Bachelor Business Law

A Bachelor in Business Law (LL.B.) távoktatás IUBH egyengeti az utat, hogy a kiemelkedő karrierje a kombinált területén üzleti adminisztráció és a hangsúly a törvény.

A távoktatás rugalmasan alkalmazkodik a mindennapi helyzetet. Jelenleg nincs korlátozás, fix szerződés vagy elfoglalt helyekre. A tutorok vagy mindig kéznél.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok mindig. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad

Tények a távoktatási Bachelor (LL.B.) Business Law

 • Végzettség: Bachelor of Laws (LL.B.)
 • Vizsgálat időtartama: vagy 6, 8 vagy 12 félév
 • Nyelv: német
 • Közreműködők: 180 ECTS
 • VIZSGÁLATOK: 4-6 vizsgák szemeszterenként, bolt 36 tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges!
 • MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban
 • Kiterjesztés: ingyenes
 • Belépési követelmények: (technikai) középiskolás vagy befejezett oklevelet, vagy legalább 2 éves képzési program 3 éves szakmai tapasztalat.
 • Akkreditáció: FIBAA, ZFU (nyilvántartási szám 158614)
 • Vizsgálat kezdetén: bármikor

A jövő kilátásai törekvő vállalati jogászok

Karrier Bachelor Business Law Business jogászok az üzleti életben az első kapcsolatfelvételt szerződéses és jogi üzleti tranzakciókat. Főként a vállalati jogászok alkalmazott jogi osztályai cégek mellett, számos módja van, például a munka pénzügyi, értékesítési, beszerzési és személyzeti osztályok, vagy akár nagy adótanácsadó és könyvvizsgáló. Rajta keresztül az üzleti menedzsment és jogi ismeretek érzékelik képes szakértő és vezetői pozíciókat a számos vállalat a különböző ágazatokban. A kombináció üzleti és jogi lehetővé teszi számukra, hogy végezzen a vállalati jogi osztályok elemezni kockázati területek és értékeli, és hozzon létre a kereskedelmi szerződések, jogi ellenőrzése és végre szerződéses tárgyalások az üzleti partnerekkel.

Követelmények a tanulmány

A távoktatási Bachelor (LL.B.) Business Law alapvetően nyílt beismerése. Ön oldalán csak egy egyetemi felvételi tehát szükség beiratkozás.

Tanulás a (szak) Abitur

Mint egy kérelmező egy érettségi (Abitur) vagy főiskolai (műszaki középiskolában) megadhatja késedelem nélkül és felvételi be az egyetemi tanulmányait a IUBH.

Tanulás nélkül Abitur

Nélkül is (technikai) középiskolás egy belépő lehetséges, ha hozza a következő tapasztalat:

 • Egy legalább két éves szakképzés és
 • legalább három éves szakmai tapasztalat.

Szintén egy oklevelet vagy a karrier haladás (z. B. mivel IHK Fachwirt / in) feljogosítanak az a vizsgálat megkezdése.

tárgyalás pálya

A mintaprogram (amely nem tévesztendő össze a szabad négy hetes vizsgálatban tanulmány minden hallgató számára) szükséges! Tudod középiskolás nincs (szakmai) és az oktatás / foglalkozása nincs üzleti háttér, illetve a hangsúly a képzési / szakmai tevékenység nem kifejezetten vonatkoznak az egyik egyetemi programok. Ez lenne a helyzet, ha tanult, mint egy szakács, szerelő vagy pedagógusok. Ha ezt a képzést kell lennie legalább két évig, és akkor ráadásul verfügst alatt szerzett három év, egy bejegyzést a minta tanulmány az alapképzési szak a választás lehetséges.

Ez magában foglalja az első három félév tanulmányi és automatikusan leáll, ha ez idő kétharmada tervezett kurzusok vagy A modulok sikeresen befejeződött. Ön tanulmányozza majd folytatja rendszeresen.

Részletek engedélyezéséről szóló Nyugodtan olvassa el a tanulmány vizsgálati előírásoknak. Vagy ami még jobb, beállítja magát a tanulmány tanácsadás összefüggésben, hasonló leírt Ön lehetőségeinek tanulmányozása nélkül iskolába.

Felvételi Steuerberaterprüfung

Befejezése után a tanulmányok a kereskedelmi jog és 3 év szakmai tapasztalat egy hagyjuk Steuerberaterprüfung.

A szakmai tapasztalat kell származnia az adózás területén (pl adóhivatal), az élmény csak számolni alkalmazása kollokvium.

By the way: Kérjen ingyenes Info Most anyagot, és kap egy meglepetés!

Program oktatási nyelve:
 • Német
Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
6 - 12 félév
Részidős oktatás
Nappali
Price
- Az árak függenek az időben modell.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció