A program 2007-ben jött létre. A program megalakulása óta a közjog és a sharia jogot kínáló kurzusok, amelyeket arab és angol nyelven tanítanak. A program helyileg és nemzetközileg is elismert, és a diplomásoknak a szakmai piacon való hatékony versenyre való alkalmasságát minősíti.

Programüzenet

A szaúd és a nemzetközi joggal és a sháriával kapcsolatos alapvető erkölcsi értékekkel, jogi készségekkel és ismeretekkel rendelkező, kiemelkedő szakmai jogi előkészületek elkészítése.

A jogprogram előnyei a Dar Al-Hekma Egyetemen

A Dar Al Hekma Egyetem Bachelor of Law programja az első női jogi program Szaúd-Arábiában, amelyet arab és angol nyelven is tanítanak.

Szaúd-Arábia nyugati régiójának első programja, amely nemzetközi jogot tanít. A tanterv ötvözi az elméleti leckéket és az alkalmazott készségeket, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy tanuljanak szaúd törvényeket, a Shari'át és a nemzetközi jogot. És lehetővé teszi számukra, hogy válasszanak olyan tanfolyamokat, amelyek kiegészítik az egyéni érdekeket és szakmai célokat.

A jogi hallgatók megkülönböztetik a teljesítményt a legmagasabb regionális és nemzetközi szinten. A Dar Al-Hikma Jogprogram volt az egyetlen program, amely képviseli a Királyságot a nemzetközi jogi választottbírósági játékokban, a Dar Al-Hikma pedig az utóbbi években egymás után a Közel-Kelet legjobb csapata.

A jogi program magában foglalja a világ minden tájáról származó, magas rangú egyetemekből származó magasan képzett karokat, a jogkörök hátterét és kutatási érdeklődését, lehetővé téve a diákok számára, hogy a tanulmány során megismerjék a különböző nemzetközi kultúrákat.

Az egyetem egyedülálló és gazdag környezete lehetővé teszi, hogy az egyetem egyedülálló és gazdag környezete fokozza magabiztosságát és mutasson be és mutasson be szóbeli és írásbeli jogi érveket bizalommal és erősséggel, melyet a nemzetközi jogi fórumok érvelése és bizonyítása és kihívásai támogatnak.

A jogprogram lehetővé teszi a diplomások számára, hogy nemzetközi ügyvédi irodákban dolgozzanak, és magas rangú nemzetközi egyetemeken folytassák tanulmányaikat. .

Karrierlehetőségek vagy karrierlehetőségek

A jogi program diplomások a következőképpen működhetnek:

  • Szaúd-Arábia helyi cégeinek ügyvédei.
  • Ügyvédek nemzetközi cégeken belül Szaúd-Arábiában és azon kívül.
  • Hazai ügyvédek vagy jogi tanácsadók állami, magán- vagy más szervezetekben.
  • Pozíció a minisztériumokban.
  • Polgári hivatal.
  • A kormányközi szervezet elemzője.
  • Politikai tudósító.
  • Kar (a posztgraduális tanulmányok befejezése után).
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Április 30, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 1, 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
320,000 SAR
Ösztöndíjak állnak rendelkezésre
Deadline
aug. 29, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 1, 2020
End Date
Május 5, 2024
Jelentkezési határidő
aug. 29, 2020

szept. 1, 2020

Location
Jelentkezési határidő
aug. 29, 2020
End Date
Május 5, 2024