Büntetőjogi program

Általános információk

Program leírás

Alig két év múlva készen állhat arra, hogy munkát vállaljon a büntető igazságszolgáltatás területén. Daymar College büntető igazságszolgáltatásával kapcsolatos diplomáját arra tervezték, hogy megtanítsa az alapvető ismereteket a bűnüldözés, a bírósági igazgatás, a fiatalkorúak igazságszolgáltatása, a korrekciók, a veszteségmegelőzés vagy az áldozatsegítés terén való karrier folytatásához.

Ha érdekel, hogy segítsen másoknak, miközben ezen a jövedelmező karrierterületen dolgozik, a Daymar College biztosíthatja a szükséges tanfolyamokat és képzéseket.

Miközben megszerzi a Daymar College büntető igazságszolgáltatásával kapcsolatos Daymar College , gyakorlati képzésre és oktatói segítségre számíthat. Tehetséges iskolai oktatóink itt vannak, hogy segítsenek az iskolai végzettség és az érettségi után.

A büntető igazságszolgáltatási program a következő helyeken található:

Bowling Green büntető igazságszolgáltatás

Clarksville büntető igazságszolgáltatás

Murfreesboro büntető igazságszolgáltatás

Nashville-i büntető igazságszolgáltatás

Paralegal tanulmányok

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Daymar College offers more than 30 career tracks at our beautiful campuses in Tennessee, Ohio, and Kentucky, in addition to fully Online Degree Programs. We offer career training in Business, Healthca ... Tovább

Daymar College offers more than 30 career tracks at our beautiful campuses in Tennessee, Ohio, and Kentucky, in addition to fully Online Degree Programs. We offer career training in Business, Healthcare, Computer Networking, Dental, Criminal Justice, Billing & Coding, Accounting. Kevesebb