműködik a Londoni Egyetem Külső Programjával, és közös LLM-t kínál az EAP-val Görögországban és Loyolában az USA-ban.

célok

 1. Annak érdekében, hogy a hallgatók alapos megértsék az alapítványokat és a társadalom-jogi környezetet, és lehetővé tegyék számukra analitikai és kutatási készségeik kifejlesztését
 2. Annak érdekében, hogy a diákok kritikus megértést és szakirányú ismereteket szerezhessenek a legfontosabb alapképzések széles skálájáról, valamint a jogot az opcionális tantárgyak kiterjedt katalógusa alkalmából a jogi ismeretek teljes körét lefedve
 3. A diákok számára a jogi tanulmányok széles körű fegyelmezési megközelítésének feltárására, ösztönözve őket arra, hogy tükrözzék a joggyakorlat összetettségét és a jogérvényesülés különböző módjait a mai társadalomban.

Karrier kilátások

A sikeres befejezése után a diplomások képesek lesznek foglalkozni a jogi szakmában érintett területeken, például ügyvédekkel, bírákkal, közjegyzőkkel, jogi tanácsadókkal, magán- és állami szervezetekkel, nem kormányzati szervezetekkel, magánvállalatokkal stb.

Hozzáférés a további tanulmányokhoz

Az érettségi után a hallgatók közvetlen hozzáférést kaphatnak további posztgraduális tanulmányokhoz (LLM vagy a mesterképzéshez), vagy bármely más posztgraduális

Értékelés

A tantárgyi értékelés általában átfogó záróvizsga és folyamatos értékelés. Folyamatos értékelés lehet többek között a félidős, a projektek és az osztály részvétele.

A levélkategóriákat a záróvizsga súlya és a folyamatos értékelés, valamint a két értékelési komponens tényleges számjegye alapján számítják ki. A tanfolyamminõségek alapján kiszámolják a hallgatók féléves fokozatközi átlagpontját (GPA) és a kumulált pont átlag (CPA).

Graduation követelmények

A hallgatónak 240 ECTS-t és minden programkövetelményt kell kitöltenie.

Legalább 2,0-es kumulatív fokozat-pont-átlag (CPA) szükséges. Így, bár a "D-" PASS fokozat, a CPA 2.0 elérése érdekében átlagos "C" fokozat szükséges.

Tanulási eredmények

A program végére a diplomások képesek lesznek:

 1. Mutassa be a jogi rendszer alapvető jellemzőinek ismeretét, ideértve az intézmények és eljárások általános ismeretét.
 2. Mutassa be a jogi alapelvek és értékek ismeretét az alaptanterven túlmutató témák széles területén.
 3. Ismertesse a szakterületek mélyreható ismeretét.
 4. Mutasson kritikai tudatosságot a jogrend elemzésében.
 5. Mutassa be a jogi kérdések azonosítását és megértését.
 6. Bizonyítsák be annak lehetőségét, hogy eldönthessék, hogy a ténybeli körülmények megfelelő módon tisztázásra kerülnek-e jogi döntés céljából.
 7. Mutassa be a viták azonosításának és a velük való kapcsolattartás képességét, miközben pontosan bejelenti az alkalmazandó jogot.
 8. Bizonyítsuk be, hogy képesek vagyunk önállóan eljárni a komplex jogi feladatok tervezésében és végrehajtásában.
 9. Bizonyítsuk be, hogy képesek vagyunk olvasni egy sor összetett alkotást a törvényen belül és a törvényen, és pontosan összefoglaljuk érveiket.
 10. Mutassa be jogi tanácsadással kapcsolatos jogi kutatásokat.
 11. Mutassa be a saját tanulás képességét.

Ösztöndíjak - Pénzügyi támogatás

Az egyetem ösztöndíjat és pénzügyi támogatást nyújt a nappali tagozatos hallgatóknak, akadémiai ösztöndíjak formájában, pénzügyi segítségnyújtás, atlétikai ösztöndíjak és az egyetemi munka-tanulmányi programok formájában.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Görög
University of Nicosia

4 további kurzus University of Nicosia »

Utoljára frissítve November 22, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
8,940 EUR
Helyi / uniós hallgatók éves tandíj; € 9 120 Nemzetközi diákok éves tandíj
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school