BBA. LLB

Általános információk

Program leírás

Csatlakozott a Karnataka államban Jogi Egyetem által elismert, India Ügyvédi Kamarájának, a BBA, LL. B. Természetesen kombinációja a tanulmány a Jog és üzleti adminisztráció. A kurzus már kifejezetten azzal a céllal, hogy felkészítse a hallgatókat, hogy értik a jogi és irányítási elvek, hogy kapnak egy külön előny szakmai karrierjük során.

IFIM törvény Főiskola világszínvonalú oktatás ápolják az emberi értékek és etika, valamint a tudás, amely hangsúlyozza az életvezetési. A főiskola ápolja és támogatja egy egyedülálló oktatási rendszer felépítése tanmenetek Karnataka állam Jogi Egyetem, amely egyesíti a tanait a tudományos kiválóság és a szakmaiság. A főiskola büszke irigylésre méltó tudományos környezetben, amely biztosítja a legmagasabb tanulási-erőforrás támogatása elérésének optimális tanulási eredmények. Általa terjesztett minőségi oktatás a diákok fejlesztésére személyiség, hogy javítsa az életminőséget és hogy azok méltó polgárok. A tanítási-tanulási folyamatban van, amelyek kiváló érdekében egy csapat magasan képzett, tapasztalt és elkötelezett oktatók. Továbbá, a tanuló-központú pedagógiai gyakorolják, hangsúlyt fektetve az IKT használata a tanítás-tanulás folyamatában. Bridge tanfolyamok, felzárkóztató osztályokba és javító coaching alkotják a különböző extra-ellátás a tudományos haladás diákjaink.

Abban IFIM törvény College, a tanterv, a szülői gondoskodás és a pedagógia képezik az alapvető tényezők, amelyek alakja a hallgatókat a sikeres karrier.

Főbb jellemzők:

  • Kortárs és progresszív tananyag.
  • Hangsúly a tapasztalati tanulás.
  • Megérkezés a rutinos kari.
  • Kiterjedt kölcsönhatások jogi lámpatestek, gyakorló ügyvédek és bírák.
  • State-of-the-art infrastruktúra.
  • Rendszeres Moot bíróságok és felkeresi a bíróságok-in-session.
  • Világszínvonalú könyvtár és számítógépes központ digitális jogi forrásokat.
  • Gyakornoki lehetőségek és végeredmény könnyítés neves cégek és jogi cégek.
  • Hostel létesítmény kizárólag fiúk és a lányok.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We guide students to engage their inner motivation, independence and self-confidence that will enable them to reach their full potential and, to become competitive from within.

We guide students to engage their inner motivation, independence and self-confidence that will enable them to reach their full potential and, to become competitive from within. Kevesebb