Az igazságosság tanulmányok diploma - a bűnüldöző

Általános információk

Program leírás

Igazságügyi Tanulmányok Diploma - Rendészeti

Ha lesz egy fontos része a rendszernek, amely az alapja a társadalom, így a különbség az igazságügy területén, és a közösség. Most megtudhatod, a szükséges ismeretek és készségek, hogy folytassa a pályafutását a különböző területeken a bűnüldözés, ahol minden nap kínál egyedi és izgalmas kihívásokat.

Ez a 16 hónapos (4 félév) Diploma program elkészíti Önnek egy izgalmas karrier területén a bűnüldözés, mint egy rendőr, sheriff, RCMP tisztviselője, illetve átnyúló szolgáltatások tiszt. Jelenleg szolgálatot, és nemrég visszavonult rendőrök alkotják a csapat példaértékű oktatói elkötelezett, hogy segítse sikerül. Minden Igazságügyi Tanulmányok hallgatók ugyanazokat a kurzusokat 1 év (a büntető igazságszolgáltatás, a pszichológia, a szociológia és kriminológia), és vegye tanfolyamok kifejezetten a saját specializáció év 2: Fiatalok Igazságosság, Rendészeti, illetve büntetés-tanulmányok.

törvény

FOGLALKOZTATÁS

Lesz sokféle karrier lehetőség, amit neked ebben Diploma: rendőr, RCMP tisztviselője, katonai rendőrség tagja, Border Services Officer, Fish and Wildlife Officer, Commercial Vehicle rendőre, és bylaw rendőre.

A program időtartama

16 hónapos (4 félév)

Felvételi követelmények

  • High School Diploma hitel angol 30-1 vagy 65% ​​-a angol 30-2 vagy azzal egyenértékű

OR:

  • A sikeres befejezése az Általános ekvivalencia Fejlesztési vizsgálatot egy standard pontszám 520 Nyelv Arts: Írás és olvasás

OR:

  • Kielégítőnek találta az BVC Felvételi Test további követelmény
  • A jelenlegi rendőrségi információk ellenőrzése (PIC) a veszélyeztetett ágazat Search (VSS), hogy teljesen tiszta.

Angol nyelvtudás követelmény

  • Lásd angol nyelvtudás követelményei a részletekért.

ÁTRUHÁZHATÓSÁGA

Bow Valley College számos átadási megállapodások helyett más vezető kanadai egyetemek és főiskolák.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be.

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be. Kevesebb