Bachelor törvény (LLB)


A zászlóshajó LLB kitüntetéses diplomát törvény segít megalapozni a sikeres karrier, mint egy ügyvéd, ügyvéd, vagy más jogi vonatkozású foglalkoztatás. Ez az egyetlen egyetemi kurzus, mely egy minősítő jogi diplomát alóli mentesítés egyetemi színpadon a szakmai jogi oktatás, elismerte a közös Akadémiai Színpad Igazgatóság Ügyvédek rendelet Hatóság (SRA), és bár Standard Testület (BSB).

Ha nagy a mi oktatók minősülnek jogászokkal, ügyvédekkel, vagy mindkettő, az Egyesült Királyságban és más jogrendszerekben, és akkor azok tapasztalatainak és szakértői tudás.

A LLB Kitüntetések Jogi diploma akkor kapnak kiváló alapokat jogi készségek és alapozó tantárgyak. Akkor is kell adni a lehetőséget, hogy szert szaktudással olyan területeken, mint a munkajog. Ebben az első évben akkor is meg fogja vizsgálni a jogi kutatási készségek és lehetőséget arra, hogy részt vegyen egy vitás. Pályakezdő a törvény fok mentek dolgozni a vállalatok, mint például American Airlines, Charsley HarrisonLLP és a Santander.

Diákok, akik diplomával és legalább egy alacsonyabb másodosztályú kitüntetéssel garantálni kell egy hely, a College of Law, hogy vállalja a joggyakorlat pálya (a következő lépés afelé ügyvéd). 

Karrier


Diplomások is lehet tanulmányozni az LPC (a következő lépés afelé ügyvéd), vagy a BPTC (a következő lépés afelé ügyvéd). Sok diák elindulna egy jogi diplomát lesz, hogy a karrier, mint egy ügyvéd vagy ügyvéd, miután megszerezte a diplomáját. Diplomások is feltárja karrier lehetőségek az üzleti életben, jótékonysági szervezetek, kezelésére és felügyeletére, illetve -ait kapcsolódó területeken, mint például a jogi asszisztens munkáját. A diplomások mentek, hogy dolgozzon ki egy széles körű szervezetek, köztük Duncan Lewis, Julian Young & Co, a H & M Ügyvédek és így tovább.

Belépési követelmények


A LLB általában azt teszik ajánlatok mintegy 300 tarifa pontokat és a BA Kitüntetések törvény általában azt teszik ajánlatok mintegy 260 vám- vagy annál kevesebb pontot, ha csak két A szint plusz érettségi matematika és angol nyelv fokozatba C vagy annál magasabb. Részletes Progression diplomák egyenlő a fenti. Mivel van egy közös első év a LLB és a BA Kitüntetések törvény, lehetséges, hogy a diákok, akik elérték különösen erős jeleket átvinni a BA Kitüntetések törvény a LLB végén az első évben.

Nemzetközi felvételi követelményeket


Elfogadjuk az egyenértékű a fent egy elismert külföldi végzettség, hogy többet megtudjon a követelményeknek az országot, további információkért lásd a támogatásból az Ön országában. A részleteket a más egyenértékű követelmények Middlesex elfogadja lásd felvételi követelményeket.

Angol nyelvi követelmények


Meg kell hatáskörrel angol nyelven, és mi általában megkövetelik Grade C GCSE vagy azzal egyenértékű képesítést. A leggyakoribb angol nyelvi követelmények a nemzetközi diákok IELTS 6,0 (minimum 5,5 mind a négy komponens) vagy TOEFL Internet-alapú 72 (legalább 17 odafigyelés és írásban, 20 beszéd és 18 olvasás).

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Middlesex University London »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
aug. 2020
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,000 GBP
- Az Egyesült Királyságban és az EU-ban; £ 10,400 - Nem EU-
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date