Büntető igazságszolgáltatás

Általános információk

Program leírás

A Büntető Igazságügyi Igazgatás Bachelor of Science program a vezetői és elemző készségek fejlesztésére összpontosít azon hallgatók számára, akik a büntető igazságszolgáltatási rendszer vezetői pozícióinak megszerzésére törekszenek, beleértve a bírósági rendszert, a javítóintézeteket, a sürgősségi reagálást és a bűnüldöző szerveket.

A programot befejező hallgatók közvetlenül munkába állhatnak, vagy átkerülhetnek a közigazgatás, a büntető igazságszolgáltatás mestere vagy a közpolitika mesterei közé.

A bűnüldözők sokféle karriert dolgoznak, és létfontosságú szerepet játszanak polgáraink és társadalmunk biztonságában és védelmében. A programban részt vevő hallgatók szilárd háttérrel készülnek a büntető igazságszolgáltatásban, függetlenül attól, hogy a helyi, állami vagy szövetségi kormányban dolgoznak, nonprofit szervezetekkel vagy nem kormányzati szervezetekkel dolgoznak, vagy az igazgatásban dolgoznak.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Manor College is a private, Associate’s and Bachelor’s degree granting institution recognized for its academic excellence and personalized approach to ensuring each of our students leave ready to exce ... Tovább

Manor College is a private, Associate’s and Bachelor’s degree granting institution recognized for its academic excellence and personalized approach to ensuring each of our students leave ready to excel in their chosen fields. Kevesebb