Látogasson el az LLB program oldalaira itt .

Valamennyi állam rendelkezik törvényekkel és saját jogrendszerével, és a legtöbb országban csak a nemzeti jogot tanulmányozhatja egyetemi szinten. Nemzetközi és európai jogú LLB programunk kifejezetten azoknak a hallgatóknak készült, akik szakmai karrierjüket nemzetközi jogi környezetben szeretnék folytatni; hogy a hallgatókat egy jogi képzésben részesíti, anélkül, hogy kiindulási pontként csupán egy nemzeti jogrendszert vezetne be, mivel a hallgatók általános megértést nyújthatnak a "törvény" mivoltának és működésének.

Az alapképzés nemzetközi és európai jogi programja három évig tart. Az első év minden alapvető jogterületet tanít, ezért széles körű. A magánjog, az alkotmányjog és a büntetőjogi fogalmak megvitatásra kerülnek. A második évben ezek a jogterületek tovább bővülnek, és részletesebben foglalkoznak majd.

Ezenkívül az uniós jog és a nemzetközi közjog sokkal nagyobb mértékben kerül megvitatásra. Kutatási módszerek és képzés is szerepel a második évben. A harmadik év zárja a főiskolai programot azáltal, hogy az Ön által választott, joggal kapcsolatos tárgyú tézist ír, amelyet a felügyelők és a diákok előtt védenek.

Ez a harmadik év azt is előírja a hallgatók számára, hogy egy szemesztert tanuljanak egy külföldi egyetemen. A program minden évében interdiszciplináris komponens van.

Álláslehetőségek

A nemzetközi és az európai jog szerinti főiskolai diplomások - kiegészítő mesterképzés után - diplomáciai karriert, a nemzeti minisztériumok tisztviselőit, az EU-t, az ENSZ-t vagy más nemzetközi szervezeteket nevezhetik meg nem kormányzati szervezetekben ( például az Amnesty International vagy a Greenpeace), a nemzetközi kereskedelmi szektorban (például Unilever vagy Shell), vagy az egyetemi oktatásban és kutatásban. A hagyományos jogi szakmákba való belépés (ügyvéd, ügyvéd, barrister, bíró stb.) Nem garantált a program befejezésekor, mivel az ilyen bejegyzés a nemzeti követelmények függvénye.

Felvételi követelmények (általános)

  • Egyetemi diploma, beleértve a tanulmányok átiratát;
  • A tanulmányok átiratának tükröznie kell a 7/10-es (holland osztályozási skála) értékű GPA (Grade Point Average) értéket;
  • Angol nyelvtudás igazolása;
  • Motivációs levél;
  • Önéletrajz;
  • Egy tudományos referencia

Különleges követelmények itt találhatók .

Tandíj és pályázati határidők

EU tandíj: évi 2083 euró

Nem EU-s tandíj: évi 8 900 EUR

Jelentkezési határidő: 2019. május 1. (a kurzus 2019. szeptember 1-jével kezdődik)

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus University of Groningen »

Utoljára frissítve October 21, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
2,083 EUR
- EU, 8 900 EUR. - évente nem EU
Helyszínek szerint
Dátum szerint