Bachelor in Law és Criminology

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A kurzus

Az LLB (Hons) Törvény és Kriminológia fokozatosan foglalkozik azokkal a szabályokkal, amelyekkel a társadalom szerveződik, hogyan lehet megváltoztatni őket, és mi történik, amikor megtörik. Úgy tervezték, hogy felkeltse azokat a diákokat, akik kiváló problémamegoldó képességekkel rendelkeznek, akik vitatják és kritikálnak.

A kriminológia egy olyan interdiszciplináris terület, amely a szociológiára, az antropológiára, a pszichológiára és a jogra támaszkodik, és a kurzus célja, hogy a hallgatók számára lehetőséget biztosítson a karrierlehetőségek széles skálájára.

A kriminológia egy jól megalapozott fegyelem a Lincoln-ban. Egyesíti a tudományt, a társadalomtudományt és a politikát olyan szakterületekkel, mint az ifjúsági kultúra, az emberi jogok, az ellenállás, a büntetőpolitika és a háborús bűnök.

Hogyan tanulsz?

A Law major a közös kurzus kétharmadát képezi, amely lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy a szakmailag szükséges alapítványi területek jogi képességeit és alapos ismereteit fejlesszék. A kurzus fennmaradó harmada kriminológiai modulokból áll, amelyek közé tartozik a kriminológia alkalmazása, a bűnözés és a büntető igazságszolgáltatás, valamint az emberi jogok (társadalomtudományok) képei.

Az első évben a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy tanulmányozzák a legfontosabb társadalomtudományi fogalmakat, társadalmi kérdéseket és igazságosságot, valamint az angol jogrendszer kontextusát - eredetét, történelmét és gyakorlatát.

A második év témái közé tartozik a kriminológia alkalmazása, valamint az, hogy a megállapítások a politika, a büntetőjog, az uniós jog és a földjog terén fordulnak elő.

A diploma utolsó évében a hallgatók tanulmányozzák a méltányosságot és a bizalmat, valamint a büntetés- és büntetéspolitikát, és várhatóan egy kiterjesztett disszertációt készítenek a választott területen.

Az előadások célja, hogy útmutatást nyújtsanak egy téma számára, kiemelve a fontos területeket és tájékoztatást adjon olyan kérdésekről, amelyek más forrásokból nem állnak rendelkezésre. A szemináriumokat rendszerint hetente egyszer tartják minden egyes modul számára. A szemináriumokat úgy alakították ki, hogy fórumot alkossanak a vitához és a vitához, és rendszerint egy probléma vagy egy vita témájára való felkészülésen alapulnak.

Hogyan értékeljük

A vizsgákon kívül a diákokat kurzusokon is értékelik, mely feladatok, előadások, egyéni és csoportos prezentációk és munkafüzetek formájában történik. Írásos megbízások lehetnek alapos esettanulmány, esszé vagy írásban. A tanfolyam célja, hogy a hallgatók számára fontos lehetőséget nyújtson arra, hogy mérje fel, hogyan szembesülnek a különböző tárgykörökkel és tanulmányi szintekkel a vizsgálat lefolytatása előtt.

Értékelési visszajelzés

A University of Lincoln értékelési visszajelzési politikájának célja annak biztosítása, hogy az akadémikusok azonnal visszajelzést adjanak a hallgatóknak - általában a benyújtás időpontjától számított 15 munkanapon belül.

Az értékelés módszerei

A hallgatók értékelése ezen a tanfolyamon változhat minden egyes modul esetében. Az értékelési módszerek példái közé tartoznak a tanfolyam, például az írásbeli feladatok, jelentések vagy disszertációk; gyakorlati vizsgák, például prezentációk, előadások vagy megfigyelések; és írásbeli vizsga, például hivatalos vizsga vagy osztályos vizsga. Az egyes értékelési módszerek súlyozása minden tanévben változhat. A University of Lincoln célja, hogy biztosítsa, hogy a személyzet visszatér a kurzus értékelések a diákok azonnal.

Belépési követelmények

  • GCE fejlett szintek: BBC
  • Nemzetközi érettségi: Összesen 29 pont
  • BTEC kibővített oklevél: megkülönböztetés, érdem, érdem

A pályázóknak legalább öt, a 4. (C) vagy annál magasabb fokozatú GCSE-kre van szükségük, amelyeknek tartalmazniuk kell az angol nyelvet is. Az egyenértékű 2. szintű képesítések is figyelembe vehetők.

Az EU és a nemzetközi hallgatók, akiknek az első nyelve nem angol, angol nyelvű IELTS 6.0-ot igényel, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékű, legalább 5,5-nél. Http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Az egyetem a képesítések széles skáláját elfogadja a belépés alapjaként, és meg fogja fontolni azokat a pályázókat, akik képzettséggel rendelkeznek.

A kiterjedt és releváns munkatapasztalattal rendelkező pályázókat is figyelembe vesszük, és külön figyelmet fordítunk azoknak, akik nem felelnek meg a szabványos beiratkozási követelményeknek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Kevesebb