Agglegény - törvény

Általános információk

5 locations available

Program leírás

A művészet a győztes az ügy a bíróság előtt sokkal több, mint meggyőző érvelés vagy vitatkozni. Ez megköveteli a figyelmet minden részletre, analitikus gondolkodás, és látta, túl a problémát. Több, mint az adrenalin, megtudhatja, hogy tanulmányozza törvény élesíti a képességét, hogy elemezzék, tárgyalni és kommunikálni az emberekkel az élet minden területén. Ezek felbecsülhetetlen készség, nem csak a jogi vonalon, hanem számtalan más területen.

Ennek következtében számos törvény diplomások találtam karrier siker az üzleti életben, a művészet, a tudomány, az oktatás, és az állami szektor. Bármelyik ipar végre választja, akkor mindig élvezni a határozott előnye, hogy egy INTI- jogi diplomát.

Világszínvonalú együttműködési egyetemek

A brit egyetemen jogi diplomát elismerik az Bar Standards Board, az Egyesült Királyságban, valamint a jogi szakma selejtező Board of Malaysia, amely folytatja a Certificate in joggyakorlat (CLP) vizsgálata. Körében neves partner egyetemek a University of Manchester, a University of Leeds, a University of Liverpool, Cardiff University, és így tovább.

A magas oktatási színvonal

INTI brit Degree Transfer Program (törvény) hatálya alá tartozik a szigorú minőség-ellenőrzés a tananyag és értékelés a University of Leeds, a neves egyetem az Egyesült Királyságban. INTI oktatók magas szakmai és elkötelezett jelentős tudományos és ipari háttérrel.

Összpontosítani kiemelkedő egyének

Az innovatív tanulási jön kiváló eredményeket. Sok diák végzős First Class és a felső másodosztályú fokos különböző partner brit egyetemeken. Csak 2012-ben, két diák ért el teljes első osztályú, a University of Liverpool és egy hallgató elért egy első osztályú, a University of Leeds.

Átfogó tanulás és képzés

Lesz részt Moots, ügyfél konferencia és viták, közzétételét törvény Rivista, interaktív szemináriumok és gyakorlati esettanulmányok részeként beállítás az alapja a jogi karrierjét. Ezen kívül lesz a gyakorlati képzés egy ügyvédi iroda, jogi segítségnyújtás központja vagy a vállalati jogi osztály, félévenkénti jogi műhelyek és vendég előadások által végzett ipari és partner egyetem képviselői segítségével versenyelőnyre tehetnek szert a jogi szakma.

kínált programok

UK Degree Transfer Program (törvény)

Utoljára frissítve jún. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Tovább

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Kevesebb
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Több Kevesebb