Bachelor in Business Law

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A kurzus

Ez a szakirány célja, hogy bemutassa a törvény alapvető elemeit, és biztosítsa a diákokat, akik üzleti környezetben kívánnak dolgozni, és szilárdan értékelik azokat a kereskedelmi és üzleti környezeteket, amelyekben a törvényt alkalmazzák.

Ez egyre inkább releváns a diplomások számára, akik belépnek a jogi szakmába vagy az üzleti világba, hogy széles körű ismeretekkel rendelkezzenek a tantárgyak széles skálájáról. Ez a diploma célja, hogy a diákok, akik különös érdeklődéssel a törvény a kereskedelmi ismeretek és az üzleti szaktudás.

A Lincoln Law School célja, hogy élénk, akadémiai környezetet teremtsen, és vegyen részt a hallgatókkal a mai jogi kihívásokkal szemben, miközben kritikus és elemző készségeket bocsát rendelkezésre a szakmák széles skálájára.

Hogyan tanulsz?

Az LLB (Hons) Business Law törvényes hallgatók tanulmányozhatják a legfontosabb jogi tudományok teljes körét. Ez magában foglalja a szerződési jogot, a károkozás törvényét, az alkotmányos és közigazgatási jogot, a földjogot, a méltányosságot és a bizalmat.

Az oklevél során a tárgyak magukba foglalhatnak egy bevezetést a jogi és üzleti, vállalati és pénzügyi törvényekhez, az üzleti ügyletek jogához és az ügyvédek üzleti irányításához: stratégia és működés.

Kapcsolatfelvételi órák és olvasási fokozat

A hallgatók e program tanulnak az egyetemi oktatók, akik gyakran részt vesz a világ vezető vagy nemzetközileg kiváló kutatási vagy szakmai gyakorlat. A kapcsolattartási idő műhelyekben, gyakorlati foglalkozásokban, szemináriumokon vagy előadásokon lehet, és a modultól a modulig és a tanévtől évig terjedhet. A bemutató munkamenetek és a projektfelügyelet egyéni elköteleződés vagy kiscsoportos foglalkozások formájában valósulhat meg. Egyes kurzusok lehetőséget kínálnak arra, hogy részt vegyenek a külső látogatásokon és a terepen.

Még mindig az a helyzet, hogy a diákok egy bizonyos fokon olvassák el, és ez azt jelenti, hogy a tervezett kapcsolattartási órákon kívül a tanulóknak független tanulmányt kell folytatniuk. Ez lehetővé teszi, hogy olvasson körül egy témát, és szélesebb olvasás útján előkészítse az előadásokat és a szemináriumokat, vagy végezze el a nyomon követési feladatokat, mint például a hozzárendelések vagy a felülvizsgálat. Általános útmutatásként University of Lincoln hallgatók által igényelt független tanulmányok száma az, hogy az órában minden órában legalább két-három órát töltenek egy független tanulmányban.

Hogyan értékeljük

Értékelési visszajelzés

A University of Lincoln értékelési visszajelzési politikája azt kívánja biztosítani, hogy a hallgatók azonnal visszajelzést adjanak a hallgatóknak - általában a benyújtás időpontjától számított 15 munkanapon belül (hacsak másképp nincs feltüntetve).

Az értékelés módszerei

A hallgatók értékelése ezen a tanfolyamon változhat minden egyes modul esetében. Az értékelési módszerek példái közé tartoznak a tanfolyam, például az írásbeli feladatok, jelentések vagy disszertációk; gyakorlati vizsgák, például prezentációk, előadások vagy megfigyelések; és írásbeli vizsga, például hivatalos vizsga vagy osztályos vizsga. Az egyes értékelési módszerek súlyozása minden tanévben változhat. A University of Lincoln célja, hogy biztosítsa, hogy a személyzet visszatér a kurzus értékelések a diákok azonnal.

Belépési követelmények

  • GCE fejlett szintek: BBC
  • Nemzetközi érettségi: Összesen 29 pont
  • BTEC kibővített oklevél: megkülönböztetés, érdem, érdem

A pályázóknak legalább öt, a 4. (C) vagy annál magasabb fokozatú GCSE-kre van szükségük, amelyeknek tartalmazniuk kell az angol nyelvet is. Az egyenértékű 2. szintű képesítések is figyelembe vehetők.

Az EU és a nemzetközi hallgatók, akiknek az első nyelve nem angol, angol nyelvű IELTS 6.0-ot igényel, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékű, legalább 5,5-nél. Http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Az egyetem a képesítések széles skáláját elfogadja a belépés alapjaként, és meg fogja fontolni azokat a pályázókat, akik képzettséggel rendelkeznek.

A kiterjedt és releváns munkatapasztalattal rendelkező pályázókat is figyelembe vesszük, és külön figyelmet fordítunk azoknak, akik nem felelnek meg a szabványos beiratkozási követelményeknek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Kevesebb