Az Európai Szociális Biztonsági Mester (Leuven et al)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

KU Leuven európai társadalombiztosítási haladó mestere lehetőséget ad arra, hogy megértse a szociális biztonság sokféle megközelítését, amelyek Európa történelmi kontinensén belül léteznek. Ugyanakkor jobban megértheti saját nemzeti rendszerét a szélesebb kontinentális kép összefüggésében. A program magában foglalja a nemzetközi testületek, például az Európai Unió szerepének alapos és alapos tanulmányozását is.

A program hallgatójaként a szociális biztonság területén működő szakértők nemzetközi hálózatának részévé válhat. A hallgatók különböző európai országokból és azon túl érkeznek, és eltérő tudományos háttérrel és motivációval rendelkeznek. Az oktatószemélyzet a KU Leuven és más európai egyetemek neves professzoraiból áll, akik a szociális biztonsággal kapcsolatos különféle tudományágakra szakosodtak.

Szerkezet

A program 60 ECTS-t tartalmaz, augusztus nyári iskolájával kezdve, majd a következő tanév júliusában zárul.

Az európai társadalombiztosítási mester ideje alatt tudományos készségeidet fejlesztik és megtámadják egy szociális biztonsági intézményben vagy szervezetben végzett gyakorlat tapasztalatai révén. Partnerkapcsolataink révén gyakorlati vagy kutatási tevékenységekre összpontosítva gyakorlati pozícióba léphet a saját tapasztalatának és szakterületének arányában.

A Leuvenben (Belgium) tartott személyes órák és műhelyek korlátozott számú hétre vannak összefoglalva. A fennmaradó tanfolyamot digitális tanulási platformon keresztül fejezik be. A platform összekapcsolja Önt Európa legjobb előadóival, akik távolról vezérelnek a speciálisan megtervezett tananyagokon.

erősségek

  • Az egyedülálló oktatási formátum mindkét világ legjobbjait kínálja: hiteles egyetemi tapasztalat Európa egyik legfontosabb egyetemében és a rugalmasság a program nagy részének otthonról történő kitöltésekor.
  • A program folyamán kapcsolódni fog egy egyetemek egyedülálló nemzetközi hálózatához, és kapcsolatba kell lépni az oktatókkal és a többi résztvevővel Európában.
  • A multidiszciplináris és multinacionális megközelítés kibővíti perspektíváját, és segít új szemszögből nézni a problémákra. Ez az alternatív megközelítés fejleszti az új helyzetekhez való alkalmazkodóképességét, és nagyon értékes lesz szakmai karrierje során.

Kérjük, keresse fel weboldalunkat a programmal kapcsolatos legfrissebb információkkal kapcsolatban.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Tovább

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára