Az adózás jogtudománya

Általános információk

Program leírás

A Villanova adójogi mestere (LLM) személyre szabott megközelítéssel, rugalmas formátummal és interdiszciplináris tanfolyamokkal készít fel a mai adóügyi kihívások kezelésére.

Az adóügyi Master of Laws egy 24 kredit fokozat, amely kevesebb, mint két év alatt teljesíthető. Az összes tanfolyam (hat kötelező plusz választható) nyolc hetes formátumot követ, lehetővé téve, hogy egyszerre csak egy tanfolyamra koncentrálhasson.

Az adózás területén a Villanova LLM több mint 45 átfogó választási lehetőséget tartalmaz, amelyeket több mint 60 oktatónk tanít, ideértve a teljes munkaidőben dolgozó adótudósokat és a nagy négy könyvelőiroda, az ügyvédi irodák, az IRS és más adócégek és szervezetek vezető gyakorlatait. A Villanovánál több szempontból vizsgálja meg az adózást, lehetővé téve annak feltárását, hogy mind a törvény, mind a számvitel hogyan befolyásolja a mező folyamatosan változó táját.

A hallgatók speciális igazolást is kaphatnak a munkavállalói juttatásokról szóló törvényben, a vagyontervezésben, valamint az állami és helyi adózásban, akár az LLM diplomával együtt, akár önállóan.

Az adóügyi LLM az egyetemen, on-line vagy mindkettő kombinációjaként elérhető.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

At Villanova Law, our broad-based legal education is grounded in academic rigor; practical, hands-on training; and a foundation in business that primes graduates for diverse and rewarding legal career ... Tovább

At Villanova Law, our broad-based legal education is grounded in academic rigor; practical, hands-on training; and a foundation in business that primes graduates for diverse and rewarding legal careers. Wherever your interests may lie—international law, corporate law, intellectual property law or public interest law—you will find programs that will prepare you for the future. Guided by our Where Law Meets Business philosophy, our programming infuses vital business principles, professional skills, ethical training and practical experiences into each student’s education. Through innovative coursework, six clinics and 275+ externship placements, Villanova students learn by doing—and graduate with the knowledge and skills needed for success in today’s competitive job market. Kevesebb