Adójogi Mester (MT)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Csatlakozzon az online adózási mesterkurzusunkhoz, rangsorolta az US News-en alapuló 3. számú online adójogprogramot

Bővíti tudáskészletét a könyvelésen túl, mélyrehatóbb ismereteket szerez az adójogról, és közvetlenül együttműködik odaadó oktatókkal, köztük az ország legismertebb adójogi professzoraival.

Ez a szelektív program szigorú adójogi képzést tesz lehetővé a jogi végzettség nélküli hallgatók számára. Használja ki a támogató közösséget és a gyakorlati tanulási lehetőségeket - és mindössze két év alatt végezze el a tanulmányait.

Gyors tények

  • 100% online
  • 24 teljes egység
  • Csak 2 év teljessé
  • 46 080 USD becsült tandíj

A program kiemeli

  • Országosan elismert kar. Karunk az Egyesült Államokban a leginkább akadémiai szempontból elismert adóprofesszorok közé tartozik
  • Praktikus adótervezési készségek. Ismerje meg a problémákat, kutatási adótörvényeket, gondosan olvassa el az alapszabályokat és az elsődleges forrásokat, és így tovább.
  • Nagy sikerarány. A diplomás adózási program diákjainak 90% -a az adózással kapcsolatos pozíciókat kilenc hónapon belül találja meg.
  • Két kiemelt terület. Válasszon az üzleti adózás tervezéséről és a magas nettó értékről / magánszemélyről.

Karrier Outlook

Készüljön fel a sikerre az adózási gyakorlatban, a vagyonkezelésben, az ingatlanokban, a pénzügyi tanácsadásban és így tovább. A Big 4 könyvelő cégek, valamint a BDO, az RSM és a Grant Thornton cégek legjobb pozícióira jogosultak. A kurzusokat CPA-ként is felhasználhatja az engedélyezés előkészítésére.

A Loyola Law School Online posztgraduális programokat az USA legtöbb államában jóváhagyták, hogy diplomát biztosítsanak, ám néhány kiválasztott állam még mindig teljes jóváhagyásra vár. Kattintson ide annak meghatározásához, hogy olyan államban található-e, ahol a Loyola Jogi Iskola nem adhat diplomát.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Located on an award-winning Frank Gehry-designed campus in downtown Los Angeles, Loyola Law School, Los Angeles is home to prominent faculty, dedicated students and cutting-edge programs. The Law Scho ... Tovább

Located on an award-winning Frank Gehry-designed campus in downtown Los Angeles, Loyola Law School, Los Angeles is home to prominent faculty, dedicated students and cutting-edge programs. The Law School strives to instill in students the knowledge they need to excel on their chosen paths. It dedicates itself to preparing students for the rigors of practice with an extensive portfolio of practical-training opportunities, an 18,000-strong alumni network and a focus on social justice. Kevesebb