Bachelor in Law

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A kurzus

Lincoln LLB (Hons) jogi diplomáját úgy tervezték, hogy lenyűgöző és kihívást jelentő tanulmányi programot kínáljon, amely első lépésként a jogi szakma karrierje felé mozog. Célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa azokat a kulcsfontosságú készségeket és ismereteket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ügyvédként vagy ügyvédként vegyenek részt a képesítéssel kapcsolatban, amennyiben úgy döntenek.

A hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy tükrözzék a politikát és a társadalmi, politikai, etikai, filozófiai és kulturális környezeteket, amelyekben a törvény működik. A hallgatók választhatnak olyan jogterületeket, amelyekben különös érdeklődésük van a modulok mellett. A kurzus végén várható, hogy a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy széles körű jogi képzést alakítsanak ki, és mélyebben megértsék a törvény változó és dinamikus jellegét, és hogyan működik a gyakorlatban.

Hogyan tanulsz?

Ez a fokozat lehetőséget ad a diákoknak, hogy fejlesszék tudásukat az anyagi jogról, és gondolkodjanak a jog gyakorlata során. Az első évben a diákokat arra ösztönzik, hogy megismerjék az angol jogrendszer kontextusát - eredetét, történelmét és gyakorlatát. A hallgatóknak lehetőségük van tanulmányozni az alkotmányos és közigazgatási jogot, a szerződési jogot és a károkozási törvényt, miközben fontos gyakorlati jogi készségeket fejlesztenek ki, mint például a szimulált bírósági eljárások.

A második év alapvető moduljai a büntetőjog, az európai uniós jog és a földjog. A hallgatók választhatnak olyan jogi területeket is, amelyekben a modulok mellett különös érdeklődésre számíthatnak. Sok lehetőség közül lehet választani, ezek közé tartoznak a Környezetvédelmi Jog, a Hírszerzés és a Biztonsági Törvény és a Társasági Törvény.

Az utolsó évben a hallgatók megismerhetik a méltányosságot és a bizalmakat, és lehetőségük van további modulok kiválasztására, amelyek magukban foglalhatják a fogyasztói jogot, a foglalkoztatási jogot, a bizonyítás jogát, a jog gyakorlását és a nemzetközi jogot. A hallgatóknak lehetőségük van egy disszertáció megírására, vagy önkéntes munkájukra a diákok által vezetett Law Clinic-ban, felismerve, hogy egy hivatalos, felmérés alatt álló modulot vállalnak.

Hogyan értékeljük

Számos értékelési módszert alkalmaznak a tárgyi tudás és megértés tesztelésére. A vizsgálatok magukban foglalják a hagyományos, láthatatlan papírokat.

A vizsgákon kívül a diákokat kurzusokon is értékelik, mely feladatok, előadások, egyéni és csoportos prezentációk és munkafüzetek formájában történik. Írásos megbízások lehetnek alapos esettanulmány, esszé vagy írásban. A tanfolyam lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy felmérjék, hogyan szembesülnek a különböző tárgykörökkel és tanulmányi szintekkel a vizsgálat lefolytatása előtt.

Ezek az értékelési módszerek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy megmutassák, hogyan szerezték meg mind a jogi ismereteket, mind a kritikus gondolkodás képességét a témáról. Ugyanakkor lehetővé teszik a hallgató számára, hogy tükrözze az értékelt munkákra adott visszajelzést, és fontolja meg a munkájuk minőségének javítását, mielőtt a tanév végén elvégezné a vizsgát, vagy megpróbálna egy másik tanfolyamot elvégezni.

Az értékelési rendszer lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy bemutassák a kulcskompetenciák megszerzését. Írásos feladatok lehetővé teszik a diákok számára, hogy bizonyítsák képességeiket a jogi források kiválasztására, értelmezésére és összefoglalására. Ezenkívül a hallgatók írásbeli feladata, valamint a vizsgák lehetővé teszik számukra, hogy megmutassák, hogy kifejlesztették írni-olvasni tudásukat és jártasságukat a technikai jogi nyelv használatában, valamint kifejlesztették képességüket arra, hogy a koherenciára és a logikára épülő hangos érveket dolgozzanak ki. A szóbeli készségek fejlesztése és a meggyõzõ képesség megítélése prezentációkkal és elmélkedéssel történik.

Jellemzők

Szakmai gyakorlat

Ennek a kurzusnak az a célja, hogy független, érdeklődő és jól képzett diplomásokat állítson elő. A hallgatók arra ösztönzik a gyakorlati jogi készségeket, hogy a versenyek bevonásával és a tárgyalások során belépnek.

Ezeket a készségeket széles körben gyakorolják szemináriumokon és a hallgató által vezetett jogi társaságon keresztül. Emellett van egy egyetemi pro bono jogi klinika, ahol a diákoknak lehetőségük van arra, hogy jogi tanácsokat adjanak valódi embereknek valós helyzetben, felügyelet mellett.

Diák mint producer

A tanuló mint producer a tanítás és a tanulás egyik modellje, amely ösztönzi az akadémikusokat és az egyetemi hallgatókat, hogy együttműködjenek a kutatási tevékenységekben. Ez egy olyan program, amely elkötelezett a tanuláson keresztül.

A Diák Producer kezdeményezést a 2012-es felülvizsgálat során a QAA elismerte, és az egyik olyan tanítási és tanulási funkció, amely egyedülállóvá teszi a Lincoln-élményt.

Belépési követelmények

  • GCE fejlett szintek: BBC
  • Nemzetközi érettségi: Összesen 29 pont
  • BTEC kibővített oklevél: megkülönböztetés, érdem, érdem

A pályázóknak legalább öt, a 4. (C) vagy annál magasabb fokozatú GCSE-kre van szükségük, amelyeknek tartalmazniuk kell az angol nyelvet is. Az egyenértékű 2. szintű képesítések is figyelembe vehetők.

Az EU és a nemzetközi hallgatók, akiknek az első nyelve nem angol, angol nyelvű IELTS 6.0-ot igényel, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékű, legalább 5,5-nél. Http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Az egyetem a képesítések széles skáláját elfogadja a belépés alapjaként, és meg fogja fontolni azokat a pályázókat, akik képzettséggel rendelkeznek.

A kiterjedt és releváns munkatapasztalattal rendelkező pályázókat is figyelembe vesszük, és külön figyelmet fordítunk azoknak, akik nem felelnek meg a szabványos beiratkozási követelményeknek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Tovább

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Kevesebb